po co komu DoW?

Wszystko to, co nie pasuje nigdzie indziej.

Moderatorzy: Fluffy, JarekK

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
#helion#
Szef Wszystkich Szefów

Re: po co komu DoW?

Post autor: #helion# »

PiotrB pisze: A może Panowie z Paradoxu - wielcy znawcy i wspaniali gracze jeżdżący na mastery pochwalą się swoim niesamowitym wynikiem na DMP???

Za trolling od mnie macie 10/10 za grę ocenę wystawiliście sobie sami... jesteście po prostu żenując ,wpierdalający się dosłownie we wszystko...
Turlaj Dropsa Piotruś, klub liczy kilkanaście osób a wypowiedziały się tylko dwie, które interesuje ten temat, a Tobie wara od klubu, bo się spotkamy rzeczywiście na turnieju i będziesz szczekał publicznie ale już tylko jak Latrelek...obrażasz, nie dwie osoby ale cały klub...zresztą nie dziwi mnie to...Kraków :roll:
a teraz pokaż trochę kultury i przeproś klub publicznie a nie jeszcze się miotasz, masz coś do dwóch ludzi to się do nich zwracaj
"(...)Imperium raz zaatakowane, zawsze kontratakuje(...)"
Kajus C+, Misja Kleopatra
Obrazek
GALERIA

Awatar użytkownika
Yudokuno
Kotu

Post autor: Yudokuno »

PiotrB - masz ostrzeżenie za trolling. Druga kartka ma czerwony kolor, więc uważaj.

Panowie, spokojniej w tym temacie, proszę, bo zamknę.
lohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
...mój bohater :D

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

Post autor: PiotrB »

Ależ spotkaliśmy się na DMP z Waszym lepszym teamem - tym który był wyżej - zobacz wynik tej rywalizacji - delikatnie mówiąc słabo Wam poszło - może to dlatego ,że jesteście z Warszawy a my z Krakowa?? :roll:

A tak naprawdę to maksymalnie wqurzył mnie taki tekst:
Przemcio pisze:Misza jeśli nie jeździsz na mastery i na lokalach nie bywasz to po co się w ogóle wypowiadasz :?: Uściślenia są używane na turniejach a ty na nich nie bywasz to nie wiem po co zabierasz głos w dyskusji.
bo Przemcio potraktował po prostu Miszę z góry jak by nie wiadomo kim był .

a pisząc
PiotrB pisze: A może Panowie z Paradoxu - wielcy znawcy i wspaniali gracze jeżdżący na mastery ..
miałem na myśli wypowiedzi Przemcia i Dawa - i może faktycznie trochę pojechałem po bandzie. Przepraszam.
Lidder pisze:Nie kłopocz się. Miarkę i kostki też zostaw w domu, zbędny balast i trud z Twojej strony.
Obrazek

Awatar użytkownika
#helion#
Szef Wszystkich Szefów

i gitara gra...teraz dalej możecie sobie piąchy z Przemciem sprzedawać ...kto co woli...mnie wisi co się będzie dziać z DoGs of war, i tak na Euro ich nie będzie zapewne, a to już za 5-6 miechów
Obrazek
GALERIA

misha
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: misha »

8) Piotr i Admiral thx anyway

ignoracja takiego faszystowskiego trola to jedyne co mi przychodzi sensownego do głowy, ale to dobrze wiedzieć, że jest ktoś na forum kto pozwoli pisać w jakimś temacie albo nie, przynajmniej wiem do kogo się zwracać i wytłumaczyć z własnych postów

parafrazując znany cytat: dyskusja z &^%$ (wstaw dowolne określenie) nie ma sensu bo sprowadzi cię do swego poziomu i pokona doświadczeniem
Klub Adeptus Mechanicus http://admech.club Warszawa, Okęcie, Al Krakowska
Sklep FGB Figurkowe Gry Bitewne http://fgb.club Warszawa, Zelazna 69A

Awatar użytkownika
Akadera
Falubaz

Post autor: Akadera »

jak cos to dajesz miszka znac i Przemcio skonczy gorzej niz Pocahontas ;)
Przemcio nie chce mi sie czytac ale zakladam, ze dow nie sa obligatoryjnie dopuszczone na turnieje? wiec jesli taka bedzie fanaberia orgow to moga byc na kazdym jak i na zadny, myle sie? zreszta kto ci broni zrobic turniej z tym cos tam of chaos?
kudłaty pisze:Wiadomo alkohol jest dla ludzi, ale śliwowica jest dla frontu wschodniego

