Tattoo ...

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Brzuchacz
"Nie jestem powergamerem"

Re: Tattoo ...

Post autor: Brzuchacz »

MAĆKO pisze:Taa:D Ale nie poważnie pytam bo to co chciałbym zrobić zajmowałoby caly bark i łopatke... wydaje mi sie że to nie jest 1 sesja tylko minimum 2 a nie chce mieć poczucia że umre z bólu za 2 razem:)
Przeszywającego cierpienia nie będzie tym niemniej w okolicy obojczyka (jeżeli Ci tam tatoo dojdzie) będziesz odczuwał nieco silniejszy "ból"*

@bem
Wewnętrzna strona uda raczej normalnie choć z tego co małżonka mówiła to czym bliżej pachwiny tym mniej miło.

*ciężko nazwać to uczucie bólem po prostu jest bardziej upierdliwie
Wisnia pisze:Mamy w Chodzieży jednego Tyranida, więc widziałem na żywo :)
Na Imperatora tyranidzi w Polsce - boltery w dłoń panowie

Awatar użytkownika
Skaven
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Skaven »

Już w tym temacie się chwaliłem ale pochwalę się moją ostatnią zdobyczą którą jakieś 3 miechy temu robiłem. Generalnie ten symbol był dla mnie mega waży (swoją drogą jeżeli kogoś symbolika tatuażu interesuje to polecam poczytać o motywach pająka bo jest tego dużo i dość ciekawe to jest ) i wyszło dokładnie tak jak w projekcie nad którym z dziabatorem pracowałem :) Co prawda zdjęcie trochę średnie (słabo widać ze tam jest beżowy, rudy itd ) i moja łydka już nie jest sexi wygolona, ale skoro temat ożył to czemu nie :D

Obrazek

Co do bólu to każdy znosi inaczej ale nie jest to coś nie do wytrzymania. Faktem natomiast to że im bliżej pach, zgięć itd czyli tkaniki bardziej wrażliwej tym mniej boli

Awatar użytkownika
Szaman
Wyzwoleniec

Post autor: Szaman »

jednych boli mniej, innych bardziej... nie ma reguly.
ja chcialem zabic brata, jak mi wykanczal kregoslup, ale obojczyk, lopatke czy kostke znioslem bez problemu. ramie to juz w ogole prawie przyjemnosc ;)

najtrudniejszy jest pierwszy raz - a potem szybko zapominamy o bolu i umawiamy sie na kolejna sesje... bo coz znaczy pare godzin bolu wobec lat dumnego noszenia tatuazu ;)
"I fart in your general direction" :mrgreen:

Awatar użytkownika
MAĆKO
Kradziej

Post autor: MAĆKO »

Prawda:)
Skaven ten pająk jakoś mi sie nie podoba nie wiem czemu... chyba brak mu realizmu. ale to co masz na ramieniu to na prawdę godne podziwu:D Będę musiał zadzwonic do juniorink i umówić sie na wizytę nawet lepiej jak to będzie za pół roku będę miał czas na przemyślenia.
Jak już będzie jakiś progres to wrzucę:)

Awatar użytkownika
Skaven
Masakrator
Kontakt:

Poza pająka jest ze zdjęcia ale bynajmniej nie miał być realistyczny, np jedno oko ma większe a drugie mniejsze tak jakby myślał "WTF? " np :wink:

Co do juniora to faktycznie człowiek godny podziwu który wypracował swój styl, ogólnie jeżeli jeszcze nie bardzo się łapiesz jaki styl jakiego tatuatora Ci się podoba to smiało wal do nich bo tam na pewno ci nic nie spierdzielą ;)

Awatar użytkownika
MAĆKO
Kradziej

Heh mam taką nadzieje:) A co do pająka i jego znaczeń to kojarzę że miał on w jakiś plemionach symbol uzdrowiciela(?) to o to Ci chodziło?

