MASTER w Lublinie - Lubelski Koziolek 1-2 marca 2008r.
Bardzo sprytne. Jak można wykręcić coś czego nie ma? Podbij stawkę do 1000 browarów. Już widzę to zdziwienie...swieta_barbara pisze:Spoko spoko, jestem na posterunku. Daje 10 perelek kazdemu, kto mi wykreci napleta. Jesli w ostatniej chwili sie podda, ma mi wreczyc perelke. Kto sie pisze?
- 4 karabiny
- Beast from the East
Żyję tylko praca i czasu mniej. Tez się strasznie stęskniłem, mordo ty moja Wpadajcie dzień wcześniej to pszalejem W miarę moich skromnych warunków nocleg zapewniam. Jak będzie was dużo zbunkrujemy się u mnie na ranczo. W piecu napalimy, psiaka nakarmimy i parę flaszek zrobimyswieta_barbara pisze:Kondziu - Ty zyjesz! Stesknilem sie morda!!
Ok juz wiem gdzie jest haczyk... Zapomnialemmormac pisze:Bardzo sprytne. Jak można wykręcić coś czego nie ma? Podbij stawkę do 1000 browarów. Już widzę to zdziwienie...swieta_barbara pisze:Spoko spoko, jestem na posterunku. Daje 10 perelek kazdemu, kto mi wykreci napleta. Jesli w ostatniej chwili sie podda, ma mi wreczyc perelke. Kto sie pisze?
sam daje 2000 browcow do jednego
- swieta_barbara
- habydysz
Zepsules niespodzianke - mialbym darmowe chlanie cala noc :] Tak jak w Lodzi, gdzie wszystkich wkrecalem w moj zaklad :]mormac pisze:Bardzo sprytne. Jak można wykręcić coś czego nie ma? Podbij stawkę do 1000 browarów. Już widzę to zdziwienie...swieta_barbara pisze:Spoko spoko, jestem na posterunku. Daje 10 perelek kazdemu, kto mi wykreci napleta. Jesli w ostatniej chwili sie podda, ma mi wreczyc perelke. Kto sie pisze?
Kiedy sie Macku wybieracie do Lublina? W piatek? Czy moze jakos wczesniej - chetnie bym sie zabral z Wami i dal sie rozKondzic.
Z LublinaSupeł pisze:a ciekawe z jakiego miasta/klubu przyjedzie najwięcej osób???
szykujcie sie, kondzior juz szykuje piwnice na impreze, zeby bbylo po sylvansku, a do tego wyprawe na osmiotysiecznik z trzymaniem sie fakersem za krawedz stolu. ja tez wpadne jak bedzie wszystko przygotowane jak trzeba.
nie inaczej
- 4 karabiny
- Beast from the East
a jakze inaczej !karlee pisze:4karabiny: zapraszasz ekipe bialostocka dzien wczesniej ??
zapraszam kiedy macie ochote.
dla abstynentow i niepokornych lochy gotowe