[MASTER] Drużynowe Mistrzostwa Polski 2017
- kompatybilijny
- "Nie jestem powergamerem"
Nie, jest błędny koszt katap w army builderze i item na hierofanice nie działa.Milczek pisze:KlasykLaik pisze:brak strzelania na sky sloopach i słaby item przeciwmagiczny?kompatybilijny pisze:Dałoby radę jeszcze poprawić rozpę? Bo furion wykrył w niej 2 wałki.
I to jest właśnie idealny głos w dyskusji o wymaganiu rozpisek z ABkompatybilijny pisze:...
Nie, jest błędny koszt katap w army builderze i item na hierofanice nie działa.
Zaszłyszane na jakimś turnieju:
- Twój WS?
- Tak
- Big Boss M.
- Falubaz
+1Siemek pisze:Zróbcie te paringi bo mi się okrutnie nudzi w robocie...
Przypomnij sie w czwartek to mogeich spakowacTofic pisze:Podbijam! Przygarnę od jakiejś dobrej duszy 10 yeomanów bretońskich. O modele dbam z należytą czułością, a dobroczyńca może się spodziewać hojnego wynagrodzenia
Moglby ktos pozyczyc nam 20 warriorow chaosu, 2 goblinskie bolce i goblina na squigu?
Co do tej rozpiski tk, to moze wyslijcie orgom zmiany jakie byscie chcieli tam zrobic i tak podejma decyzje?
Bo granie bez 110 pkt rzeczywiscie moze byc srednio przyjemne
Sprawę przekazaliśmy do sędziów Ślivka oraz Rince'a - poczekajmy na to co postanowią w tej kwestii.Shino pisze: Co do tej rozpiski tk, to moze wyslijcie orgom zmiany jakie byscie chcieli tam zrobic i tak podejma decyzje?
Bo granie bez 110 pkt rzeczywiscie moze byc srednio przyjemne
- Elvis is (un)dead
- Oszukista
Czy ma ktoś jednego Stonehorna do użyczenia? Płacę po jednym browarku za każdą jego nogę
brzmi ciekawie, pokusiłbym się o konwersję stonehorna ze stonogąElvis is (un)dead pisze:Czy ma ktoś jednego Stonehorna do użyczenia? Płacę po jednym browarku za każdą jego nogę
niestety nie mam jak zrobić
Pamiętam - ledwie bez sądu się odbyłoLazur pisze:Nawet przed ETC zdarzały się takie błędySnajper pisze:Czasu na przygotowanie rozpisek było sporo, kapitan czy koledzy z drużyny spokojnie mogli pomóc wszystko sprawdzić dwa razy przed wysłaniemAndrzejAndrzej pisze:Notatnik na pewno wykryłby ten błąd
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
Pytanie odnośnie unitów war machine. Co jak przeciwnik ma nie własciwą podstawkę pod machinę. Czy organizatorzy zapewnią jakieś wzorniki/podkładki dla tzw gapiów czy wszelkie wątpliowści są z automatu rosztrygane na korzyść przeciwnika i nie trzeba wołać sedziego?
Laik dalej się dziwisz, że od tego gościa nawet "grube" hiszpanki uciekają?? Toc każdego zrazić się może. Zamiast się ładnie przywitać: "Cześć jestem Marek. Oczekuje od was przeprosin mili wielmożowie !?", to On Ci rzeknie: "Cześć, przypominasz mi moją byłą, tez miała takie tłuste włosy, a teraz mnie przeproś za to".Szaitis pisze:Ale żeby to odszczekać to się już nikt nie znalazłLaik pisze:Pamiętam - ledwie bez sądu się odbyłoLazur pisze:
Nawet przed ETC zdarzały się takie błędy
xYz
- kompatybilijny
- "Nie jestem powergamerem"
Wszystko byłoby prawdo, gdyby nie fakt, że jestem randomem w teamie, któremu wykruszły sie w ostatniej chwili zawodnik i mam grać jego armią, nie swojąSnajper pisze:Czasu na przygotowanie rozpisek było sporo, kapitan czy koledzy z drużyny spokojnie mogli pomóc wszystko sprawdzić dwa razy przed wysłaniemAndrzejAndrzej pisze:Notatnik na pewno wykryłby ten błąd