Nowe modele od GW
Od dawna wydaja tansze modele
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Szacuję, że Twój ze swoim wzrostem będzie mógł na stojąco obci... obciąć pas dziobem nowemu
9 edycjo, chlopaki ktorzy ja robicie - wprowadzcie te kozy na dyskach do systemu bo sa doskonale!
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
Wspaniałe modele ! No jedyne modele które bym przygarnął oprócz lizaków !
Dobre modele, mogą po prostu robić za dyskowców w wochu albo danonów. Legit.
Nie wiem co tak płaczecie na te głowy ptaków. Beastmeni jak sama nazwa wskazuje zawsze mieli różne głowy. Jakbyście grali w warhammera rpga to tam kolesie z głową kozy byli mniej więcej tak samo popularni jak reszta. Byli z głową wilka, ptaka, świni, kozy, małpy, węża itp
szkoda, ze ze starymi beastmanami nie maja te figury nic wspolnego.
Pancerze jak u high elfow, luki maja wiecej gemow niz jakiekolwiek elfickie luki, teoria Darwina poszla w zlym kierunku u GW chyba.
Pancerze jak u high elfow, luki maja wiecej gemow niz jakiekolwiek elfickie luki, teoria Darwina poszla w zlym kierunku u GW chyba.
te figurki nie maja nic wspólnego z beastmenami bo są do innej gry no i nie mają mieć nic wspólnego ze starym warhammerem, i nie ważne jak dużo będziemy narzekać niczego to nie zmieni, tymczasem AoS w UKeju gra na dzień dzisiejszy już dużo osób, sprzedaje się dobrze i przynosi zyski, po kursie akcji GW tez widać że jest już dobrze, no to tyle, ponarzekałem i idę na obiad