Warhammer Forge
Re: Warhammer Forge
Za wojków. Raczej za nic innego
eee... jak to za co? za siebie, ma sie rozumiec. przeciez beda do nich zasady w ksiazce wydanej przez FW.Loizok pisze:Niech mi teraz ktoś pomoże znaleźć dla nich miejsce w mojej armii WoCHu- za co ew. mogliby robić
"I fart in your general direction"
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Z tego co widziałem to jedynie lord i mortar na którejś fotce mi się podobają - reszta mocno średnia, jeśli wziąć pod uwagę ceny FW... Dla mnie raczej nie...
- Grand Admiral Thrawn
- Falubaz
http://allegro.onet.pl/empire-ironsides ... 65331.html
http://allegro.onet.pl/theodore-bruckne ... 67972.html
http://allegro.onet.pl/empire-marienbur ... 66491.html
Za statek 656 zł i zwalniają z kosztów przesyłki z UK (a przynajmniej tak twierdzą i w każdej aukcji jest taka sama cena za przesyłkę której nie trzeba płacić). Ale czy nie jest tak, że z FW cena przesyłki wynosi 15% modelu z przelicznik ZŁ na FUNTY jest brany z tego dnia kiedy dokonuje się wpłaty? Jeśli tak to dziś zapłaciłbym za statek tak +- 530zł plus +- 80zł za przesyłkę (jeśli jest 15% za przesyłkę) wynosi 610 zł. Chyba, że coś pochrzaniłem, jeśli tak to poprawcie mnie proszę. Bo coś mi ten cały MonolithIcon znowu w bambuko robi kupujących (chyba, że się mylę)
http://allegro.onet.pl/theodore-bruckne ... 67972.html
http://allegro.onet.pl/empire-marienbur ... 66491.html
Za statek 656 zł i zwalniają z kosztów przesyłki z UK (a przynajmniej tak twierdzą i w każdej aukcji jest taka sama cena za przesyłkę której nie trzeba płacić). Ale czy nie jest tak, że z FW cena przesyłki wynosi 15% modelu z przelicznik ZŁ na FUNTY jest brany z tego dnia kiedy dokonuje się wpłaty? Jeśli tak to dziś zapłaciłbym za statek tak +- 530zł plus +- 80zł za przesyłkę (jeśli jest 15% za przesyłkę) wynosi 610 zł. Chyba, że coś pochrzaniłem, jeśli tak to poprawcie mnie proszę. Bo coś mi ten cały MonolithIcon znowu w bambuko robi kupujących (chyba, że się mylę)
Remember, having fun and keeping to the spirit of the game is more important than winning at any cost.
FW sprzedaje: cena towaru + 15% przesyłka.
Nie które sklepy chyba faktycznie mogą ściągać bez tej 15% prowizji.
Chciałem przez chwilę bronić MI, ale mi wyszło, że ta piechota wraz z 15%prowizją i funtem po 4,60 wychodzi 132,25 zł,
Chciałem przez chwilę bronić MI, ale mi wyszło, że ta piechota wraz z 15%prowizją i funtem po 4,60 wychodzi 132,25 zł,
Bene mori praestat, quam trpiter vvere
Ale beszczelnie sobie robicie z niego jajaMotorek pisze: Swoją drogą Szaman, respekt dla Ciebie! Żeby nawet w weekend pracować i bronić honoru firmy!
W koncu Szaman sie wkurwi i bany sie posypia
Turniejowo nowe WEwenanty pisze: Anioł zagłady przerzuca się na budżetową kawę? Koniec świata (sic!).
12/4/5
na forum - przewaznie - jestem prywatnie. w pewnych sprawach mam pewna wiedze - wiec czesto prostuje niektore mijajace sie z prawda wypowiedzi
nigdy tez nie wnioskowalem o - ani tym bardziej sam nie przyznawalem - bana dla nikogo za negatywne opinie nt GW. na moje ew. decyzje administracyjne moja praca nie ma zadnego wplywu - to dwie inne dzialki. bezlitosny jestem tylko dla chamstwa i buractwa
zdecydowanie mam tez poczucie humoru
nigdy tez nie wnioskowalem o - ani tym bardziej sam nie przyznawalem - bana dla nikogo za negatywne opinie nt GW. na moje ew. decyzje administracyjne moja praca nie ma zadnego wplywu - to dwie inne dzialki. bezlitosny jestem tylko dla chamstwa i buractwa
zdecydowanie mam tez poczucie humoru
"I fart in your general direction"
- Grand Admiral Thrawn
- Falubaz
Motorek pisze:FW sprzedaje: cena towaru + 15% przesyłka.
MonolithIcon na tych aukcjach ma przelicznik 5,70 za funta...o ponad 1zł więcej jaki obecnie jest kurs. Jak dla mnie naciągacze
Remember, having fun and keeping to the spirit of the game is more important than winning at any cost.
- Bruce_Campbell
- Oszukista
Nie no pewka... powinni sprzedawać po kursie z banku lub kantoru przecież robią to charytatywnie... Ludzie to przecież żaden narzut... Chcesz załatwiać to sam i płacić za przesyłkę "go on" przecież nikt Ci nie broni...
pozdrawiam
pozdrawiam
Listen up you primitive screwheads, this is my BOOMSTICK!!!
Dokładnie, zgadzam się z tym. To jest firma, firma musi zarabiać. To normalne, że sklep pobiera marżę, prowadzą go ludzie, którzy chcą i muszą zarabiaćBruce_Campbell pisze:Nie no pewka... powinni sprzedawać po kursie z banku lub kantoru przecież robią to charytatywnie... Ludzie to przecież żaden narzut... Chcesz załatwiać to sam i płacić za przesyłkę "go on" przecież nikt Ci nie broni...
pozdrawiam
- Grand Admiral Thrawn
- Falubaz
Bruce_Campbell pisze:Nie no pewka... powinni sprzedawać po kursie z banku lub kantoru przecież robią to charytatywnie... Ludzie to przecież żaden narzut... Chcesz załatwiać to sam i płacić za przesyłkę "go on" przecież nikt Ci nie broni...
pozdrawiam
no powinni pisać prawdę w aukcji (a to że łaskawie nie trzeba płacić za przesyłkę bo jest ona ukryta w cenie przez nich podanej), i tak, chcę sam kupić i tak zrobię bo to dla mnie nie problem sobie coś takiego sprowadzić ale ktoś kto nie jest w tych sprawach obeznany da się nabrać
Leaning, leaning, safe and secure from all alarms;
Leaning, leaning, leaning on the everlasting arms.