Temat filmowy
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Re: Temat filmowy
Paradox był fantastyczny man! Poza tym fabuła była w oczywisty sposób pożyczona no ale ten finał jest ... jak z Avegersów tylko w srodku filmu
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
SPOILER!!!!!!!!!
Komiksów nie czytałem:( Jak masz podeślij na PW
Ten finał pozwolił utrzymać w miarę logiczną ciągłość... wolałbyś, żeby wyzerowali fabułe?
Flash zobaczył Flasha, który mu pokazał żeby nie interweniował bo jak był młodym Flashem widział jak Flash pokazuje to samo;D
Natomiast black hole troche z dupy
Komiksów nie czytałem:( Jak masz podeślij na PW
Ten finał pozwolił utrzymać w miarę logiczną ciągłość... wolałbyś, żeby wyzerowali fabułe?
Flash zobaczył Flasha, który mu pokazał żeby nie interweniował bo jak był młodym Flashem widział jak Flash pokazuje to samo;D
Natomiast black hole troche z dupy
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
Durin to znany kretacz inzynier uwazaj jak bedzie Ci budowal dom/most ^^
Komiksu nie mam - mam na mysli JL: Flashpoint Paradox ktore dla mnie było 10/10
Wolalbym to co się samo nasuwało, tzw oczywista opcja moze bez zaskoczenia ale jest finał + opcja na odskok do JL
Komiksu nie mam - mam na mysli JL: Flashpoint Paradox ktore dla mnie było 10/10
Wolalbym to co się samo nasuwało, tzw oczywista opcja moze bez zaskoczenia ale jest finał + opcja na odskok do JL
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
Ja mogę Wam stronke postawić albo coś zakodzić conajwyżej;p
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
Mnie się też nie podobał finał Flasha. W ostatnich 5 odcinkach akcja cały czas się nakręcała i było super. A tu takie pierdut nudne na koniec bleh.
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Brettonia 23/1/13
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
Film jest ekranizacją (sporo okrojoną) crossoveru Flashpoint. Sama historia jest niezła ale wszystko co miało tam miejsce (czyli na dobrą sprawę doprowadzenie do końca świata i reset wprowadzający okropne New52) zaczęło się od tego, że Flash cofnął się w czasie i uratował matkę. Skoro tego teraz nie zrobił to nie rozpie.... całego uniwersum.-Qc- pisze:Komiksu nie mam - mam na mysli JL: Flashpoint Paradox ktore dla mnie było 10/10
nie jest ekranizacja.
jest na podstawie...
miedzy jednym a drugim masz bardzo duza roznice.
tak samo masz z GoTem, walking dead czy filmami marvela - sa na podstawie.
kiedy sie ludzie naucza ;P
jest na podstawie...
miedzy jednym a drugim masz bardzo duza roznice.
tak samo masz z GoTem, walking dead czy filmami marvela - sa na podstawie.
kiedy sie ludzie naucza ;P
DragoMir pisze:Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie
- Grand Admiral Thrawn
- Falubaz
Macbeth - Michael Fassbender, Marion Cotillard
https://www.youtube.com/watch?v=X6LggNLaYa8
https://www.youtube.com/watch?v=ZXaN-Xnn_Ao
https://www.youtube.com/watch?v=X6LggNLaYa8
https://www.youtube.com/watch?v=ZXaN-Xnn_Ao
Remember, having fun and keeping to the spirit of the game is more important than winning at any cost.
"Szybcy i wściekli 7". Nudny, nijaki, bondowy i do przesady efekciarski. No i ciągnął mi się, jak flaki z olejem. Ponad 2 godziny, rety...
Ani samochodów ciekawych (poza muscle cars oczywiście ), ani dobrej sensacji, ani muzyki. Nielegalnych wyścigów to już w ogóle w tym filmie nie było, a od tego się chyba cała seria zaczynała... A już Statham w ogóle pasował tam, ja pięść do nosa. Może to przez wizerunek, jaki wykreował w innych filmach, grając główne role. Russell też byle jaki, tak samo Dwayne Johnson.
Obejrzałem dla zasady.
