Opcja butchera generała

Moderator: Barbarossa
przecież już nie ma bsbków bez tarcz to czemu kilka ma być upośledzonych?Deliberitus886 pisze:ANtY czemu przecież już niema gwardii czy innego oddziału z zasadą 0-1 czemu niziołki mają być w ten sposób upośledzone.
Zachodu czy wschodu a po prostu ograniczenie 0-1 zostało usunięte z większości AB , więc czemu nie wywalić tego ograniczenia z DoW , a taki zabieg mógłby ich chociaż trochę uaktualnić i tak już nieaktualną i przestarzałą armięANtY przecież już nie ma bsbków bez tarcz to czemu kilka ma być upośledzonych?
abo to trochę za dużo zachodu, a kraśki np to ab zaraz będą miały nowy to po co to
Why so serious?White Lion pisze:Mam prośbę
Nie, nie masz. Chyba że znudziło Ci się to forum, to wtedy możesz kontynuować nakłanianie do piractwa -- Tomash
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
nie wystarczy zbanowac cannony? cannona mozna jeszcze od biedy zrobic z dlugopisu i pomalowac na szybko, ale inne jednostki DoW juz nie... w ten sposob zostana skrzywdzeni gracze ktorzy juz zainwestowali w te figurki, zwlaszcza po ostatnich zapewnieniach, ze LS ich jednak nie ruszy.Xet pisze:Chciałem napisać, że po Bazylu zmieniłem zdanie. Jestem za banem dla DoW i przy następnym głosowaniu wrzuce takie pytanie i zagłosuje na tak.
Wiem również, że nowe orki budzą wiele kontrowersji. Wydaje mi się jednak, że już z doświadczeń wynika, że zmiany poszły w dobrym kierunku. Orki przez długi czas były chłopcem do bicia przez co teraz perspektywa równiejszej gry powoduje pewne zaskoczenieZ czasem powinno się to zmienić.
W kolejce do zmian czekają ogry. Myślę, że powinna to być ostastnia armia, w którą mocniej ingerujemy.
pozdr.
Balancing Patch to modyfikacja oryginalnych zasad GW w celu wyrównania sił armii. Ogranicza niektóre kombinacje przedmiotów i jednostek, dając dodatkowe możliwości słabszym rasom. Dodatkowo nakłada ograniczenia na ilość kostek magii, jaką można mieć w rozpisce.