Warhammer Forge

Wszystko to, co nie pasuje nigdzie indziej.

Moderatorzy: Fluffy, JarekK

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Rasti
Wielki Nieczysty Spamer

Re: Warhammer Forge

Post autor: Rasti »

Za wojków. Raczej za nic innego ;)

Awatar użytkownika
Szaman
Wyzwoleniec

Post autor: Szaman »

Loizok pisze:Niech mi teraz ktoś pomoże znaleźć dla nich miejsce w mojej armii WoCHu- za co ew. mogliby robić ;)
eee... jak to za co? za siebie, ma sie rozumiec. przeciez beda do nich zasady w ksiazce wydanej przez FW.
"I fart in your general direction" :mrgreen:

Awatar użytkownika
Rasti
Wielki Nieczysty Spamer

A wiadomo coś na temat, jak to FW pisze zasady? Wychodzi im to? Nie tworzą się jakieś potworki?

Awatar użytkownika
Loizok
Falubaz

Post autor: Loizok »

Aaa no to miodnie :)

Awatar użytkownika
Szaman
Wyzwoleniec

Rasti pisze:A wiadomo coś na temat, jak to FW pisze zasady? Wychodzi im to? Nie tworzą się jakieś potworki?
z tym to roznie... ale ja gram dla fanu, wiec mnie to nie przeszkadza ;)

Awatar użytkownika
Rasti
Wielki Nieczysty Spamer

Pytam ze względu na to, że może wydadzą jakieś ciekawe zasady dla ChD, to może i na turkach by to dopuszczali.

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Post autor: smiejagreg »

Z tego co widziałem to jedynie lord i mortar na którejś fotce mi się podobają - reszta mocno średnia, jeśli wziąć pod uwagę ceny FW... Dla mnie raczej nie...

Awatar użytkownika
Barth
Falubaz

Post autor: Barth »

Co do zasad, to w TUTAJ znajdziecie trochę plotek/przecieków na ten temat 8)

Awatar użytkownika
Grand Admiral Thrawn
Falubaz

Post autor: Grand Admiral Thrawn »

http://allegro.onet.pl/empire-ironsides ... 65331.html

http://allegro.onet.pl/theodore-bruckne ... 67972.html

http://allegro.onet.pl/empire-marienbur ... 66491.html

Za statek 656 zł i zwalniają z kosztów przesyłki z UK (a przynajmniej tak twierdzą i w każdej aukcji jest taka sama cena za przesyłkę której nie trzeba płacić). Ale czy nie jest tak, że z FW cena przesyłki wynosi 15% modelu z przelicznik ZŁ na FUNTY jest brany z tego dnia kiedy dokonuje się wpłaty? Jeśli tak to dziś zapłaciłbym za statek tak +- 530zł plus +- 80zł za przesyłkę (jeśli jest 15% za przesyłkę) wynosi 610 zł. Chyba, że coś pochrzaniłem, jeśli tak to poprawcie mnie proszę. Bo coś mi ten cały MonolithIcon znowu w bambuko robi kupujących (chyba, że się mylę)
Remember, having fun and keeping to the spirit of the game is more important than winning at any cost.

Awatar użytkownika
Motorek
Mudżahedin

Post autor: Motorek »

FW sprzedaje: cena towaru + 15% przesyłka.
Nie które sklepy chyba faktycznie mogą ściągać bez tej 15% prowizji.

Chciałem przez chwilę bronić MI, ale mi wyszło, że ta piechota wraz z 15%prowizją i funtem po 4,60 wychodzi 132,25 zł,
Bene mori praestat, quam trpiter vvere

Awatar użytkownika
Szaman
Wyzwoleniec

Motorek pisze:Nie które sklepy chyba faktycznie mogą ściągać bez tej 15% prowizji.
watpie - FW nie sprzedaje firmom, dla wszystkich ma dokladnie takie same warunki.

Awatar użytkownika
Motorek
Mudżahedin

Dlatego napisałem "chyba" bo nie wiem czy mi się z MO nie pokićkało.

