ma byc widoczne, ze maja kusze. imperialne moga byc. niech to tylko jakos przyzwoicie wygladaMurmandamus pisze:CZyli musze te kusze dokleić? (moga być imperialne? bo pierwotne się zagubiły)
EEGT- info i pogaduszki
To można tam wygrać wyjazd na uk gt ?Szaman pisze: co innego konkursy i zabawy na imprezie urodzinowej w Paradoxie
jaki jest sens dawania w nagrode za 1 miejsce wyjazdu na gorszy turniej?Młody pisze:To można tam wygrać wyjazd na uk gt ?Szaman pisze: co innego konkursy i zabawy na imprezie urodzinowej w Paradoxie
"I fart in your general direction"
- Barbarossa
- Mniejsze zło
UKGT ssie, nikt poważny tam już nie jeździ, tylko Włosi, Pasiak i dzieci z Thorekiem.
- Barbarossa
- Mniejsze zło
Serio, na TWF jest nawet ankieta organizowana przez ludzi z GW pt "dlaczego GT UK ssie i nie chcesz na niego przyjechać". Czy coś w tym stylu. Całkiem poważnie.
chyba powinienem sie czuc urazony... i nawet jestem... malo smieszne barb naprawde malo...Barbarossa pisze:UKGT ssie, nikt poważny tam już nie jeździ, tylko Włosi, Pasiak i dzieci z Thorekiem.
widze ze bede musial Cie doinformowac bo ja tam bylem a Ty pewnie tylko slyszales... ludu bylo sporo i dzieci to widzialem ale ze smokami bo to fajne i duze... zeby wziac Thoreka to trzeba miec wyrafinowany umysl PG i nic nizej. Tak wyzylowanych rozpisek to nawet moi rodacy by uczestnikom pozazdroscili... Swoja droga nie bylem jedynym grajacym Polakiem na UKGT...
Ogolnie impra ssie i nie ma co ukrywac tego. Fakt ze fajne miejsce maja ale nawet stoly tam sa niewymiarowe!!! w centrali GW... ale czego sie spodziewac... Pozwolenie na specjale i sedziowanie na czuja... jednak z przeciwnikami fajnie mi sie gralo chociaz wcale nie latwo...
dalej. byc w UK tyle czasu i nie byc na UKGT to jak pojechac zwiedzac Paryz i nie widziec wiezy Eifla czy nie byc w Louwre... to tak wg mnie. Raczej jest to dalej impreza prestizowa i ludzie ze znacznej ilosci krajow przyjezdzaly i beda przyjezdzac na nia... przez Polakow jest zadko odwiedzana tylko z jednego powodu: pieniadze. wstep na Heat kosztuje ok 50 funciakow... do tego transport [lot samolotem] i nocleg [ na przynajmniej 3 noce , bo w jeden dzien przylatujemy, nastepne dwa gramy i 4 odlatujemy...] tak wiec koszta znaczne sa i prawie pewien jestem ze tylko to odstrasza rodzimych graczy...
tyle odemnie.
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
Abandoned
Pasiak, ale nie spinaj się. Barbowi na pewno nie chodziło o zakpienie z Ciebie i postawienie w jednym szeregu z "dziećmi z Thorekiem". Zresztą zobacz, że jednocześnie zostałeś postawiony w jednym szeregu z Włochami - najsilniejszą z reprezentacji krajów na GTUK.
Po prostu taka specyfika GTUK, to wszystko
Po prostu taka specyfika GTUK, to wszystko
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
- Barbarossa
- Mniejsze zło
Ojtam, wrzuciłem taką małą koleżeńską złośliwość, bo wiem, że śledzisz temat. Nie denerwuj się, wszyscy wiedzą, że jesteś świetnym graczem i filarem polteamu.bigpasiak pisze:chyba powinienem sie czuc urazony... i nawet jestem... malo smieszne barb naprawde malo...Barbarossa pisze:UKGT ssie, nikt poważny tam już nie jeździ, tylko Włosi, Pasiak i dzieci z Thorekiem.
wiem
ale nie moglem sie powstrzymac od napisania tego...
a propo gadalem z Wlochami... goraco zapraszaja nas na EURO do siebie.. mozna wrecz powiedziec za pala sie do gry
ale nie moglem sie powstrzymac od napisania tego...
a propo gadalem z Wlochami... goraco zapraszaja nas na EURO do siebie.. mozna wrecz powiedziec za pala sie do gry
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
Abandoned
Abandoned
ale zazwyczaj decyzje o pójściu na turniej podejmuje sie na kilka dni przed samym turniejemSzaman pisze:czas na decyzje byl dlugi, a bilety w sprzedazy przez 1,5 m-ca