Silesian Master 2500 pts. 8 ed. 25-26 września 2010
Re: Silesian Master 2500 pts. 8 ed. 25-26 września 2010
Jest tam gdzieś jakiś tv w okolicach sali? Polska na mistrzostwach świata jutro gra, zerknąłbym sobie od czasu do czasu 

Gremlin pisze: 5. Kosmo (99% szans obecności; Przewodnie motto turniejowe: mam chimerę i kranczerów, wyssę życie z wrogów wielu)
PILNE!
Czy ma ktoś pożyczyć booka do WoCh?? Zapomniałem swojego z domu:(
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
- Jedy Knight
- Forma Skrótowa
Niestety nie będzie mnie. 

Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.
Będę miał.Durin pisze:PILNE!
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
Ja się pochorowałem na amen i mnie nie będzie niestety więc można mnie z pokoju i listy skreślić 

Mam pytanie do sędziów, ponieważ jeden z członków mojego klubu nie jest w stanie zdobyć brakujących mu 25 łuczników do TK, czy będzie wielkim problemem jeśli wymiesza pozostałych luczników z włócznikami i tym samym nie będzie musiał zmieniać rozpy?
- Shakin' Dudi
- Masakrator
AWARIA! Jestem już w drodze i wlasnie sie dowiedzialem ze nie dotrze mi czesc armii!
Potrzebuje doomwheela, Latarki, i.... 90 slavow! Jezeli ktokolwiek bedzie tak dobry i bedzie mi mogl pozyczyc figurki mogace mi pomoc....pocaluje i to slicznie w czolko!
Potrzebuje doomwheela, Latarki, i.... 90 slavow! Jezeli ktokolwiek bedzie tak dobry i bedzie mi mogl pozyczyc figurki mogace mi pomoc....pocaluje i to slicznie w czolko!
jeżeli nie ma zwykłych oddziałów szkieletów z włóczniami to przejdzie - rozumiemy sytuację.cobra651 pisze:Mam pytanie do sędziów, ponieważ jeden z członków mojego klubu nie jest w stanie zdobyć brakujących mu 25 łuczników do TK, czy będzie wielkim problemem jeśli wymiesza pozostałych luczników z włócznikami i tym samym nie będzie musiał zmieniać rozpy?
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
Dla nas master już się zaczoł:D
pokoje na wypasie, kibelki pierwsza klasa ,w sąsiednim pokoju szyndler ciśnie andrzeja
Klocek szuka wrajta za pożyczke będzie browar
Pozdrawiamy MORIA and Ósma Bila teamz i nasz hardkorowy pokój
Newer say no to say Silesian Master!!!
pokoje na wypasie, kibelki pierwsza klasa ,w sąsiednim pokoju szyndler ciśnie andrzeja

Klocek szuka wrajta za pożyczke będzie browar
Pozdrawiamy MORIA and Ósma Bila teamz i nasz hardkorowy pokój
Newer say no to say Silesian Master!!!
BEER FOR THE BEER GOD
CANS FOR THE CANS THRONE
CANS FOR THE CANS THRONE
Ano niektórzy już się rozgrzewają. Kotson - dzięki za miłe słowo. 
My z żonką teraz wróciliśmy z rozstawiania stołów. Zaraz wrzucę fotkę.

My z żonką teraz wróciliśmy z rozstawiania stołów. Zaraz wrzucę fotkę.

Pomalowane kółko od samego orga jedzie do Ciebie.Shakin' Dudi pisze:Potrzebuje doomwheela,

A ja własnie wyjezdzam
, rano powinnismy być