beda popdbne reperkusje, jakie byly na poprzednich turniejach gdzie byles sedzia, czyli zbanowanie graczy, ktorzy oszukiwlai z kolejnego mastera? w tym wypadku to chyba druzynowka w Krakowie
Master Poznań termin 9,10 . listopad 2019
Re: Master Poznań termin 9,10 . listopad 2019
Myślę, że LL dało ładny popis swoich umiejętności w 2019.
Nie, żeby absolutyzm organizatora DMP był lepszy - bo nie jest - ale nie leczmy kiły zamieniając ją na syfilis.
Nie, żeby absolutyzm organizatora DMP był lepszy - bo nie jest - ale nie leczmy kiły zamieniając ją na syfilis.
My Krzemiemu daliśmy klubowego bana na Kraków, niech chujek nie oszukuje więcej ! (tzn zrobiłem to dokładnie w tym momencie jednoosobowo z nikim się nie konsultując, ale znając moich klubowiczów z największą przyjemnością mnie poprą).
Przewinienie jakim jest kilkukrotny rzut kostką z symbolami która nie należała do niego tylko została mu z poprzedniej bitwy zasługuje na najsroższe napiętnowanie, więc żeby już JarekK nie musiał znowu szat rozdzierać że zabiera się LL ich kompetencje, to my jako klub ukaraliśmy naszego oszukiste! (niemniej na dmp gra dalej z nami )
Przewinienie jakim jest kilkukrotny rzut kostką z symbolami która nie należała do niego tylko została mu z poprzedniej bitwy zasługuje na najsroższe napiętnowanie, więc żeby już JarekK nie musiał znowu szat rozdzierać że zabiera się LL ich kompetencje, to my jako klub ukaraliśmy naszego oszukiste! (niemniej na dmp gra dalej z nami )
Ja to bym ogólnie zbanował całe underdogi na kraków, przynajmniej będzie uczciwie, a nawet jakieś fajne wyniki będzie się dało ugrać
Keep Calm
and
Przestań Mamucić
"Making people happy is something to be proud of, especially if you can do it by accident"
~!
177013
"You make my heart pussy go poggers!"
~Anon to PM
"Mamut Ty weź się rozpędź a ściana sama Cię znajdzie"
~Biggos
and
Przestań Mamucić
"Making people happy is something to be proud of, especially if you can do it by accident"
~!
177013
~Anon to PM
~Biggos
Od baniwanja to tu jestem ja.
BTW - to nie była Twoja kostka?
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
No była, pokazywała w którą stronę się meduza paczy, i musiała zostać przez noc i się gdzieś zagubić.
Keep Calm
and
Przestań Mamucić
~!
177013
~Anon to PM
~Biggos
and
Przestań Mamucić
~!
177013
~Anon to PM
~Biggos
Zegarka nie oddam.
Chyba że wpadniesz do mnie do salonu, dam zniżke 15%
Chyba że wpadniesz do mnie do salonu, dam zniżke 15%
Keep Calm
and
Przestań Mamucić
~!
177013
~Anon to PM
~Biggos
and
Przestań Mamucić
~!
177013
~Anon to PM
~Biggos