Euro 2008 w piłce nożnej

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Hobbit
Falubaz

Post autor: Hobbit »

Może mu jakiś polski hydraulik przedmuchał żonę, że jest taki uprzedzony?

Awatar użytkownika
okurdemol
Wodzirej

Post autor: okurdemol »

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Obrazek
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Sykstus
Masakrator

Post autor: Sykstus »

@okurdemol: Dobre

Ja zawsze wiedziałem że kaczka musi coś spieprzyć....

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

To sie usmialem Tomash miazga... No i powiedzcie sami czy nie siare miec takiego prezydenta , ktory najprostsza rzecz potrafi spier... dzielic ?? :D

Awatar użytkownika
Jarlaxle
Kretozord

Post autor: Jarlaxle »

Awatar użytkownika
Jagal
Niszczyciel Światów

Post autor: Jagal »

Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.

Snot Fanpage <<--- , klikać! ;)

Awatar użytkownika
okurdemol
Wodzirej

Post autor: okurdemol »

Euro wzięło w Webb. :P

Awatar użytkownika
Arecki
Mudżahedin

Post autor: Arecki »

SOry :) myślałem że ja to tylko znalazłem :D
Szkoda mi naszych, grali bardzo dobrze, może nas Chorwaci oleją, zagraja w rezerwówce, albo my zagramy tak jak wczoraj :)
Ostatnio zmieniony 13 cze 2008, o 07:09 przez Arecki, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
KrzysiekW
Wielki Śląski Ninja

Post autor: KrzysiekW »

Mecz oglądałem z doskoku, natomiast jak już moja szanowna Rodzicielka zaczęła miotać obelgi pod adresem mr Howarda, to pojąłem poziom frustracji.
Spalony jak z spalony, chłopaki się tam kręcili jak elektrony wokół jądra pod tą bramką. Na zdjęciu poniżej widać, że ktoś tam jednak wbiegł przed Ryszarda i generalnie realm of Chaos tam się działo. ;)
Ale taki karniak z pupy wzięty w ostatnich sekundach to smutność, grief.uk
Obrazek

@Grail: emocje rządzą! Ślepa furia nakazuje najpierw wkleić, potem zobaczyć ;) Jest już na poprzedniej stronie :)
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?p=235438#235438
max1 pisze:A i proszę was, nie max1 tylko max...
Max1, masz pecha, przed Tobą był tu już jeden Max i podejrzewam, że to przez pamięć jego osoby (żeby was odróżniać) będziesz musiał znosić tę jedynkę. Był twórcą nietuzinkowych konwersji, jeśli nie znasz tej historii, i z racji tego otrzymał nawet specjalną rangę. Jak widzisz, mierzysz się z legendą (niektórzy dodaliby "bluźnierczą i chorą" ;) ).

Awatar użytkownika
Lukaszxx
Chuck Norris

Post autor: Lukaszxx »

Awatar użytkownika
Gokish
Księciunio

Post autor: Gokish »

maine komentarz :]

Panowie bramka Rogera była ze spalonego , nawet gdy się odbiła od nogi bramkarza
zauważcie ile razy macie spalony po uderzeniu zawodnika i odbiciu piłki przez bramkarza często w takiej sytuacji jest spalony
teraz sobie oglądałem w TVN24 rozmowę z naszym sędziom międzynarodowym i człowiek ma rację podstawy do karnego były fifa teraz wymaga , aby w polu karnym nie było zapasów tylko normalna gra . Także , powodem podyktowania karnego mógł być fakt , że bramka polaków wpadła ze spalonego i sędzia o tym pamiętam i jakoś musiał to zrekompensować Austrii była okazja no to karny .

Teraz o grze naszych gadanie , że nasi grali dobrze jest trochę śmieszne w pierwszej połowie nas nie było na boisku bramka wpadła fartem a jedynym zawodnikiem grającym na poziomie był Artur Boruc gdyby nie on to z 4:0 i byśmy byli pierwsi............ na lotniku do Polski. W drugiej połowie coś grali ale to i tak nie było to samo co gra z Niemcami .

Szanse nasze są powiem tak 5% nie wierzę , że Chorwacja odpuści mecz lepiej zagrać z drugim zespołem grupy A (Turcja,Czechy) niż męczyć się z Portugalią . Austryjacy mogą wygrać z Niemcami i tu się nie zdziwię jak z naszej grupy nie wyjdą pewniacy i najwięksi kozacy tj. My i Niemcy .

