![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Gra o Tron - serial
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Re: Gra o Tron - serial
Littlefinger się popsuł w miarę upływu czasu, chociaż w dalekiej przyszłości nas mile zaskoczy
natomiast ja nie wiem jak Wy możecie nie kochać poza Tyrionem również Jaimego i Tywina! Urocze postacie, b. wyraziste i niegłupie. Z Lannisterów okropnie tylko patrzy się na Cersei i zstępnych.
A Cersei jest głupia i niewyrazista? O to to możesz oskarżyć KevanaShyym pisze:Littlefinger się popsuł w miarę upływu czasu, chociaż w dalekiej przyszłości nas mile zaskoczynatomiast ja nie wiem jak Wy możecie nie kochać poza Tyrionem również Jaimego i Tywina! Urocze postacie, b. wyraziste i niegłupie. Z Lannisterów okropnie tylko patrzy się na Cersei i zstępnych.
"Zanim Arya dotarła do tylnych drzwi prowadzących do kuchni, pięciu ludzi leżało na ziemi, martwych albo umierających. Usłyszała, jak ser Meryn Trant przeklina. - Cholerne durnie - warknął, wyciągając długi miecz.
Syrio Forel cmoknął i jeszcze raz przyjął postawę wodnego tancerza. - Aryo, dziecko - zawołał - idź już.
Patrz oczyma, tak mówił. Spojrzała: rycerz w zbroi od stóp do głów, nogi, gardło, ręce, wszystko schowane za zbroją, oczy chronione hełmem, w ręku miecz. Naprzeciw niego Syrio w skórzanej kamizelce z drewnianym mieczem w dłoni. - Syrio, uciekaj - krzyknęła.
- Pierwszy miecz Braavos nie ucieka - odpowiedział jej w chwili, gdy ser Meryn wykonał cięcie. Syrio uskoczył i świsnął mieczem. Zadawał kolejne uderzenia w skroń, łokieć, szyję rycerza, lecz drewniany miecz odbijał się od metalowego hełmu, rękawicy i osłony. Arya stała nieruchomo. Ser Meryn napierał, Syrio cofał się. Odparował następny cios, uskoczył przed kolejnym i zablokował jeszcze jeden.
Czwarte cięcie rycerza przepołowiło jego miecz, rozłupało drewno i rozerwało ołowiany środek."
Koniec tej samej sceny z książki.
Syrio Forel cmoknął i jeszcze raz przyjął postawę wodnego tancerza. - Aryo, dziecko - zawołał - idź już.
Patrz oczyma, tak mówił. Spojrzała: rycerz w zbroi od stóp do głów, nogi, gardło, ręce, wszystko schowane za zbroją, oczy chronione hełmem, w ręku miecz. Naprzeciw niego Syrio w skórzanej kamizelce z drewnianym mieczem w dłoni. - Syrio, uciekaj - krzyknęła.
- Pierwszy miecz Braavos nie ucieka - odpowiedział jej w chwili, gdy ser Meryn wykonał cięcie. Syrio uskoczył i świsnął mieczem. Zadawał kolejne uderzenia w skroń, łokieć, szyję rycerza, lecz drewniany miecz odbijał się od metalowego hełmu, rękawicy i osłony. Arya stała nieruchomo. Ser Meryn napierał, Syrio cofał się. Odparował następny cios, uskoczył przed kolejnym i zablokował jeszcze jeden.
Czwarte cięcie rycerza przepołowiło jego miecz, rozłupało drewno i rozerwało ołowiany środek."
Koniec tej samej sceny z książki.
Ostatnio zmieniony 8 cze 2011, o 20:27 przez diuk, łącznie zmieniany 2 razy.
Szukam: zamienników do Silver Helmsów
Kontakt PM
Kontakt PM
Koniec spoilerowania książką
A tak serio to ponawiam pytanie i pisać na PW kto chciałby zakupić koszulki czy jakieś świecidełka na stronie HBO czy to związanych z Game of thrones czy jakimś innym serialem HBO, żeby przesyłka wyszła taniej ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Tyrion jest the best
A wogóle to niezły aktor - polecam "Drożnika" i "Zgon na pogrzebie" - w tym drugim ma wprawdzie tylko epizod, ale za to jaki ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Snow też całkiem fajny, Khal Drogo to barb w stylu "Diablo" 2. A z lasek żadna mi się nie podoba..... Jakby tą Sansę urobić to może.....
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Snow też całkiem fajny, Khal Drogo to barb w stylu "Diablo" 2. A z lasek żadna mi się nie podoba..... Jakby tą Sansę urobić to może.....
![Obrazek](http://dl.dropbox.com/u/64416209/klubfenixbanner.jpg)
Chłopska Bretka
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Denerys wygląda raczej jak początkująca labadziara
U boku takiego wojownika powinna raczej się znaleźć Xena:) A tak poważniej w ogóle nie wiem jaką korzyść miałby odnieść Drogo dzięki temu małżeństwu... Viserys miałby dostać pomoc militarną a Khal słabowita blondynę?? Bo chyba nie pozwolonoby Dothrakom splądrować królestwa. Słaby deal....
Chłopska Bretka
-
- Powergamer Rozpiskowy
Nie....
Raczej dlatego że jest księżniczką.
Królewska krew ma ogromne znaczenie.
Raczej dlatego że jest księżniczką.
Królewska krew ma ogromne znaczenie.
3rd Legion - Asuryan's Wrath
![Obrazek](http://www.abload.de/img/bg3-2iu34.gif)
![Obrazek](http://www.abload.de/img/lw6ecde.gif)
![Obrazek](http://www.abload.de/img/bg3-2iu34.gif)
![Obrazek](http://www.abload.de/img/lw6ecde.gif)
- krystian1wielki
- Niszczyciel Światów
Moze Khal chciał żonę z jakiegoś królewskiego rodu żeby wyróżniać się spośród innych khali
Edit: dodo mnie uprzedził
Edit: dodo mnie uprzedził
Już jutro nowy odcinek! ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
A ja nie wiem co wy chcecie od Khala, jak ktoś wspominał, mi kojarzy się tylko z barbarzyńcą z Diablo 2![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
A Denerys... Kto by wzgardził, to podważam jego męskość!
oczywiście żart, no offense i bez urazy ziomki![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
A ja nie wiem co wy chcecie od Khala, jak ktoś wspominał, mi kojarzy się tylko z barbarzyńcą z Diablo 2
A Denerys... Kto by wzgardził, to podważam jego męskość!
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
oczywiście żart, no offense i bez urazy ziomki
jaki no offence? fajna jest i tyle:)
Denerys Kobieta z Jajami, czyli jakby z "bonusem"
...
[usuniete za spoilowanie]
Denerys Kobieta z Jajami, czyli jakby z "bonusem"
...
[usuniete za spoilowanie]
Ostatnio zmieniony 12 cze 2011, o 23:29 przez Dymitr, łącznie zmieniany 1 raz.
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
Diuk + 1
Ta pani z 1szego zdjęcia jest o wieele lepsza ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
A takich blond plastików to pełno u nas chodzi po ulicach....
Wracając do Khala, nie wydaje mi się, żeby chodziło mu o królewska krew żony...... nawet tron go przecież nie obchodził![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
A takich blond plastików to pełno u nas chodzi po ulicach....
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
Wracając do Khala, nie wydaje mi się, żeby chodziło mu o królewska krew żony...... nawet tron go przecież nie obchodził
Chłopska Bretka
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
zdjęcie brzydkie Dany z tego ujęcia , są lepsze zdjęcia.