Ani samochodów ciekawych (poza muscle cars oczywiście ), ani dobrej sensacji, ani muzyki. Nielegalnych wyścigów to już w ogóle w tym filmie nie było, a od tego się chyba cała seria zaczynała... A już Statham w ogóle pasował tam, ja pięść do nosa. Może to przez wizerunek, jaki wykreował w innych filmach, grając główne role. Russell też byle jaki, tak samo Dwayne Johnson.
Obejrzałem dla zasady.
Misze nadrobic
Wysłane z mojego GT-I9305 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego GT-I9305 przy użyciu Tapatalka
Byłem wczoraj na Mad Maxie. Dawno nie widziałem tak strasznie dobrego, klimatycznego i przegiętego (w pozytywnym sensie) filmu akcji. To praktycznie dwugodzinny pościg przez post-apokaliptyczną pustynię pełen obrzucania się wybuchowymi włóczniami, skakania z samochodu na samochód i ogólnie używania cudownie niedorzecznych broni (ZIEJĄCA OGNIEM GITARA ELEKTRYCZNA PODŁĄCZONA DO GIGANTYCZNEJ KOLCZASTEJ CIĘŻARÓWKI-WZMACNIACZA). Biorąc pod uwagę wszystko powyższe, jestem zszokowany faktem, że Georgowi Millerowi jakimś cudem udało się wykreować wiarygodne postacie z jasno określonymi motywacjami, wszystko ma tutaj sens, nikt nie obraża inteligencji widza kretynizmami rodem z nowych Avengersów czy wspomnianych Fast & Furious. Jest szybko, głośno i brutalnie, nie nudziłem się ani sekundy w kinie. Bardzo polecam !
Prawdziwy krasnolud gardzi słonecznikiem.
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
sorry za post pod postem
https://www.youtube.com/watch?v=bS5P_LAqiVg
KUNG FURY
jest to cudo kinematografii i więcej takich filmów
https://www.youtube.com/watch?v=bS5P_LAqiVg
KUNG FURY
jest to cudo kinematografii i więcej takich filmów
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13
Mad MAx jest najlepsza nawalanka po tej stronie MIssisipi, bezkonkurencyjny. Ale nie ma sensu drugi raz isc do kina
M&M Factory - Up. 14.01.2017 Ostatnia trójka pegazów
https://www.youtube.com/watch?v=ZTidn2dBYbY trudno, żeby film był słaby skoro ma teledysk z Davidem Hasslehoffem!
A co do Maxa, to film jest fenomenalny. Nie było w nim ani jednego elementu, który by mi się nie spodobał, a ja lubię się przyczepić
A co do Maxa, to film jest fenomenalny. Nie było w nim ani jednego elementu, który by mi się nie spodobał, a ja lubię się przyczepić
"There is a pervasive attitude in Warhammer that "one shouldn't bring a knife to a gunfight." The whole reason that Rambo is a badass is because he indeed brings a knife to a gunfight, and still wins."
Chomikozo pisze:Byłem wczoraj na Mad Maxie. Dawno nie widziałem tak strasznie dobrego, klimatycznego i przegiętego (w pozytywnym sensie) filmu akcji. To praktycznie dwugodzinny pościg przez post-apokaliptyczną pustynię pełen obrzucania się wybuchowymi włóczniami, skakania z samochodu na samochód i ogólnie używania cudownie niedorzecznych broni (ZIEJĄCA OGNIEM GITARA ELEKTRYCZNA PODŁĄCZONA DO GIGANTYCZNEJ KOLCZASTEJ CIĘŻARÓWKI-WZMACNIACZA). Biorąc pod uwagę wszystko powyższe, jestem zszokowany faktem, że Georgowi Millerowi jakimś cudem udało się wykreować wiarygodne postacie z jasno określonymi motywacjami, wszystko ma tutaj sens, nikt nie obraża inteligencji widza kretynizmami rodem z nowych Avengersów czy wspomnianych Fast & Furious. Jest szybko, głośno i brutalnie, nie nudziłem się ani sekundy w kinie. Bardzo polecam !
Zgodzę sie z Tobą, ale film jak dla mnie ma jeden minus - zakończenie jest zrobione na siłę i uproszczone.