A patrzenie na wyniki białegostoku i słabe miejsca szczurow to srednie porównanie jak na bazylu który też był na euro cosmo był 2 a ja 7, morrok też tuż za top10 z tego co pamietam

Moderator: swieta_barbara
na jego szczęście dowiedział się po bitwieNa Euro sie dowiedział, że z banneru potrójnego marszu nie mozna szarżować... ogólnie ta znajomość zasad jest przereklamowana ; )
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
Bo są słabe i są zbyt oczywistym pkt do czepiania żeby się za nie zabieraćCrusader pisze:Dlaczego nikt się nie przyczepia do bestii ;(
pozdro
Właśnie, trzeba znać swoje miejsce w szeregubigpasiak pisze:Bo są słabe i są zbyt oczywistym pkt do czepiania żeby się za nie zabieraćCrusader pisze:Dlaczego nikt się nie przyczepia do bestii ;(
pozdro
Trzeba było wziąć na cel coś bardziej wymagającego
O, to, to - dokładnie takgokish pisze:Aby dobry Flame byłksch pisze:A tak btw - Cosmo się nie zgłosił, czy nie został wybrany?przydałaby się lista zgłoszonych do każdej armii
.
Byłaby możliwość narzekania dlaczego ten wybrany a nie tamten D:
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole