Sami widzicie, że dla was jedzenie kebsów to jakiś sport, dla nas sposób na życie
DMP, wyniki strona 20
Re: [Kraków] DMP 7-8.07 Stara Zajezdnia
No RS Pięćset Kilo Skila ma łącznie 500kg na luzie, robimy ważenie po to żeby sprawdzić czy dobijemy do 550, no i czy nie schudniemy przez to DMP.
Sami widzicie, że dla was jedzenie kebsów to jakiś sport, dla nas sposób na życie
nie zakladalbym sie o to :>Napadzior pisze:Automatyczna przegrana. Dziop jest VegeShino pisze:oj malutki. Wiem, ze jest Was legion, ale my mamy DziopaMilczek pisze:Shino, Napadzior ile ważą wasze teamy?
poswieci sie dla dobra klubu. Jeszcze mu miesko zasmakuje
Nie ma problemu pić będziemy cały weekend więc zawsze gdzieś się spikniemylwieserce85 pisze:Az ciezko uwierzyć ze Wloclawek bedzie na DMP....serce sie moje raduje bo Kujawiak to myl moj najbardziej udany i chyba pierwszy master poza warszawa....mam nadzieje ze wrocicie do aktywnego grania a na dmp musimy sie spitkac i wypic browca.Heptun pisze:I jak - rozpiski dziś wieczorkiem będą dostępne ?
A powrót mam nadzieję, że na stałe i coś się uda dalej rozkręcić.
Wpłacili ale nie przysłali rozpisek:Rince pisze:48 teamow. Zapisanych wstepnie bylo 50. Kto sie nie dopisal i chce zepsuc statystyke?
Make Way 2 $
Team France $
Animosity “Rzułde Morty” $
Team Czech B $
Przysłali rozpiski ale nie wpłacili:
FBJ Foreign Legion
Recycle Squad
Nie wiem czy to pytanie już padło - czy organizator zapewni na czas turnieju kartonowe tacki do przenoszenia armii? Taki patent był w Zielonej Górze i super się sprawdził.
Ważna informacja - koszt sali jest ściśle powiązany z utargiem jaki zrobimy przez weekend (- miejscówka jest genialna ale ma swoją cenę.
Utarg będziemy mieli liczony tyłko na barze wewnątrz budynku (przy okazji mamy tańsze piwo na nim), przed salą również jest bar ale tam będą kolejki, nie będzie się liczył do utargu i sa wyższe ceny
Wieczorem robimy w sali imprezę i rozdanie nagród za ligę za 2017
Z kolejnych miłych informacji - pod tym linkiem znajdziecie nieobrobione rozpy - enjoy
https://drive.google.com/open?id=1N05ov ... zAFm-4VcUf
Co do teamów będzie 49 (jedno Animosity zaspało)
Tacek niestety nie będzie (ale będą inne fajne rzeczy
Utarg będziemy mieli liczony tyłko na barze wewnątrz budynku (przy okazji mamy tańsze piwo na nim), przed salą również jest bar ale tam będą kolejki, nie będzie się liczył do utargu i sa wyższe ceny
Wieczorem robimy w sali imprezę i rozdanie nagród za ligę za 2017
Z kolejnych miłych informacji - pod tym linkiem znajdziecie nieobrobione rozpy - enjoy
https://drive.google.com/open?id=1N05ov ... zAFm-4VcUf
Co do teamów będzie 49 (jedno Animosity zaspało)
Tacek niestety nie będzie (ale będą inne fajne rzeczy
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
8 bila 3 skład, Czesi c , legion 2 maja trochę zniekształcone.
Zdecydowana większość ma w formacie etc a nie dmp
Zdecydowana większość ma w formacie etc a nie dmp
Oczywiście - tuż przed halą są leżaki i telebim co do
50tego teamu - jeżeli są jakieś chętne osoby to pilnie proszę o kontakt - mogę zaoferować darmową wejściówkę a 5 teamów uniknie baja:)
50tego teamu - jeżeli są jakieś chętne osoby to pilnie proszę o kontakt - mogę zaoferować darmową wejściówkę a 5 teamów uniknie baja:)
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
Z tego co widziałem w weekend ma padać deszcz, także może być kiepsko z telebimem na zewnątrzLaik pisze:Oczywiście - tuż przed halą są leżaki
Złomowisko: https://goo.gl/photos/xRMRQZGkEgCpcHcx5