Nowe modele od GW
Re: Nowe modele od GW
Na polskim rynku muszą konkurować z Dargo 

Lidder pisze:To akurat proste - chodzi o podwyżki cen.-There's something large & nurgle-y coming first
A dokładnie tutaj : https://www.forgeworld.co.uk/en-PL/Infe ... ireglaives
""A Dwarf is'n short, he is concentrated in every aspect" !"
nowe duże boxy do Aos i Wh40 http://www.belloflostsouls.net/2016/11/ ... -sets.html ciekawe czy będzie można na nich oszczędzić jak przy SM strike force ultima
Jakby ktoś przeoczył:
Cena 100 funtów.“No pic of the aos stuff but the contents are as follows:
Stormcast – celestant prime, knight azyros, dracoth riders, 10 liberators.
Slyvaneth – drycha, treelord 6 kurnoth hunters, 10 tree revenants. (This may be a mistake. It is a better deal than the rest)
Ironjawz – megaboss, shaman, 10 brutes, 3 goregruntas, giant.
Khorne bloodbound- skar, 3 juggers, blood warriors, bloodreavers, wrathmongers.”
Ja zamawiałem i doszło na czas, bez przygód i bardzo dobrze zabezpieczone.Stan pisze:BTW zamawiał ktoś kiedyś na gw z darmową dostawą za powyżej 250zł?
Były jakieś problemy? Z tego co widzę na stronie jest to paczka bez nr do śledzenia, może zginąć i co wtedy?
Ryzyko zaginięcia paczki jest zawsze, GW nie ma za bardzo wpływu na pocztę. Jako, że mam pozytywne doświadczenia z ich obsługą klienta to jestem przekonany, że będą próbowali pomóc. Nie wiem tylko czy będą w stanie

- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Gw wypuściło stare demonetki raz jeszcze? O__0 Gdzie można je zobaczyć?Qsownik pisze:Ciekawe jakie jeszcze stare metale wypuszczą oprócz Daemonettes on Steeds of Slaanesh i Daemonettes.
EDIT: już widzę. Takie piękne...
Ja też coś zamawiałem, było spoko, może ciut później niż miało być ale bez większych problemów.Stan pisze:BTW zamawiał ktoś kiedyś na gw z darmową dostawą za powyżej 250zł?
Były jakieś problemy? Z tego co widzę na stronie jest to paczka bez nr do śledzenia, może zginąć i co wtedy?
Mam tylko radę, po doświadczeniach z INNĄ firmą z UK piszę adres i inne dane bez polskich znaków. Wydrukowali sobie naklejkę na paczkę z systemu, który ich nie obsługiwał i na paczkę polowałem na poczcie bo nie byli w stanie skumać gdzie i komu dostarczyć. Na szczęście kod pocztowy był ok więc paczki leżały na moim urzędzie

Maciek
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Chyba przytulę jedną dziesiątkę i nauczę się odlewać. 

metalowe demonetki zmieściły by się nawet na 20mm