"Młotkowy" - bezpłatny magazyn WFB - NUMER 4 do pobrania!!!

Wszystko to, co nie pasuje nigdzie indziej.

Moderatorzy: Fluffy, JarekK

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Durin
Niszczyciel Światów

Re: "Młotkowy" - bezpłatny magazyn dla fanów WFB - NUMER 2!

Post autor: Durin »

ja do 02.30:D
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.

Awatar użytkownika
LuciusII
Oszukista

Post autor: LuciusII »

Wczorajszego wieczoru BP jakby zamarło pogrążone w lekturze "Młotkowego".
Kawał świetnej roboty proszę Państwa =D> =D> =D> =D>
Kalesoner pisze:Orki i gobliny są częścią tej siły, która wiecznie zła pragnąc, wiecznie czyni dobro. :wink:

Awatar użytkownika
Pretor
Chuck Norris

Post autor: Pretor »

jestem pod dużym wrażeniem =D>
oby tak dalej!

Awatar użytkownika
Asassello
Pan Spamu
Kontakt:

Post autor: Asassello »

Słowem komentarza, bardzo podoba mi się to bardziej turniejowe podejście do tematu WFB, świetny pomysł z wciągnięciem innych osób do tworzenia artykułów (np. dobrze że recenzji orków nie zrobił gracz demonów/dwarfów/ogrów czy lizaków ;-) )

Większość zin-ów ma ten problem, że jest przeładowana fluffem, itp - co interesuje jedynie fanatyków. Informacji o światku turniejowym można było szukać jedynie na forach.

Kiedy kolejny numer? przed czy po dmp/euro i czy będzie z nich relacja? :D
Obrazek

Awatar użytkownika
przelas
Falubaz

Post autor: przelas »

w opisie kampanii zapowiadacie, że dalej jest opis zrobienia oazy a go nie ma :(

Awatar użytkownika
Pretor
Chuck Norris

Post autor: Pretor »

tak jeszcze dorzucę, że szczerze czekałem na kontynuację opowiadania z pierwszego numeru. zaczynało się obiecująco :wink:

Awatar użytkownika
JaceK
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: JaceK »

przelas pisze:w opisie kampanii zapowiadacie, że dalej jest opis zrobienia oazy a go nie ma :(
Będzie w następnym numerze :)
Bearded Unclean 'Un pisze:Fuck, będe miał na pieńku z Drobnymi Wałeczkami :)
Obrazek

Awatar użytkownika
zembol
Oszukista

Post autor: zembol »

W końcu musimy coś "na zaś" zostawić ;)
Obrazek Obrazek
Nowe Lizaki: 110/30/89 | Demoniszcza: 16/0/11 | 101st Abn Div: 4/1/8

Awatar użytkownika
przelas
Falubaz

ok bałem się, ze umarło śmiercią naturalną :D

Awatar użytkownika
The WariaX
Falubaz

Post autor: The WariaX »

U mnie jest taki śmieszny wałek. Jak pobiorę za pomocą obrazka to mi wyskakuje później, że plik jest uszkodzony. Natomiast jak za pomocą linka (prawy zapisz) to all jest ok, to ja mam coś popsute?

Awatar użytkownika
Arbiter Elegancji
Niszczyciel Światów

Post autor: Arbiter Elegancji »

The WariaX pisze:U mnie jest taki śmieszny wałek. Jak pobiorę za pomocą obrazka to mi wyskakuje później, że plik jest uszkodzony. Natomiast jak za pomocą linka (prawy zapisz) to all jest ok, to ja mam coś popsute?
Miałem dokładnie tak samo.
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..

Awatar użytkownika
Josiph
Chuck Norris

Post autor: Josiph »

Arbiter Elegancji pisze:
The WariaX pisze:U mnie jest taki śmieszny wałek. Jak pobiorę za pomocą obrazka to mi wyskakuje później, że plik jest uszkodzony. Natomiast jak za pomocą linka (prawy zapisz) to all jest ok, to ja mam coś popsute?
Miałem dokładnie tak samo.
+1 - tak samo

A poza tym, to dołączę się do gratulacji. Kilka genialnych pomysłów i o wiele lepiej się czyta. Poza tym wszystkie teksty na dobrym (i przede wszystkim równym) poziomie.

