Niedźwiedź & Łania gallery

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Deus
Falubaz

Re: Niedźwiedź & Łania gallery

Post autor: Deus »

Czaszki na sztandarze prawie jak Eddiego z Iron Maiden :D
Obrazek

Awatar użytkownika
quidamcorvus
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: quidamcorvus »

Podoba mi się malowanie. Świetne freehandy =D>

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Post autor: smiejagreg »

Czerwony tu dominuje i najłatwiejszy do zauważenia, a że fajnie zrobiony to najbardziej kłuje w oczy :wink: . Sztandar - inna para kaloszy, Łania zrobiła go luksik po prostu. Ale mi najbardziej podobają się metaliki - dużo postarzeń, nadgryzień, itp. Generalnie - kawał świetnej roboty =D> =D> =D>. Jakoś nie mogę się przemóc do tego Gamezone'a z uwagi na jakość odlewów. Kiedyś miałem, nic do siebie nie pasowało, trza było tonę GSu do tego i człowiek się wk...wia tylko.

ajpinus
Chuck Norris

Post autor: ajpinus »

sztandar miazdzy system :)

Awatar użytkownika
ZOO Art Studio
Chuck Norris

Post autor: ZOO Art Studio »

Dziękuję za wszystkie ciepłe słowa :)
Jakoś nie mogę się przemóc do tego Gamezone'a z uwagi na jakość odlewów. Kiedyś miałem, nic do siebie nie pasowało, trza było tonę GSu do tego i człowiek się wk...wia tylko.
Sad but true. Ale mam dla Ciebie radę - kup jakiś model, który nie wymaga sklejania :) Wtedy poczujesz potęgę mocy - będziesz miał fajny model bez zbyt mocnego ciśnienia :) Bo figurki Gamezone'a są po prostu doskonałe - oprócz naprawdę ciekawych póz są wyrzeźbione w prawidłowy, anatomicznie logiczny sposób - co nie jest takie częste.

Dziś lub jutro wrzucę dioramkę również opartą o figurkę z GM - tym razem klimaty Bretońskie. Prepare your keybords!

Ave!
Niedźwiedź

InkubPendragon
Oszukista

Post autor: InkubPendragon »

Wszystko wydaje się fajne, sztandar z jednej strony, tej z czachami, bardzo fajny.
Ale to nasycone czarne tło uniemożliwia tak naprawdę obejrzenie figurek, wszystko się zlewa.
http://www.miniwojna.blogspot.com - gry bitewne i malowanie figurek

http://polskiefigurki.blogspot.com/ - wiadomości o polskich grach bitewnych, figurkach i akcesoriach do nich

Awatar użytkownika
ZOO Art Studio
Chuck Norris

InkubPendragon pisze:Ale to nasycone czarne tło uniemożliwia tak naprawdę obejrzenie figurek, wszystko się zlewa.
To zwykły, czarny brystol. Kwestia zdjęcia, ale jasne tło nie oddawało odpowiednio realnych kolorów tych figurek.

A dziś kolejna porcja Gamezone - tym razem nieco delikatniejsze klimaty. Kolejna praca, która została zamówiona u nas jako prezent - tym razem w formie dioramki.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Oczywiście jak zwykle zapraszam na nasz Facebookowy profil - tam znajdziecie więcej zdjęć :)

Ave!
Niedźwiedź

Awatar użytkownika
Konrad
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Konrad »

Bardzo fajne malowanie , jak zwykle widać dbałość o szczegóły =D>

Awatar użytkownika
Lechu
Kretozord

Post autor: Lechu »

Przepiękna :)

Awatar użytkownika
Denis
Falubaz

Post autor: Denis »

Zaiste piękna jest ta diorama :)
” Rozejrzyj się dookoła. Zobaczysz ludzi, bez których ten świat byłby lepszy.”

Death Note

Galeria :
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=35349
Strona Malarska na Facebooku:
https://www.facebook.com/pages/Fallen-A ... 9393055688

Awatar użytkownika
Naviedzony
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Naviedzony »

Super, w najdrobniejszych szczegółach dopieszczone!

Awatar użytkownika
quidamcorvus
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: quidamcorvus »

I co tu dużo pisać, świetna jest =D> Malowanie bardzo fajne, teren urozmaicony, podobnie roślinność. Nic tylko oglądać :)

Awatar użytkownika
ZOO Art Studio
Chuck Norris

Dzięki za wszystkie miłe słowa :) Cieszę się, że się tak podoba - tym bardziej, że mocno ograniczony terminem byłem (2 tyg. - a kto lał wodę to wie, że cienka warstwa schnie naprawdę baaaardzo długo ;) ). Powoli siadam nad dioramą na MoI - mam nadzieję, że będzie jeszcze lepsza.

Ave!
Niedźwiedź

Awatar użytkownika
Oki
Oszukista

Post autor: Oki »

Bardzo mi się podoba!Gut!

Awatar użytkownika
Cookie Monster
Łysy oszukista

Post autor: Cookie Monster »

Świetna ta dioramka;) Jak robiłeś grzybki?:D
Komentuję to co widzę na zdjęciach. Jeśli chcesz żeby ludzie oceniali Twoje prace to licz się z krytyką.
Więcej wszystkiego:http://lysymaluje.blogspot.com/

Awatar użytkownika
ZOO Art Studio
Chuck Norris

:) To moje najnowsze odkrycie z Castoramy :) Gwoździe tapicerskie! Są po prostu idealne na grzyby rosnące w "kupie" - tylko dobrać rozmiar, powyginać trochę i voila :)

Ave!
Niedźwiedź

Awatar użytkownika
Cookie Monster
Łysy oszukista

Post autor: Cookie Monster »

ło! dobrze, że jutro jadę do castoramy;D
Komentuję to co widzę na zdjęciach. Jeśli chcesz żeby ludzie oceniali Twoje prace to licz się z krytyką.
Więcej wszystkiego:http://lysymaluje.blogspot.com/

Awatar użytkownika
ZOO Art Studio
Chuck Norris

Witam po dłuższej przerwie w ZOO :) Nie próżnowaliśmy, pracowaliśmy, ale na efekty tych prac przyjdzie Wam - drodzy współplemieńcy - poczekać. Tymczasem wrzucam WiPki naszych najnowszych malunków. Po cichu liczę, że ze sztandarowym i bossem wystawimy się na MoI. Dlatego też im więcej uwag tym lepiej. Wprawdzie dojdzie jeszcze sporo, ale czekamy na krytykę obecnego etapu. Keep talking!

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Ave!
Niedźwiedź

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Post autor: smiejagreg »

Sztandar zajebisty :!: - ork z pustką w paszczy... U czerwonego płaszczyk brązowy bardzo fajny, jakoś jeszcze zaznaczyłbym trochę szwy na nim. Natomiast w czerwonej zbroi brakuje mi chyba metalowych odrapań na krawędziach zbroi. Jakaś taka ona za mało pancerzowata... Metaliczny gostek spoko, trza go dalej cisnąć. Można by też spróbować jakiejś mocniejszej rdzy na niektórych elementach.
Jeszcze raz szacun dla Łani za szmatę =D> =D> =D> .

ODPOWIEDZ