Dzikki'ego bolesne próby
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Dzikki'ego bolesne próby
To elementarne drogi Grzegorzu ;] Wynika to z prostej przyczyny, że krasnoludy maluje stare, bo je bardzo lubię a resztę maluje z tańszych wzorów poprzez bycie fanem Warhammera jako całego uniwersum. Nie mogę popadać w paranoję i kupować wszystkich figsów, które chcę pomalować w starszych, nie będę zaprzeczał że fajniejszych, wersjach.
A zgaszone... jak to mówią, na żywo już tak zgaszone nie są ;] ... no może troszkę.
A zgaszone... jak to mówią, na żywo już tak zgaszone nie są ;] ... no może troszkę.
""A Dwarf is'n short, he is concentrated in every aspect" !"
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Nie bierz do głowy - po prostu zawsze reaguję alergicznie, jak widzę te cholerne figsy . Może jednak jakoś uda Ci się je z czasem wyrugać z armii ... Może jakoś aparat inaczej skalibrować/zmienić czy cuś ... Szkoda figsów , skoro na żywo jest dużo lepiej...
Powiem tak - jeśli stare figsy będą w obrocie jeszcze to istnieje szansa, że po skompletowaniu krasnoludów zacznę robić coś innego i wtedy też będę siekał stare. Może chaos, może chaośne kraśki ... przy tych drugich mam już czarownika na lamassu oraz moździerz z obsługą ;]
""A Dwarf is'n short, he is concentrated in every aspect" !"
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
To są figsy, które zawsze będziesz mógł wymienić na inne starocie, jesli nie zdecydujesz się na chd...
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Że też Ci się chce te paski nap...lać
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Zaraz się dokopiesz do człowieka z Cro-Magnon ...
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Bardzo fajny ten żywiołak . Nie próbowałeś dołożyć nasycenia kolorów w jakimś programie do obróbki fotek, żeby uzyskać kolory zbliżone do oryginału? Mógłbyś też wtedy od razu poprawić ostrość zdjęć ...
Co do kraśków - jakoś nie jestem ich zwolennikiem, cóż, widać po mnie konserwatyzm totalny ...
Co do kraśków - jakoś nie jestem ich zwolennikiem, cóż, widać po mnie konserwatyzm totalny ...
Ja strzelam że to gnoll, system nie mam pojęcia
Złomowisko: https://goo.gl/photos/xRMRQZGkEgCpcHcx5
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
+1.Azgaroth pisze:Bardzo fajna figurka jak i malowanie