Dodam jeszcze co po meczu powiedział Euzebiusz Smolarek , gdy się prowadzi to aby utrzymać wynik powinno się strzelać , że nic nie strzeliliśmy to było pewne , że ściany pomagają gospodarzą więc nie ma się co dziwić .

za tą moją wypowiedź mogą być długo napiętnowany lecz mi to nie robi xD wczoraj za opis z regulaminu fifa i przyznaniu racji sędziemu znikło mi z listy 10 osób (ban xD )

Chmuruś
Chuck Norris

Post autor: Chmuruś »

Z Wikipedii:

Howard Melton Webb (ur. 14 lipca 1971) (...) Z zawodu jest policjantem. :shock: :lol2:

Koszu
Chuck Norris

Post autor: Koszu »

gokish pisze:Dodam jeszcze co po meczu powiedział Euzebiusz Smolarek , gdy się prowadzi to aby utrzymać wynik powinno się strzelać , że nic nie strzeliliśmy to było pewne , że ściany pomagają gospodarzą więc nie ma się co dziwić .
czy to powiedział ten sam Smolarek, którego przez ostatnie 10 minut najbardziej ciągneło do narożnika boiska?

Awatar użytkownika
Tullaris
Masakrator

Post autor: Tullaris »

Tak bramka Rogera była ze spalonego, ale przecież w poprzednim meczu bramka Podolskiego też, a my jakoś nie dostaliśmy w prezencie karnego.
Czy podstawy do karnego były, być może co nie zmienia faktu, że sędzia specjalnie stwarzał sytuacje żeby do tego doprowadzić.
Co do gry ogólnie to nie była ona za specjalna, co nie zmienia faktu, że zwycięstwo zostało nam bezczelnie zabrane. Najlepszy był komentarz Austriackiego trenera na reakcje Leo, stwierdził on, że na jego miejscu zareagował by tak samo.
Tullaris Dredbringer was dying. He knew this, and he cared not.... At last, he knew the truth that Khain had tried to share with him all theas years, and it was glorius.
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."

Awatar użytkownika
Artein
Masakrator

Post autor: Artein »

Nie było spalonego, bramkarz dotknął piłkę ręką więc to on podał Rogerowi.... (niedawno zmieniły się zasady co do spalonych, teraz liczy się je od momentu otrzymania piłki a nie podania)
Że pierwsze 25 minut graliśmy do pupy to racja ale gola strzeliliśmy i to się liczy....
Podstaw do karnego nie było. Takie rzeczy zdarzają się we wszystkich meczach i nikt nie dyktuje za to rzutu karnego...

Awatar użytkownika
Kruti
Dżentelmen Ludowy

Post autor: Kruti »

Artein pisze:(niedawno zmieniły się zasady co do spalonych, teraz liczy się je od momentu otrzymania piłki a nie podania)
To chyba dziś rano się zmieniły...
Obrazek

Awatar użytkownika
Tullaris
Masakrator

Chłopaki, jak by nie patrzeć, zostaliśmy po prostu oszukani, co tu więcej dodać.
Tullaris Dredbringer was dying. He knew this, and he cared not.... At last, he knew the truth that Khain had tried to share with him all theas years, and it was glorius.
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."

Awatar użytkownika
Oskar
Wodzirej

Post autor: Oskar »

Ten mecz to dramat był . Ledwo do domu dotarłem . Jak narazie jesteśmy najsłabiej się prezentującą drużyną mistrzostw - Chorwacja nas zje :?
Artur Boruc jedynym polskim piłkarzem na poziomie światowym :)
Nie ma co zwalać na sędziego karny ewidentny , to , że czasem inny sędzia w takiej sytuacjii nie gwiżdże to tylko jego błąd .
Słabi nasi piłkarze , marne nasze drogi , stadionów dalej brak dobrze , że naród serce ma wielkie ale czy to wystarczy na euro 2012 ? :)

chłopaki, jak by nie patrzeć, zostaliśmy po prostu oszukani, co tu więcej dodać.
Tak ! Byliśmy najlepsi tylko nas oszukali ! :shock:
Beka na maxa

Awatar użytkownika
Tullaris
Masakrator

Może i jesteśmy najsłabsi, ale nadal zrobieni w ch...ja. Ok jak Lewandowski faulował to sędzia to widział, ale jak wcześniej ten blondasek szarpał Żewłakowa to co sędzia zrobił zamiast przyznać piłkę nam po tym jak złapał ja Boruc, to kazał powtórzyć wolny, i może mi nie powiesz, że to nie był stronnicze.

ODPOWIEDZ