Ale jakby ktos znal wymiary, to tez bym nie pogardzil

Moderator: #helion#
Imperialna moc!Azgaroth pisze:30 savage orków z wardem na 5+ i dodatkową bronią + lord na dziku i szaman walczą z 40 halabardnikami imperium (I tura - działa choppas). Dzikusy wbijają jedną ranę (), lord na dziku zapomina jak się walczy i nie wbija nic, szaman nie trafia. Halabardnicy wbijają 10 ran, test LD na stubborna dwukrotnie oblewam, na dystans ucieczki rzucam dwie jedynki
![]()
Karl Franz na Deathclawie normalnie śmiga na tej podstawce, którą miałeś zamieszczoną w boxie (czyli 100mm x 50mm).sogo24 pisze:Wczoraj kupiłem model francy. W środku znalazłem podstawkę 10x5. Model wygląda na niej śmiesznie. Moje pytanie, czy przypadkiem nie jest tak że wystawiam model na podstawce 10x15?
Dlaczego? Terrorgheist duzo wiekszy od gryfa nie jest, a na wiekszej podsatwce jest i glupio nie wyglada.Okoń pisze: Śmiesznie to wyglądałby na zaproponowanej przez Ciebie podstawce 100mm x 150mm.
Bazowe bez magic itemow, zasad spec czy magiiPocisk pisze:Co się dzieje kiedy rzucam buffy na postać z vhs? Oczywiście jest w challengu. Zamieniam się poprawionymi statystykami?
Imperialna moc!Azgaroth pisze:30 savage orków z wardem na 5+ i dodatkową bronią + lord na dziku i szaman walczą z 40 halabardnikami imperium (I tura - działa choppas). Dzikusy wbijają jedną ranę (), lord na dziku zapomina jak się walczy i nie wbija nic, szaman nie trafia. Halabardnicy wbijają 10 ran, test LD na stubborna dwukrotnie oblewam, na dystans ucieczki rzucam dwie jedynki
![]()
nie ma poza Balthazarem oficjalnego modelu pegaza imperialnego, a najnowsze pegazy przesadzili na 50x50 (vide DE), więc można pokusić się o stwierdzenie, że nas też to czeka (zobaczymy co zrobią Bretońcom)Stan pisze:Może komuś z ETC coś się odmieni, ale wątpliwe.