Idzie zima Ciupaga głupców ścina! 15 XII 2012 VANAHEIM
Re: Idzie zima Ciupaga głupców ścina! 15 XII 2012 VANAHEIM
Fajnie się tak nabija posty:)
Piotrze to Ty jeszcze nie masz zrobionego bicza na mnie?
Piotrze to Ty jeszcze nie masz zrobionego bicza na mnie?
troszkę sobie jeszcze musisz ponabijać aby być taki pro jak ja
Musiałby chyba pisać posta co 30 sekund przez najbliższy tydzieńKosa pisze:troszkę sobie jeszcze musisz ponabijać aby być taki pro jak ja
---EDIT---
PAANNNOOOOWIEEEEEE!!!!!!!! Będę potrzebował pożyczki na turniej, modeli mi zabrakło
Let the River of Blood flow...
male kółko?
Doomwhella Ci przyniosę
Doomwhella Ci przyniosę
xYz
prawie 3 posty dziennie przez 6 lat i gotoweOpos pisze:Musiałby chyba pisać posta co 30 sekund przez najbliższy tydzieńKosa pisze:troszkę sobie jeszcze musisz ponabijać aby być taki pro jak ja
- DARKwolfDOG
- Wałkarz
Jednak mnie nie bedzie prosze o usunięcie mnie z listy
Up listy zgłoszonych
Coś cicho sie tutaj ostatnio zrobiło
Szkoda DWDog, że Cie nie będzie. Gdzie sie podział Syslak? Kudlaty? Pozostałe młodzieniaszki, a nie jakies stare pierniki posuwające ludki?
Coś cicho sie tutaj ostatnio zrobiło
Szkoda DWDog, że Cie nie będzie. Gdzie sie podział Syslak? Kudlaty? Pozostałe młodzieniaszki, a nie jakies stare pierniki posuwające ludki?
xYz
Poobrażali się na siebie, i przestali oddzywaćGremlin pisze: Coś cicho sie tutaj ostatnio zrobiło
Yes they drink blood. Yes, some of them have been known to command armies of the damned. But at least they're not Elves.
- Niles Valera, Agitator
- Niles Valera, Agitator
?Sevi pisze:Bez napinki:
tym razem nie ma dodatkowego stołu w kanciapce?
Młodzi grają w kratkę
Wisła Kraków.
Niestety nie ma, a związek ma to z ostatnim przemeblowaniem w V , może by i było gdyby była taka konieczność
xYz
Raczej tylko to drugiePSz pisze:No chyba się okazało że format sie spodobał i teraz każdy kmini rozpy i je ogrywa:)
Wisła Kraków.
Te krakowskie uszczypliwostki, prawie tak dobre jak pieczone gołębie z głównego.
xYz