Awatar użytkownika
Bizim
Falubaz

Post autor: Bizim »

Też chciałem pogratulować, bardzo fajnie się czyta. :)

Co do pobierania to miałem podobnie jak użytkownicy wyżej.
Caius Ceplus pisze: Zaatakowane imperium kontratakuje.

Awatar użytkownika
Tharival
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Tharival »

To co zrobiliście jest genialne. Gratuluję i życzę następnych świetnych numerów

Kraggo
Chuck Norris

Post autor: Kraggo »

Po otwarciu kolejnego numeru byłem pozytywnie zaskoczony objętością. Tyle stron czytania ;)

Podzielę się paroma spostrzeżeniami:

1) Wstęp do raportu bitewnego dał mi jasno do zrozumienia, jaki będzie wynik starcia ("Przez moment wódz uwierzył, że ma szanse powstrzymać natarcie. Ta chwila nie trwała długo."). Trochę popsuło mi to zabawę, bo od tego momentu jedyne co mogłem śledzić, to rozmiar porażki zielonoskórych ;)

2) Kampania - porządnie opracowana, aż korci, by ją przetestować, jednak... niełatwo będzie o cały ten "piaszczysty layout" i pewnie nie będę tu odosobnionym przypadkiem, który nie ma piramid, oaz i pustynnej ziemi :) Czas zatem pomyśleć, jak sobie z tym poradzić :)

3) Rzeczowo i zwięźle opisane armie dla początkujących, na coś takiego czekałem :)

4) Długi artykuł o nowych zasadach dla orków i goblinów. Dobrze, że w końcu ktoś zebrał to wszystko w całość i porządnie zrecenzował :) Pozostałe rubryki raczej "przekartkowałem", wrócę do nich w wolnej chwili.

5) Nie myśleliście o papierowej formie Młotkowego? Gdyby udało wam się zamknąć w jakiejś przyzwoitej cenie, to pewnie znalazłoby się grono stałych odbiorców (vel kupujących).

W każdym razie gratuluję drugiej odsłony e-zina, kawał dobrej roboty :)

Awatar użytkownika
przelas
Falubaz

Kraggo pisze:
2) Kampania - porządnie opracowana, aż korci, by ją przetestować, jednak... niełatwo będzie o cały ten "piaszczysty layout" i pewnie nie będę tu odosobnionym przypadkiem, który nie ma piramid, oaz i pustynnej ziemi :) Czas zatem pomyśleć, jak sobie z tym poradzić :)
Mam ten sam problem ale kopiując wiele pomysłów po prostu przeniosłem ją do starego świata :D , zmęczenie i trudy tłumacząc potężnymi ulewami w tym okresie :P

Awatar użytkownika
JaceK
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: JaceK »

Jak wykorzystacie kampanię to już Wasza sprawa. Jeżeli tylko będziecie się dzięki niej dobrze bawić.

Będziemy się bardzo cieszyć, jeżeli ktoś zrobi w związku z tym tereny (czy nawet stół) pustynne.
Bylibyśmy nawet skłonni pokazać takie dzieło w kolejnym numerze.
Oczywiście chętni via PM, please.
Oczywiście stawiamy na jakość.
Bearded Unclean 'Un pisze:Fuck, będe miał na pieńku z Drobnymi Wałeczkami :)
Obrazek

Awatar użytkownika
Shinue
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Shinue »

gdyby GW miało wydawać WD w Polsce to chciałbym by wyglądał właśnie tak.
gratulacje. świetna robota.
Obrazek

Awatar użytkownika
Goglem
Wodzirej

Post autor: Goglem »

Shinue pisze:gdyby GW miało wydawać WD w Polsce to chciałbym by wyglądał właśnie tak.
gratulacje. świetna robota.
Nie obrażaj młotkowego. Ta droga srajtaśma z nottingham nie ima się do naszego lokalnego majstersztyku :D

Awatar użytkownika
Shinue
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Shinue »

imho to był przecież komplement. ja bym chciał by WD wyglądał jak młotkowy, a nie na odwrót :wink:
Obrazek

ODPOWIEDZ