Wpdane do was jutro i ponapierdzielam na Czechów

W dupę sobie wsadź takie komentarzeKosa pisze:jak już Gremlin pisała mnie nie będzie
Mam nadzieje, że nastepny tur będzie powazny i na Euro
moja subiektywna ocena, że "powaznie" można zagrać na format 2400+PiotrB pisze:W dupę sobie wsadź takie komentarzeKosa pisze:jak już Gremlin pisała mnie nie będzie
Mam nadzieje, że nastepny tur będzie powazny i na Euro![]()
Że niby Euro jest poważne bo masz 100 pkt więcej? A nasze turnieje są nie poważne?
+10000Kosa pisze:moja subiektywna ocena, że "powaznie" można zagrać na format 2400+PiotrB pisze:W dupę sobie wsadź takie komentarzeKosa pisze:jak już Gremlin pisała mnie nie będzie
Mam nadzieje, że nastepny tur będzie powazny i na Euro![]()
Że niby Euro jest poważne bo masz 100 pkt więcej? A nasze turnieje są nie poważne?
czy euro czy nie, wszystko jedno. Byle dało się wystawić armie, a nie 3-4 oddziały...
Kalesoner pisze:Orki i gobliny są częścią tej siły, która wiecznie zła pragnąc, wiecznie czyni dobro.
LuciusII pisze:Co z tego że turniej będzie na DUŻE pkt. (+więcej proxów) jak i tak najprawdopodobniej nie będzie czasu na dogrywanie bitew. To już lepiej, poza turniejem, umówić się na jakieś kosmiczne pkt. Oczywiście z samotnym generałem na flance.
prawdopodobnie zapiekanka na kazimierzu albo kebab w centrumGremlin pisze:ja lubie 2600. Kosa gotuj ten obiad... chyba, że skończy sie na tostach.
Wychodzi na to że następnie gramy coś w stylu eurokoko w porywach do arenowego. Swoją drogą można się umówić wcześniej na grę sojuszami na 7k+ na stronę.c4h10 pisze:Następne turnieje:hypnotic pisze:A ja z takim pytaniem wyprzedzającym czy są już jakieś plany turniejowe na czerwiec? Czy np 02.VI lub 09.VI wchodzi w grę, bo mógłbym być akurat a muszę to sobie ewentualnie wcześniej zaplanować?
9.VI - duże punkty
23.VI - małe punkty
Kalesoner pisze:Orki i gobliny są częścią tej siły, która wiecznie zła pragnąc, wiecznie czyni dobro.
jak byś mial dubeltówkę to mogłbym Ci pomóc, a tak to jedynie moge spróbowaćkudlaty960 pisze:Tak z innej beczki ma ktoś pojęcie o ASG albo zna kogoś w Krakowie kto ma. Bo rozłożyłem karabin i ni ch**a nie umiem go złożyć.