brawa za decyzję, czas wyciągnąć te srebrne swordmajstry z szuflady i pomalować bez stresu, że jak się zmalują to i tak na półkę wylądują.
Jak się nie opłaca to zmniejszyć koszt a nie robić ją mocniejszą :>Kołata pisze:Ale wiele osób narzeka na to, że magia jest cienka i się nie opłaca. Być może jednak więcej narzekaczy jest za granicą, bo póki co tu raczej pozytywne opinie (poza Klaudelem).
Kołata pisze:Ale wiele osób narzeka na to, że magia jest cienka i się nie opłaca. Być może jednak więcej narzekaczy jest za granicą, bo póki co tu raczej pozytywne opinie (poza Klaudelem).
Odradzam. Jest tam kilka osób, które warto czytać, ale 90% to dno i 6 metrów mułu.wind_sower pisze:Mam kilka dni wolniejszych w pracy i zacząłem czytać forum 9th Age.
mam dokładnie takie same zdanie po obserwacji tego co się dzieje w AoS i Wh40k, my tu na forum jesteśmy małym wycinkiem z puli graczy którzy akurat sobie wymyślili "competitive play", wydawało się że wszyscy tego chcą, a jednak nie xD ludzie wolą kupić masę sigmarinów bo mają dobrego savea a jeszcze lepszego gdy wystawiam ich w formacji żeby więcej ich sprzedać, no i przecież wtedy wygram każdą bitwę, a nie dlatego że będę nimi grał w zbalansowaną grę, po co? przecież to jest trudne bo trzeba kombinować podczas bitwy zamiast na poziomie rozpiski a wcześniej sklepie kupując figurki xDwind_sower pisze:... ale na razie mam przeświadczenie, że ludzie chcą gotowych rozwiązań. Chcą czarów wygrywających grę, laserowych dział etc. Może GW miało rację wydając AoS....