Diablo III
Moderator: Zaklinacz Kostek
Re: Diablo III
ja kupiłem wczoraj na battlenecie karta kredytową ale oczywiście nie mogę pobrać bo instaler się pluje o stara wersje systemu windows(ponoć niektózy nawet na viscie mają taki problem .zaś będzie zabawa z service packami albo reinstalka systemu wkurwiające
wczoraj w nocy Japońce ubili już Diablo http://i.imgur.com/OS90W.jpg
no to kto piierwszy skończy inferno
Ż.

no to kto piierwszy skończy inferno

Ż.
tak jest z kolekcjonerską edycją (chociaż i tak był dorzut dużo na rynek ;P)Karli pisze:Kurde, z D3 teraz jak z dobrymi dragami jest na mieście. Teksty w stylu "słyszałem, że gdzieś tam ktoś coś ma... załatwianie po kątach po znajomości itd."
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Brettonia 23/1/13

Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
- MomoTheKiller
- Chuck Norris
KoreańceŻaba pisze:wczoraj w nocy Japońce ubili już Diablo http://i.imgur.com/OS90W.jpg![]()
no to kto piierwszy skończy inferno![]()
Ż.

Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
gee dopiero premiera i już przeszli gre? Nawet non stop 15h-18h grania tylko? Blaga jakaś albo gra zasyfiła się sama swoją krótkością.
- MomoTheKiller
- Chuck Norris
Speedrun... lecieli byle do przodu.
W D2 można było Asem w 58 minut pyknąć.
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
Pff, ja mam jeszcze Baldura do dokończenia, Diablo 3 dostanie swoje cztery dni za jakiś tydzień
.

kubencjusz pisze:Młody. Było powiedziane czwartek. Spójrz na kalendarz. Spójrz na ten post. Spójrz jeszcze raz na kalendarz. Dziś nie jest czwartek. Siedzę na koniu.
Jesli mowisz o tym fragfrogu, to imho gosciu mial wczesniej zmaphackowane mapy.MomoTheKiller pisze:Speedrun... lecieli byle do przodu.

Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".
MomoTheKiller pisze:Speedrun... lecieli byle do przodu.
eee tam to nie zabawa

Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13

Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
Geezz, nigdy nie rozumiałem istoty grania na czas, ale to już przesada. Grą, jaka by nie była trzeba się delektować 

Gime more Guns! Guns'N'Roses
(...)now holidays come,and then they go,nothin new to gain,collect another memory..when I come home, late at night, don't ask me where I've been, just count your stars I'm home again..you could be mine, you could be mine,you could be mine, mine, mine(...)
(...)now holidays come,and then they go,nothin new to gain,collect another memory..when I come home, late at night, don't ask me where I've been, just count your stars I'm home again..you could be mine, you could be mine,you could be mine, mine, mine(...)
co do foty, to czy dobrze widzę stylistykę ala wow? sliczne pastele ala manga. 

kupię bretke,orki, leśne elfy i wampiry. http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=52293
Kefas pisze:może chcieli być pierwszymi jakim się udało utłuc diablaka? Wtedy nie chodzi o klimat grania.Majestic pisze:To tak jakby wydać 200 zeta na obiad w restauracji i wpierdzielić wszystko w 2 minuty.
Może ;P ja swojego też zasuwałem od drugiej wczoraj aby w miarę szybko ubić

Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13

WoWowatość lekka jest, ale mimo wszystko, styl graficzny nadal bardziej przypomina diablo niż jakąkolwiek inną grę Blizzarda.loko pisze:co do foty, to czy dobrze widzę stylistykę ala wow? sliczne pastele ala manga.
kubencjusz pisze:Młody. Było powiedziane czwartek. Spójrz na kalendarz. Spójrz na ten post. Spójrz jeszcze raz na kalendarz. Dziś nie jest czwartek. Siedzę na koniu.
- MomoTheKiller
- Chuck Norris
Lekka? Minimalna, poza kilkoma setami... bardziej szedłbym w kierunku produkcji Konami... niż WoW'a
gra mroczna niczym wow. a taka fajna była 1 i 2.( nie grałem w 3)
kupię bretke,orki, leśne elfy i wampiry. http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=52293