Awatar użytkownika
Skaven
Masakrator
Kontakt:

Nie koniecznie, ale tak na szybko tu masz dosyć dużo o tym ;)

http://pl.wikipedia.org/wiki/Paj%C4%85k_w_kulturze

Awatar użytkownika
Szaman
Wyzwoleniec

Junior uczyl dziarac mojego brata :D

do samego Juniora dostac sie ciezko, ale cala jego zaloga to gorna polka - no i w zaleznosci od tego, co ma byc dziarane, kto inny sie za to bierze.
co wazne - bez pomyslu sie nie zapiszecie, bo bez tego trudno ustalic ile potrzeba sesji i jak dlugich. dostepne terminy sa juz jesienne, ale czasem udaje sie gdzies wcisnac, bo ktos wypadl ;)

Awatar użytkownika
MAĆKO
Kradziej

No to ja jestem po wstepnej rozmowie i najprawdopodobniej dostane sie do Juniora dopiero w Październiku:D Jedynym problemem jest to że dzieli mnie od wawy ponad 300km ale dam rade:) Musze wszystkie formalności w miare możliwości załatwić mailowo(pomysł itp.). Więc pierwszy krok juz za mną:)

Awatar użytkownika
Szaman
Wyzwoleniec

do Juniora ludzie przyjezdzaja z wiekszej odleglosci niz 300 km ;)

Awatar użytkownika
MAĆKO
Kradziej

Heh tak tylko powiedzialem:P miałem nadzieje że odda to moje poświecenie :lol2:

Awatar użytkownika
bem
Kradziej

Post autor: bem »

Skaven pisze:Poza pająka jest ze zdjęcia ale bynajmniej nie miał być realistyczny, np jedno oko ma większe a drugie mniejsze tak jakby myślał "WTF? " np :wink:
To to są oczy :D:D:D Czad :D
Es ist wirklich phantastisch. Es ist wirklich ehrlich phantastisch. Es ist so phantastisch phantastich, ich glaube, ich würde es gerne klauen.

Awatar użytkownika
swieta_barbara
habydysz

Post autor: swieta_barbara »

Najpopularniejszy koles w wiezieniu:
Obrazek

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Szaman, az dziwne, ze nie chwaliles sie strona na facebooku brata.
Zobaczylem foty tatuazy i szczeka mi opadla. Zniszczenie systemu.
http://www.facebook.com/pages/Chicago-I ... 93?ref=sgm

Awatar użytkownika
MAĆKO
Kradziej

Awangarda społeczeństwa:D

Awatar użytkownika
Szaman
Wyzwoleniec

Ziemko pisze:Szaman, az dziwne, ze nie chwaliles sie strona na facebooku brata.
Zobaczylem foty tatuazy i szczeka mi opadla. Zniszczenie systemu.
http://www.facebook.com/pages/Chicago-I ... 93?ref=sgm
mnie rozwala jego nowe studio, jeszcze nie otwarte - na wypasie je zrobil =D>

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Szaman sie gra sie ma ;)

Awatar użytkownika
Szaman
Wyzwoleniec

Ziemko pisze:Szaman sie gra sie ma ;)
;)

Awatar użytkownika
Sławol
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Sławol »

O cholera... Niezłe! Twój Brat, Szamanie, ma wielki talent, pilnuje detali i pięknie cieniuje. Bardzo misterna robota =D>
Pozdrawiam
Sławomir Borysowski
Obrazek
Galeria

Awatar użytkownika
Skaven
Masakrator
Kontakt:

Koniec rozmowy o kolorowaniu bo teraz nie ma już upałów i można się kolorować, a kolejnego dużego wydatku chciałbym uniknąć :D Jak wiemy jak się nie myśli o tym to jest spoko, a jak zacznie się rozmyślać nad wzorami itd to można popełnić jakieś kolory na sobie :wink:

W każdym razie tak:
@Baśka
Myślę że gość faktycznie miał dużą popularność :lol2:

@Szaman
Widać że Junior Twojego brata szkolił, świetna technika a i zdjęcia załogi na FB prawie jak w MI albo LAI, takie "ameryckie" :) Nie mniej jednak gratulacje dla niego bo skoro to lubi (a pewnie tak jest) i na dodatek moze tym na życie zarabiać to nic więcej do szczęścia nie potrzeba imo ;)

ODPOWIEDZ