W sumie to masz pecha i nic więcej, niestety, nie można tu napisać/powiedzieć
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
Moderator: Zaklinacz Kostek
kurde to faktycznie megaaaaaa kiepsko statystycznie 1/20 pakow to tak optymalnie bo szansa to ~ 6,18 albo 6,36 % jakos tak mi sie obilo o uszy gdzies czyli mniej wiecej to co podalem no moze 1/21 ja pochwale sie niczymsmiejagreg pisze:Kurde, masakra jakaś... Gram już ok 3 miesięcy, otworzyłem min. 70 pakietów wygranych na arenie albo kupionych w sklepie i ... ZERO legend jak na razie![]()
WTF
![]()
![]()
hypnotic pisze:Jakieś 20 ostatnich paczek z areny to niesamowite śmiecie u mnie, aż się grać odniechciewa. Raptem ze 3 rzadkie karty się trafiły i to tez bez szału, reszta szkoda gadać.
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
One są trochę zbyt sytuacyjne i potrzebują odpowiednich decków żeby działać. Poza Loathebem, który nadaje się prawie wszędzie. Inna kwestia ze karty klasowe w naxxie to w większości must have.Bardzo fajne legendarki są z Curse of Naxx i nie trzeba ich losować
kazdy gra na BGH teraz w zasadzie, takze polecałbym sylvanas, cairne bloodhoofa, toshleya, nie kosztuja duzo do wystawienia a daja duzo opcji;]Loizok pisze:A no to racjaBoom, Sylvanas i Loatheb są bardzo uniwersalni. Ja ich mam w control priescie i w tym midrangowym paladynie.
Masz rację, chyba BK zrobię. Przyda się na Belchery i giganty u handlocka
Foldring to jest moc...