dzieki za dilowanieSławol pisze:
A co do pokera - Buszman jest takim showmanem, że ja ledwo mogłem wytrzymać przy rozdawaniu kart

mialem przeswity, ze rozdawales... i nie mylilem sie

dzieki za dilowanieSławol pisze:
A co do pokera - Buszman jest takim showmanem, że ja ledwo mogłem wytrzymać przy rozdawaniu kart
Gdybym się schował to byś przegrał z tego co pamiętam.Andrzej pisze:5 bitwa WE
WE Pasiaka, to chyba mówi wszystko. Nie dało się nic urwać, pochował wszystkie punkty, remis jak marzenie. Nie ma to jak dobry paring na koniec mastera
10:10
Pisząc "pochował wszystkie punkty" chodziło mi "wszystkie większe punkty" Ale jeśli Ci się nie podoba, już zmieniambigpasiak pisze: Gdybym się schował to byś przegrał z tego co pamiętam.
Chyba zapomniałeś, że próbowałem cały czas dobrać się do górki i supportu, chyba że obserwowaliśmy inne gry?
Chodziło mi jedynie o straszenie drzewca. Liczyłem, że dzięki temu będzie bał się wyjść z lasu, a na inne jednostki zostanie mi 2d6 s4. Problem w tym, że na 5 czarach akurat go nie wylosowałemLaik pisze:Ok, pozostańmy więc przy 2<wink>
Tak czy siak wybór metalu na WE jest średni – duża kuźnia znakomicie nadaje się na DS. a kosztuje dużo kostek – poza tym że jedynym celem jest treemen którego trzeba widzieć więc zbliży się co najwyżej tak że przeciwnik będzie musiał się WL obrócić w jakiś wygodny dla WE sposób – więc jest to marnowanie arcymaga po to żeby straszył treemena i ewentualnie rzucał 1 pocisk na turę(chyba że go nie wylosuje).
Grałem z Andrzejem nie raz, znam rozpiskę Runepriesta i dziwię się że zdecydował się na Metal.
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
Domino pisze:Pytam się w imieniu Łukasza Golonki, czy znalazł ktoś może jednego terradona, bo mu się zapodział. Jeśli uczciwy znalazca dałby znać byłby wdzięczny