II Liga Paradoxu (Paringi IV runda str.16)
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Re: II Liga Paradoxu (Paringi III runda str.12)
Za dwa dni masz nowego drafta i już nie zobaczysz jak to działa, więc radziłbym się śpieszyć z tym patrzeniem 

malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole

Ja vs Hubson 14:6 (1665:1036; +629 dla mnie).
Nie zacząłem, w mojej pierwszej turze slann zdecydował sprawdzić, czy wciągnie go do warpa, ale nie wciągnęło, więc hubson w swojej turze też postanowił to sprawdzić (czar z 3 kości). Efekt? Miscast - 1,1 na wynik z tabelki, 1 na test -> wielka eksplozja w centrum wrogiej armii
Co ciekawe, krasnoludy hubsona nie mają problemu szarżować na 14 cali
A 4 centybulle (czy jak to się tak nie nazywa) mimo sumarycznego -2 do hita zajeżdżają w trzy fazy 16 saurusów...
Hubson, dzięki za grę
EDIT: btw, czy planowana na 15 marca zmiana w drafcie euro pociąga jakieś konsekwencje dla naszych rozp, czy też dogrywamy tak jak jest?
Nie zacząłem, w mojej pierwszej turze slann zdecydował sprawdzić, czy wciągnie go do warpa, ale nie wciągnęło, więc hubson w swojej turze też postanowił to sprawdzić (czar z 3 kości). Efekt? Miscast - 1,1 na wynik z tabelki, 1 na test -> wielka eksplozja w centrum wrogiej armii

Hubson, dzięki za grę

EDIT: btw, czy planowana na 15 marca zmiana w drafcie euro pociąga jakieś konsekwencje dla naszych rozp, czy też dogrywamy tak jak jest?
www.marnadrukarnia.com - druki 3D i turnieje.
Zapomniałeś dodać,że krasnoludy chaosu szarżują na 14 ale z gonieniem to już chłopaki mają problemy. Zadyszka ich łapie.
Uciekający kowboje na 5 cali mogą czuć się bezpieczni a artyleria praktycznie sama wybucha. No ale Bullcentaury przynajmniej się spisały. Jeden oddział w sile pięciu zdjął 2 oddziały skinków, oddział salamander, oddział saurusów, no i prawie cały oddział z generałem.
Gdyby nie ld w ostatniej mojej turze to i dowódca by poległ. Dzięki za przyjemną bitewkę 

to bardzo dobre pytanie. Oraz czy mozna wtedy ew. zmienic armie?Myth pisze: EDIT: btw, czy planowana na 15 marca zmiana w drafcie euro pociąga jakieś konsekwencje dla naszych rozp, czy też dogrywamy tak jak jest?
warto by grac na nowe ograniczenia jesli to ma byc przygotowanie do boba
Tą rundę powinniśmy dograć na starych zasadach, a ewentualnie na ostatnią (nie wiem czy jest opłacalne dopuszczanie zmian na ostatnią bitwę);
No spoko zróbmy głosowanie. Tylko co z armiami które nie dostają żadnych dodatkowych obostrzeń ani bonusów?
Na powyższe pytanie oraz na to czy uwzględniamy draft na ostatnią bitwę proszę wysyłać głosy do mnie na PM do jutra do godziny 16-tej. Zmiany wejdą w życie od nowej rundy jeżeli w ogóle wejdą.
Poproszę o PM-ki.
W tytule wiadomości proszę wpisać "Głosowanie - II LIga PX"
1. Czy wprowadzamy nowy Euro Draft na ostatnią rundę Ligi?
a) TAK
b) NIE
2. Jeżeli punkt pierwszy wejdzie w życie to czy armie u których nic się nie zmienia również mogą wysłać nową rozpiskę?
a) TAK
b) NIE
Czekam na pm-ki od graczy biorących udział w Lidze do jutra do godziny 16-tej.
Na powyższe pytanie oraz na to czy uwzględniamy draft na ostatnią bitwę proszę wysyłać głosy do mnie na PM do jutra do godziny 16-tej. Zmiany wejdą w życie od nowej rundy jeżeli w ogóle wejdą.
Poproszę o PM-ki.
W tytule wiadomości proszę wpisać "Głosowanie - II LIga PX"
1. Czy wprowadzamy nowy Euro Draft na ostatnią rundę Ligi?
a) TAK
b) NIE
2. Jeżeli punkt pierwszy wejdzie w życie to czy armie u których nic się nie zmienia również mogą wysłać nową rozpiskę?
a) TAK
b) NIE
Czekam na pm-ki od graczy biorących udział w Lidze do jutra do godziny 16-tej.
Jeszcze Polska nie zginęła / Isten, áldd meg a magyart

Ważny komunikat dla mojego następnego przeciwnika kimkolwiek będzie 
Wyjeżdżam na cały tydzień, czyli będę mógł zagrać bitewkę tylko w poniedziałek i wtorek (26-27.03.2012) jakby co, jeśli to nie problem to prosiłbym, a by nasza bitwa się odbyła w tym czasie i uwzględnienie tego w ewentualnych planach
pozdro

Wyjeżdżam na cały tydzień, czyli będę mógł zagrać bitewkę tylko w poniedziałek i wtorek (26-27.03.2012) jakby co, jeśli to nie problem to prosiłbym, a by nasza bitwa się odbyła w tym czasie i uwzględnienie tego w ewentualnych planach

pozdro