O, już to raz od Ciebie słyszałemFanatyk pisze:A co do słodkich snów to będą, mam nową koleżankę w klasie prawa która chichra się za każdym razem jak powiem coś śmiesznego

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
O, już to raz od Ciebie słyszałemFanatyk pisze:A co do słodkich snów to będą, mam nową koleżankę w klasie prawa która chichra się za każdym razem jak powiem coś śmiesznego
Na Nurgla, tym razem nie miałam tej intencjilith pisze:Brzmi jak byscie sie nabijali z pewnego klubu, z ktorym pewna dama, miala pewien zatarg.
No tak, ale to czy i gdzie gram nijak ma się do tego, że jednak się interesuję, co się w świecie turniejowym dzieje.lith pisze:To chyba stanowi odpowiedz rowniez na Twoje pytanie z ostatniego postu. A po za tym, nie rozumiem co chcialas przez to przekazac.Nawiasem mówiąc stanowi to odpowiedź, czemu w battla gram tylko w domu. Ale doooość!
W skrócie: kiedyś żem skrytykowała klub Powergamers, akurat za kwestie pośrednio z grą związane.b_sk pisze:Może ja jestem jakiś głupi, ale zupełnie nie rozumiem dyskusji, która aktualnie się tutaj toczy. Co to za przekazy, zatargi i granie w domu?
A czyżby były co do tego jakiekolwiek wątpliwości?Skavenblight pisze:To było moderatorskie upomnienie?...