Niedźwiedź & Łania gallery
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Re: Niedźwiedź & Łania gallery
Świetna praca .
- ZOO Art Studio
- Chuck Norris
Niestety zbliżeń niet - praca ma już parę tygodni i ozdabia półeczkę właściciela... Mam nadzieję, że następne figurki sfotografowaliśmy nieco lepiej.
Ave!
Niedźwiedź
Ave!
Niedźwiedź
- ZOO Art Studio
- Chuck Norris
Długo nas nie było, ale znów uderzamy Tym razem bliżej chciałem Wam pokazać nasze (się znaczy Łani) zgłoszenie do tegorocznego Hussara. Kategoria "Large Model" - mega obsadzona, więc wróciliśmy z niczym, ale piękny model pozostał
Jak zwykle wszystkie komentarze mile widziane
Stay tuned
Ave!
Niedźwiedź
Jak zwykle wszystkie komentarze mile widziane
Stay tuned
Ave!
Niedźwiedź
Zajebisty model i super malowanie, widziałem foty już jakiś czas temu
Welcome to the Tower of Rising Sun.
Moja galeria: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=28122
Kupię RÓŻNE RÓŻNOŚCI: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=42454
Moja galeria: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=28122
Kupię RÓŻNE RÓŻNOŚCI: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=42454
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Model generalnie psuje sztandar - ma zbyt cienkie drzewce i widać, że jest papierowy, tzn. cienki i sztywny bardzo. Tyle spraw technicznych dot. samego figsa. Co do poziomu malowania, to robicie cały czas duuże postępy. Figs zmalowany jest świetnie, wielkie modele maluje się ciężko, jeśli nie ma sie odpowiedniego skilla. Tutaj nie ma z tym problemu. Szczególne graty dla Łani za obrazek na sztandarze - miodzio . Nieszbyt dobrze widac jedynie skrzydła - tutaj nie wiem, co jest rozjasniane, a co robi np. oświetlenie...
- ZOO Art Studio
- Chuck Norris
Oj... Długo nas nie było. Wszystko przez ogromny nawał pracy. Bardzo dużo malowania, bardzo mało czasu na cokolwiek innego. Teraz też - tak na szybko - robione zdjęcia (stąd przepraszam za nienajwyższą jakość), za to najnowszego naszego zlecenia. Enjoy!
PS: Zapraszam do odwiedzenia naszego nowego bloga - www.zootales.eu
Ave!
Niedźwiedź
PS: Zapraszam do odwiedzenia naszego nowego bloga - www.zootales.eu
Ave!
Niedźwiedź
Sztandar to freehand?
Moje malowanko "Galeria" Flinsh'a Zapraszam do przejrzenia, komentarze mile widziane
- ZOO Art Studio
- Chuck Norris
Dokładnie - jakieś 3h malowania Łani.
Ave!
Niedźwiedź
Ave!
Niedźwiedź
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
+1Sławol pisze:Ładne płaszcze. Dawać zbliżenie sztandaru
- ZOO Art Studio
- Chuck Norris
No niestety - zbliżenia nie będzie, bo figurki już u klienta się kurzą Ale pluję sobie w brodę, że taki ze mnie ciapa-fotograf, bo to kolejna fajna praca, która ma foty z dooopy... Teraz na warsztacie mamy dwa wielkie bydlaki, więc jak skończymy, to je na dłuższą sesję weźmiemy.
Ave!
Niedźwiedź
Ave!
Niedźwiedź
3h to i tak szybko imo. Ja nad zwyklym eternal guardem mecze sie ponad dzienZOO Art Studio pisze:Dokładnie - jakieś 3h malowania Łani.
Szkoda ze nie bedzie fotek sztandaru bo wydaje sie robic miazge. Same modele tez mi sie podobaja, plaszcze najbardziej
Moje malowanko "Galeria" Flinsh'a Zapraszam do przejrzenia, komentarze mile widziane
- ZOO Art Studio
- Chuck Norris
Cześć i czołem!
Tym razem wipki Mortis Engine'a i Terrorgheista. Przewidywany koniec prac nad tymi dwoma indywiduami - środek tego tygodnia, tak więc pewnie w okolicach weekendu powinny pojawić się foty skończonych. Foty... Jak zwykle trochę z dupy - nawet tło lipne, ale pocieszam się, że to WiPki
Aaaa - bym zapomniał - wszystko w pędzlu ofcourse
Jak zwykle komentarze mile widziane
Ave!
Niedźwiedź
Tym razem wipki Mortis Engine'a i Terrorgheista. Przewidywany koniec prac nad tymi dwoma indywiduami - środek tego tygodnia, tak więc pewnie w okolicach weekendu powinny pojawić się foty skończonych. Foty... Jak zwykle trochę z dupy - nawet tło lipne, ale pocieszam się, że to WiPki
Aaaa - bym zapomniał - wszystko w pędzlu ofcourse
Jak zwykle komentarze mile widziane
Ave!
Niedźwiedź
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Nie wiem - jakoś mi te tarcze metalowe na tle tej całej eteryczności nie pasują ... Marzy mi sie, żeby w końcu ktoś wpadł na pomysł, żeby poszczególne elementy "wyłaniały się" z eteryczności, tj. były częściowo już metalowe/kościane, a częściowo jeszcze eteryczne. Tak właśnie widzę tego figsa...
- ZOO Art Studio
- Chuck Norris
Nie wiem, czy zwróciłeś uwagę, ale sporo elementów się wyłania (fakt, że nie ma foty drugiej strony utrudnia ocenę zapewne)... Postanowiłem, że akurat metale nie będą się wyłaniać, tak samo kości - a jedynie szmaty czy inne elementy.
Ave!
Niedźwiedź
Ave!
Niedźwiedź
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Wiem - i to, co się wyłania wygląda świetnie. Ale tarcze też mogły ... Generalnie wipki bardzo fajne. Ja jednak wolę oglądać gotowe rzeczy...