Swoją drogą Szaman, respekt dla Ciebie! Żeby nawet w weekend pracować i bronić honoru firmy! :wink:

Awatar użytkownika
Jacobs
Falubaz

Post autor: Jacobs »

Motorek pisze: Swoją drogą Szaman, respekt dla Ciebie! Żeby nawet w weekend pracować i bronić honoru firmy! :wink:
Ale beszczelnie sobie robicie z niego jaja :mrgreen:
W koncu Szaman sie wkurwi i bany sie posypia :D
wenanty pisze: Anioł zagłady przerzuca się na budżetową kawę? Koniec świata (sic!).
Turniejowo nowe WE

12/4/5

Awatar użytkownika
Motorek
Mudżahedin

Jako, że znałem osobiście kilku pracowników GW pochodzących z Polski i wiem, że mają duże poczucie humoru to się nie boję, a przynajmniej nie bardzo :)

Awatar użytkownika
Szaman
Wyzwoleniec

na forum - przewaznie ;) - jestem prywatnie. w pewnych sprawach mam pewna wiedze - wiec czesto prostuje niektore mijajace sie z prawda wypowiedzi :mrgreen:

nigdy tez nie wnioskowalem o - ani tym bardziej sam nie przyznawalem - bana dla nikogo za negatywne opinie nt GW. na moje ew. decyzje administracyjne moja praca nie ma zadnego wplywu - to dwie inne dzialki. bezlitosny jestem tylko dla chamstwa i buractwa :twisted:

zdecydowanie mam tez poczucie humoru :badgrin:

Awatar użytkownika
Grand Admiral Thrawn
Falubaz

Motorek pisze:FW sprzedaje: cena towaru + 15% przesyłka.
Nie które sklepy chyba faktycznie mogą ściągać bez tej 15% prowizji.

Chciałem przez chwilę bronić MI, ale mi wyszło, że ta piechota wraz z 15%prowizją i funtem po 4,60 wychodzi 132,25 zł,

MonolithIcon na tych aukcjach ma przelicznik 5,70 za funta...o ponad 1zł więcej jaki obecnie jest kurs. Jak dla mnie naciągacze [-X
Remember, having fun and keeping to the spirit of the game is more important than winning at any cost.

Awatar użytkownika
Bruce_Campbell
Oszukista

Post autor: Bruce_Campbell »

Nie no pewka... powinni sprzedawać po kursie z banku lub kantoru przecież robią to charytatywnie... Ludzie to przecież żaden narzut... Chcesz załatwiać to sam i płacić za przesyłkę "go on" przecież nikt Ci nie broni...

pozdrawiam
Listen up you primitive screwheads, this is my BOOMSTICK!!!

Awatar użytkownika
Loizok
Falubaz

Post autor: Loizok »

Bruce_Campbell pisze:Nie no pewka... powinni sprzedawać po kursie z banku lub kantoru przecież robią to charytatywnie... Ludzie to przecież żaden narzut... Chcesz załatwiać to sam i płacić za przesyłkę "go on" przecież nikt Ci nie broni...

pozdrawiam
Dokładnie, zgadzam się z tym. To jest firma, firma musi zarabiać. To normalne, że sklep pobiera marżę, prowadzą go ludzie, którzy chcą i muszą zarabiać ;)

Awatar użytkownika
Grand Admiral Thrawn
Falubaz

Bruce_Campbell pisze:Nie no pewka... powinni sprzedawać po kursie z banku lub kantoru przecież robią to charytatywnie... Ludzie to przecież żaden narzut... Chcesz załatwiać to sam i płacić za przesyłkę "go on" przecież nikt Ci nie broni...

pozdrawiam

no powinni pisać prawdę w aukcji (a to że łaskawie nie trzeba płacić za przesyłkę bo jest ona ukryta w cenie przez nich podanej), i tak, chcę sam kupić i tak zrobię bo to dla mnie nie problem sobie coś takiego sprowadzić ale ktoś kto nie jest w tych sprawach obeznany da się nabrać

Leaning, leaning, safe and secure from all alarms;
Leaning, leaning, leaning on the everlasting arms.

Awatar użytkownika
Motorek
Mudżahedin

Nie chodzi o to, że chcą zarobić bo to normalne. Chodzi o to że w aukcji jest adnotacja
ZWALNIAMY Z KOSZTÓW WYSYŁKI TOWARU Z ANGLII TJ. OK. 56ZŁ
Sami sobie to oceniajcie.

ODPOWIEDZ