Ale ten Lazura Mnie rozśmieszył bardziej

Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
I tak właśnie będzie. Przeprowadzimy wolne demokratyczne wybory. Po prostu ich wynik nie będzie się przekładał na to, kto zostanie prezydentemCzarnY pisze:no i tak wlasnie będzie. przeprowadzona przez nas ocena nie będzie liczona do generalnej.
62, bitch, and counting!Druchii pisze:Ale spoko, let the flame continue! Mamy w końcu 60+ stron do przebicia!
Już dałem, może coś skrobną ;-pAkadera pisze:Damy znac kolegom ze wschodu, oni wbija sie tu z bratnia misja nabijania postow i pozamiatane
CzarnY pisze:4h? to ja nie wiem dokad na turniej jedziesz
pkp 2h 30 min.
Tak wielkie oczekiwanie będzie, że podróż się będzie dłużyła... czas odczuwalny trasy będzie w okolicach 3,5h + opóźnienia o których Groszek pisałCzarnY pisze:4h? to ja nie wiem dokad na turniej jedziesz
pkp 2h 30 min.