Oj, ja bym się do tego stwierdzenia nie podpiął. Bieganie, spadanie, krzyczenie, turlanie się, dalsze bieganie, spadanie itd byłoby męczące, gdyby stanowiło połowę półtoragodzinnego filmu. A nie dwa razy dłuższego. Tak od połowy tylko prosiłem w duchu "niech już przestaną biegać, krzyczeć, spadać. Trochę atmosfery, kreacji świata proszę." Ale nie...Murmandamus pisze: Dwójkę dało się znieść...
Temat filmowy
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Re: Temat filmowy
"There is a pervasive attitude in Warhammer that "one shouldn't bring a knife to a gunfight." The whole reason that Rambo is a badass is because he indeed brings a knife to a gunfight, and still wins." 

Agenci mają ten plus, że fabuła przeplata sie z wątkami z kinówek. Więc jest ciekawie. Ale kto co lubi.-Qc- pisze:gdyby nie istnienie seriali DC (flash arrow constantine (nade wszystko!) gotham) to bym nawet oglądałw agentach zwykle koncowe odcinki tylko były znośne, a ostatnio wole czytac streszczenia niz ogladac
Constantine faktycznie jest słaby, zwłaszcza w porównaniu do pozostałych seriali DC.
Arrowa i Flasha już łączą. Może jak rozwinie się Gotham to i Batmana dołączą. Pozostanie czekać na Supermena i wersję kinową Ligi Sprawiedliwych.
Wie ktoś ile odcinków ma mieć pierwszy sezon Gotham? Skończylo sie tak, jak by szykowali spory skok czasowy w wydarzeniach, aż Bruce dorośnie.
We Flashu i Arrow dzieją się takie rzeczy że szczena opada.... podobnie w Agentach - robi się coraz ciekawiej.
Na prawde świetne odcinki przed mid-season break.
Gotham i Constantine'a nie oglądam na razie... nie mam aż tyle czasu - który lepszy?
Gotham i Constantine'a nie oglądam na razie... nie mam aż tyle czasu - który lepszy?
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
Durin pisze:We Flashu i Arrow dzieją się takie rzeczy że szczena opada.... podobnie w Agentach - robi się coraz ciekawiej.
No właśnie - w jaki sposób Oli zmartwychwstanie? Flash też po mału staje się na naprawdę zajefajny -:) Moja ulubiona postać to Sisco.

Cisco!PiotrB pisze:
No właśnie - w jaki sposób Oli zmartwychwstanie? Flash też po mału staje się na naprawdę zajefajny -:) Moja ulubiona postać to Sisco.
A co do Oliego... jest ta cała grota Łazarza... więc ktoś go pewnie tam zaniesie... może Maseo?
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
Ciekawa teoriaI believe he is dead but will get brought back by the lazarus pit, here is my theory and speculation...malcom obviously knew oliver could not take ra's, but i bet he knew he would at least earn his respect and that ra's himself would take him to nandu parbat and put him in the lazarus pit.. But if thats the case why would he even set it up for oliver to fight him anyway?? heres why, because he was in the league, he knows that if Ra's has a challenge by combat that Ra's will have to leave the temple(where the pit is at) and travel to this sacred ground for the fight, giving him an opening to go to the temple with his son (tommys) body to be resurected.. then leaves the question why would malcom drug and trick thea into killing sara?? i dont believe he did trick her or drug her, i bet he promised her that they would bring sara back as well but this was the only way to get "The Arrow" to fight Ra's and give them their opening....this is purely speculation but it never really touched on the fact that malcom was the one responsible for his son, you would think as devistated as he was about his wife, so much that he wanted to destroy the glades, losing his son who he showed he loved would be devistating, and as calm and collected as malcom has been i think that has been because all along he has had a plan to get tommy back..
+1
W oczekiwaniu na kolejne epizody spróbuje agentki Carter może...
Odkąd filmweb się zepsuł i cięzko ogarnął kiedy są następne odcinki polecam stronke:
http://episodecalendar.com/account/sign_in
Odkąd filmweb się zepsuł i cięzko ogarnął kiedy są następne odcinki polecam stronke:
Grichalk pisze:
Wie ktoś ile odcinków ma mieć pierwszy sezon Gotham? Skończylo sie tak, jak by szykowali spory skok czasowy w wydarzeniach, aż Bruce dorośnie.
Pełen 23 odcinkowy sezon. Pierwotnie miał się serial skończyć po 13 ale dostali przedłużenie do 23

A Constantine to niech sobie odpuszczą i skończą bo dla mnie wielka słabizna
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW

Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
polecamDurin pisze:+1
http://www.pogdesign.co.uk/cat/
nie trzeba sie nigdzie logowac

moze tam wprawdzie nie byc informacji z wyprzedzeniem 3+ miesiecznym ale jesli chodzi o bierzace sprawy to sprawdza sie calkiem dobrze.
DragoMir pisze:Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie
a ja polecam http://epguides.com/ jak dla mnie najczytelniejsza stronka 

"You either die a cyka or live long enough to become a blyat"
Mam nadzieję, że będą mieli pomysł na pociagnięcie dłużej, bo jeżeli chodzi o oglądalność, to nie powinno być problemu.Gokish pisze:Grichalk pisze:
Pełen 23 odcinkowy sezon. Pierwotnie miał się serial skończyć po 13 ale dostali przedłużenie do 23
Wiesz stary, jak w epickim filmie szukasz takiej dziury w całym to sorry ale po jaki ... noMurmandamus pisze:Naprawdę boję się o Hobbita. Po zwiastunie jak nigdy obawiam się że wyjdzie kupa i rozwolnienie. Dwójkę dało się znieść i zbrodnia na świecie którą popełnił Jackson której fani mu długo nie wybaczą czyli wątek krasnoluda i elfki.

Co do seriali:
Durin, Gotham jest lepszy itd itp każdy Ci to powie - a ja Ci powiem oglądaj Constantine'a!

Z Arrowem zobaczymy, mógłby umrzęc (jak w injsutice gods among us) no ale will see.
Justice League to bedzie hit

"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
- Kacpi 1998
- Masakrator
http://www.cda.pl/video/12079766/Evil-D ... Lektor-PL-
Evil Dead-genialny horror. Jest duża akcji, krwi i walających się kończyn. Dla dodatkowych wrażeń proponuję zrobić to co ja czyli oglądać to o 2 w nocy w momencie gdzy jakiś facet próbował się do mnie włamać. Polecam
Evil Dead-genialny horror. Jest duża akcji, krwi i walających się kończyn. Dla dodatkowych wrażeń proponuję zrobić to co ja czyli oglądać to o 2 w nocy w momencie gdzy jakiś facet próbował się do mnie włamać. Polecam

- Zaklinacz Kostek
- Falubaz
Evil Dead bez Bruce'a Campbella to nie Evil Dead.Kacpi 1998 pisze:http://www.cda.pl/video/12079766/Evil-D ... Lektor-PL-
Lest we forget: