nom xDDZIK pisze:Piękna chwila![]()
Jak 4 liga zostali ograni z drugim golem
kupa smiechu i niegrogo, jak mozna grac na takim zenujacym poziomie i na dodatek gole strzelac...
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
nom xDDZIK pisze:Piękna chwila![]()
Jak 4 liga zostali ograni z drugim golem
Niestety...poziom tego Euro naprawdę fatalnysmiejagreg pisze:Patrząc na półfinały - równie dobrze Polska mogłaby grac w finale tegorocznych ME - imho poziom tych mistrzostw co najwyżej średni. Słabo sie ogląda tegoroczne mistrzostwa....
Nie wiem do kogo pijesz Dziku - jeśli do mnie, to pudłujesz sromotnieDZIK pisze: Smuci jedynie że niczym w jakiejś kolonii tak wielu Rodaków popiera to coś obmierzłego umownie nazywane niemiecką reprezentacją (zapewne wielu to kibice sukcesu, minionego sukcesu).
Bo są czarni? Co to wogóle za argument. Z całej powołanej reprezentacji Francji 3 zawodników urodziło się gdzie indziej i jeden na francuskiej wyspie na Oceanie Indyjskim. Są normalnymi francuzami, kolor skóry nic nie znaczy.Ziemko pisze:gdzie rep Francji to generalnie moglaby w pucharze narodow Afryki grac
Imperialna moc!Azgaroth pisze:30 savage orków z wardem na 5+ i dodatkową bronią + lord na dziku i szaman walczą z 40 halabardnikami imperium (I tura - działa choppas). Dzikusy wbijają jedną ranę (), lord na dziku zapomina jak się walczy i nie wbija nic, szaman nie trafia. Halabardnicy wbijają 10 ran, test LD na stubborna dwukrotnie oblewam, na dystans ucieczki rzucam dwie jedynki
![]()
Macias, tu nie chodzi o kolor skóry, nie rób z nikogo rasisty.Macias pisze:Bo są czarni? Są normalnymi francuzami, kolor skóry nic nie znaczy.Ziemko pisze:gdzie rep Francji to generalnie moglaby w pucharze narodow Afryki grac
.
GrimgorIronhide pisze:Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupnościZiemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony![]()
Imperialna moc!Azgaroth pisze:30 savage orków z wardem na 5+ i dodatkową bronią + lord na dziku i szaman walczą z 40 halabardnikami imperium (I tura - działa choppas). Dzikusy wbijają jedną ranę (), lord na dziku zapomina jak się walczy i nie wbija nic, szaman nie trafia. Halabardnicy wbijają 10 ran, test LD na stubborna dwukrotnie oblewam, na dystans ucieczki rzucam dwie jedynki
![]()
Macias, albo nie czytasz ze zrozumieniem, albo nie czytasz w ogóle. Przecież Ci piszę, facet gra dla Szwajcarii, jeśli czuje się Szwajcarem to OK. Ale on teraz chce grać dla Kosowa, przynajmniej takiego focha strzela. To co, zamieniamy paszporty i gramy tam gdzie nam pasuje, czy mamy jakieś poczucie narodowe? Może on po prostu nie jest Szwajcarem i się mu ten paszport nie należy?Macias pisze:Jak ma kilka obywatelstw to co za problem? Jego rodzice są z Kosowa, ale od jakiś 25 lat mieszka i żyje w Szwajcarii i prawdopodobnie nie zamierza stamtąd wracać. Wiec jaki problem w tym żeby grał w reprezentacji Szwajcarii? Ile pokoleń wstecz trzeba żyć w danym kraju żebyście uznali że jest ok?
GrimgorIronhide pisze:Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupnościZiemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony![]()