Wtedy mastera przerzucić z pegaza na konika i dać go wagonu warlocków. Byłby solidny oddział komandosów do niszczenia maszyn

Moderator: Yudokuno
sorrki nie moglem sie powstrzymacKopyt pisze:Po wczorajszej grze z imp 17-18 do przodu. Mobilność jest tutaj dużym +, wystarczy skitrać się 1 turę a wystawić hydrę na ostrzał, a jak smoki wejdą to hasają niemiłosiernie, niestety czołg zjadałem zbyt długo. Na woch wystartowałem z rozpą na 1 smoku pedziu i 2 hydrach i zjadły do 19.
W sumie w tym stylu gry to ty musisz decydować kto walczy. I zawsze mieć wsparcie.
I póki co nie będę zmieniał rozpiski tylko testował dalej.
I o to chodzi w dwóch smoczydłach to Ty wybierasz cel z którym chcesz walczyć i na jakich warunkach - nie ma lipyKopyt pisze:W sumie w tym stylu gry to ty musisz decydować kto walczy. I zawsze mieć wsparcie.
I póki co nie będę zmieniał rozpiski tylko testował dalej.
Szkoda tylko, że musi mieć dark magicKopyt pisze:Ja Malka wystawiam tylko na smoku z magią bestii. Działa to wiadomo straszak zawsze. Ale nie ma herosa który by Malka w takiej kombinacji przepchał w walce. I nie bardzo jakiś chce, niszczenie itemka na to hit uwala każdego herosa, a sygnaturka z dm i besti do tego +3 ataki i 3 siły jak wejdzie kończy sprawę. Ale to jednak za mały próg ptk by Malek na smoku mógł spokojnie hasać;)
Chyba nawet na tego BSB na pegazie nie wystarcza i wtedy powstaje taka o to bieda nad biedami :Rince pisze:No jak to co? 1100+600 cory + jakis bsb na pegazie za 210. To juz zostaje cale 500
FCG w pierwszym szereguTapio pisze:Jarlaxle ciekawa opcja, dawno nie widziałem takich zestawów, chyba od 6 edycji i opcji goblinów w wilczych jeźdźcach. Właśnie pytanko od razu jak masz FCG to w 1 szeregu musi dygać, czy herosi maja pierwszeństwo???
Nielepiej, aby babka była na DS z hotekiem w DR/coldach? Można zaoszczędzić punkty i przypadkowy strzał z armaty jej nie ściągnie.Supreme Sorceress @ 360.0 Pts
Magic Level 4; Lore of Beasts
Obsidian Trinket [15.0]
Cloak of Twilight [50.0]
Dispel Scroll [25.0]
Dark Pegasus @ [50.0] Pts