Awatar użytkownika
#helion#
Szef Wszystkich Szefów

Akuś, Kochanie Ty moje, z Wschodnich, przepięknych terenów Polski :wink: Przemcio nie zajmuje się organizacją...żeby nie było kolejnych niedomówień i jakichś pomyłek; fakt, rozumiem, jedną rzecz, Psiaki powinny być najpierw oddzielnie wypuszczone, potem włączone do US najwyżej, a nie jakoś pokrętnie od razu;
inna kwestia, że im więcej armii tym ciekawiej :wink:
stąd też Chadecja w Wawie, pojawiła się u nas pierwsza w PX :wink:
Obrazek
GALERIA

misha
Wielki Nieczysty Spamer

Akadera pisze:i Przemcio skonczy gorzej niz Pocahontas
:D w skąpej spódniczce prawie cycami na wierzchu i przytulając szopa pracza? no way tego nawet ty byś nie zniósł a i tak jesteś obleśny czasami
Ostatnio zmieniony 3 wrz 2012, o 22:12 przez misha, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Infernal Puppet
Masakrator

Post autor: Infernal Puppet »

Jak organizator pozwoli to tak. Bo generalnie org możę wszystko, banować i dopuszczać armie, badz modyfikować ich zasady wedle uzanania.

Bardziej chodzi tu o wypracowanie jendego, w miarę jednolitego rule-paku, który by się powszechnie przyjął, jak 2,4K euro :) .

Edit - by nie było ten post odnosci się do postu Akadera, nie Mishy, bo w takim wypadku mialby trochę dziwny wydzwięk :lol2: .
Mad Mike pisze:
kwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.
To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezara
Ach te uroki bycia ciągle głodnym ;) .

Awatar użytkownika
eliah91
Masakrator

Post autor: eliah91 »

PiotrB pisze:miałem na myśli wypowiedzi Przemcia i Dawa - i może faktycznie trochę pojechałem po bandzie. Przepraszam.
spoko
Obrazek

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

Post autor: Shino »

#helion# pisze: i tak na Euro ich nie będzie zapewne, a to już za 5-6 miechów
nie wiem czy wiesz ale w tej publikacji by ls chodzi wlasnie o to zeby dopuszczac dow na turniejach z ograniczeniami etc.

Awatar użytkownika
MlSlEK
Chuck Norris

Post autor: MlSlEK »

Przeczytałem przeniesioną na jawne dyskusję i w sumie było tak jak przeczuwałem i co mnie wtedy ścisnęło. Zdecydowanie zalecamy :) zapis powędruje nie tylko do uściśleń, ale i do mojego podpisu. Cieszy że są tam rzeczowo myślący ludzie też. Kupa absurdu wynikającego z dużego parcia jak nazwani herosi wciskani jako zwykli, szafowanie co jest rare/hero. Jednak widać zasady nie są tak gładko adaptowalne jak próbują tu lobbować zwolennicy. Używanie starych zasad gdy są nowe, kilka kwiatków jeszcze się znajdzie.

Dodatkowo w tym temacie wypowiedzi jasno sugerują że za dopuszczenia odpowiada organizator i jest to powielany argument w flejmie. Tam dyskusja szła innym torem, używamy lub nie, zdecydowanie zalecamy, czyli przymuszamy. To jest fail. Na to się nie godzę od pierwszego posta.

Czekam na zdecydowanie zalecony Host + update z FW. Bądźmy konsekwentni i nie schlebiający głównie własnym potrzebom. Każdy zapewne ma jakieś figury zbierające kurz, ten lepi się nie tylko do DoW.
Obrazek

Awatar użytkownika
Przemcio
Postownik Niepospolity

Post autor: Przemcio »

Akadera ty perwersie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: nie ma mowy :twisted:

Misha sam jestes faszystowskim trollem :mrgreen: Sorry nie grasz na turniejach w ogóle to co cie to obchodzi co jest w uściśleniach sędziowskich na nich używanych :?: jak byś grał spoko masz w tym interes a to co robisz to zwykłe pieniactwo :mrgreen:
We Bust in, Fight Through the Carnage, let the BOOMSTIK do the Talking...

Awatar użytkownika
Daw
Masakrator

Post autor: Daw »

PiotrB pisze:Przemcia to nie znam ale Daw był w Krakowie i zachowywał się przyzwoicie tu po prostu exelent troll. To wam jako klubowi to szkodzi .
1. Mój udział w tej dyskusji podkreśla jedynie fakt, że uściślenia sędziowskie to nie prywatny folwark Furiona, którzy wpisując (nawet bez głosowania<sic!>) do uściśleń cały swój mariaż z DoW popełnił niesamowite foux pass. Dodatkowo (jak nasi polscy politycy z Magdalenki) wpiera i robi z ludzi debili twierdząc, że nic się nie stało i to w sumie nie było żadne przegięcie.

2. Pomijając dalszą część Twojej wypowiedzi (oraz innych ostro nacechowanych w stronę moją oraz innych moich kumpli) nie uważam, żebym był w tej dyskusji jakimś wybitnym trollem. Podkreślam za każdym razem tylko to co powyżej. Ogólnie to robota LS powinna się skupić nad uściśleniami sędziowskimi i do tego celu członków tej grupy wybraliśmy, a ew. jakieś booki powinny być przepychane oddzielnymi wydawnictwami (może być pod szyldem LS- whatever) bo nie mają nic wspólnego z grą, która jest od początku 8-ed.

