Avatars of War - plastikowe regimenty!
Re: Avatars of War - plastikowe regimenty!
moze to ma byc prezent albo moze chodzi o tego metalowego championa z preordera 

DragoMir pisze:Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie
- rudobrody79
- Falubaz
piękni maruderzy
jestem zafascynowany
ciekaw jestem czy są tak wysocy jak woje od nich ....
posiadam wojów z 2hw ( równie piękni co ci ) i widzę u tych maruderów kilka powtórzonych broni

ciekaw jestem czy są tak wysocy jak woje od nich ....
posiadam wojów z 2hw ( równie piękni co ci ) i widzę u tych maruderów kilka powtórzonych broni
- sernikwystygl
- Wałkarz
modele fajne choc ostatnie nie powallily mnie na ziemie
ale skoro daja t-shirt
sztandar bardzo mi sie podoba natomiast helmy imo sa lekko przegiete
ale skoro daja t-shirt

sztandar bardzo mi sie podoba natomiast helmy imo sa lekko przegiete
http://www.avatars-of-war.com/eng/web/i ... Itemid=163
Promocja avatarsów ;p
Promocja avatarsów ;p
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy
Życzę powodzenia i cierpliwości.
Vestalki z AoW zamówiłem w maju. Do dziś figurki nie dotarły. Termin był wielokrotnie przesuwany, a kolejne daty były zwyczajnie życzeniowe, a nie realne. Ostatni update brzmiał tak: "wcześniej mieliśmy wysłać figurki do końca października, ale że na cle zatrzymano je na tydzień, więc wyślemy je do świąt, czyli 2 miesiące później". What?
I co z tego, że mogą zwrócić kasę. Kłamali w żywe oczy z terminami od początku. Na ich forum, w temacie Doocrusherów, wyszło na jaw, że od początku wszystkie preordery oddziałów były najzwyczajniej o 2-3 miesiące przekłamane.
Nigdy więcej nic od nich nie zamówię i każdemy też odradzam.
Vestalki z AoW zamówiłem w maju. Do dziś figurki nie dotarły. Termin był wielokrotnie przesuwany, a kolejne daty były zwyczajnie życzeniowe, a nie realne. Ostatni update brzmiał tak: "wcześniej mieliśmy wysłać figurki do końca października, ale że na cle zatrzymano je na tydzień, więc wyślemy je do świąt, czyli 2 miesiące później". What?
I co z tego, że mogą zwrócić kasę. Kłamali w żywe oczy z terminami od początku. Na ich forum, w temacie Doocrusherów, wyszło na jaw, że od początku wszystkie preordery oddziałów były najzwyczajniej o 2-3 miesiące przekłamane.
Nigdy więcej nic od nich nie zamówię i każdemy też odradzam.
Bearded Unclean 'Un pisze:Fuck, będe miał na pieńku z Drobnymi Wałeczkami