3. Generalnie Graliście na DMP z drugim-gorszym składem (czyli naszym). Skończyło się jak się skończyło. Ale nie wiem w sumie ile macie tych Legionów w Krakowie. Graliśmy również z Legionem w niedzielę i sytuacja była odwrotna-macha na zakończenie DMP więc chyba nie tak źle nam idzie, co?

4. Pomijając fakt, że zacząłeś tę dyskusję z kompletnym brakiem kultury i w taki sam sposób ją kończysz to o Tobie źle świadczy ale skąd pomysł, że jeden gość może robić za cały klub, już nawet nie chce mi się zgłębiać bo pewnie bym usłyszał jakieś bardzo pokrętne zakrawające o brak logiki zdania wyplute na klawiaturę i przy okazji jeszcze kilka epitetów.

Bardzo mi się nie podoba to jak zacząłeś wjeżdżać personalnie, niezależnie od tego czy ktoś to robił wcześniej. Ja na pewno w dyskusji bym się nie prześcigał kto pierwszy dotrze do rynsztoku ale to moje osobiste zdanie. LS dopuściła DoW w taki sposób w jaki nie powinna tego robić i wiele osób, które pisały w tym temacie, podkreślały w swoich wypowiedziach, które utonęły w morzu flame-a, do których nawet nie raczyłeś się odnieść mając za doskonały obiekt do drwin wypowiedzi Moje i Przemcia. Wiemy z odtajnionej dyskusji kto i jakie argumenty (logiczne lub z braku logiki) wyłuszczał i dokładnie na przyszłość będziemy wiedzieć na kogo głosować co by stał na straży uściśleń i wątpliwości po turniejach czy może robił sobie elegancką prywatę, całkowicie za plecami reszty zawodników i był całkowicie przeciwny upublicznianiu dyskusji na ten temat.

Jeszcze raz podkreślam. Nie jestem przeciwnikiem dopuszczenia DoW. Jestem przeciwnikiem formy w jaki sposób się ono odbywa. Jeżeli ktoś się nie orientuje to niech spojrzy do odpowiedniego tematu na forum LS.
Jeszcze Polska nie zginęła / Isten, áldd meg a magyart
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Grichalk
Masakrator

Post autor: Grichalk »

Rozumiem, że jak przeszło DoW to mogę liczyć, że następne będzie Slayer Army??

Przecież to oficjalna Armia GW, która nie wymaga jakiś większych poprawek nawet:)

Awatar użytkownika
Przemcio
Postownik Niepospolity

Post autor: Przemcio »

Co grishalk na 2800 chcesz wystawić 120 Slayerów :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
We Bust in, Fight Through the Carnage, let the BOOMSTIK do the Talking...

Awatar użytkownika
Grichalk
Masakrator

Post autor: Grichalk »

Na tę chwilę brakowałoby mi chyba figurek (no może bym po pożyczał), ale z nowym rokiem myślę że byłbym w stanie wystawić tyle pomalowanych slayerów :)
Puki co 4 Doomsekerów mi się kurzy i Malakai , nie wspominając o piratach. A szkoda, bo to takie ładne modele, całkiem jak niektóre z tych w DoW :)

Awatar użytkownika
Jankiel
Sol Invictus

Post autor: Jankiel »

LS dopuściła DoW w taki sposób w jaki nie powinna tego robić i wiele osób, które pisały w tym temacie, podkreślały w swoich wypowiedziach, które utonęły w morzu flame-a,
Cały czas nie rozumiem, dlaczego nie było takiej awantury, jak dopuszczaliśmy indy chaos dwarf. Dlaczego nie było takiej awantury jak weszły chaos dwarfy na kodeksie z forge worlda (na euro też miało ich początkowo nie być, przegłosowali ich obecność kapitanowie)

http://warhammer.org.uk/phpBB/viewtopic ... 18&t=98264
http://warhammer.org.uk/phpBB/viewtopic ... 96&start=0

Chaos dwarfy miały silniejsze lobby? Co więcej, chaos dwarfy są bardzo, bardzo mocną armią, DoW są słabiutkie. Chaos dwarfy również nie mają swojej zakładki na stronie GW. Z mojego punktu widzenia postanowiliście się po prostu dojebać do Furiona, a głównym argumentem przeciwko Dogsom jest fakt, że to Furion zaczął dyskucję
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.

misha
Wielki Nieczysty Spamer

+1
=D>

Awatar użytkownika
Thain
Chuck Norris

Post autor: Thain »

Grichalk pisze:Rozumiem, że jak przeszło DoW to mogę liczyć, że następne będzie Slayer Army??

Przecież to oficjalna Armia GW, która nie wymaga jakiś większych poprawek nawet:)
Zdecydowanie najnudniejsza armia do granią nią jak i przeciwko niej. Ale figurki jak marzenie.

ODPOWIEDZ