Master w Babicach 17-18.11.2012

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Artemis - RYK
Warzywo

Re: Master w Babicach 17-18.11.2012

Post autor: Artemis - RYK »

Prośba wielce ogromna - potrzebuję dwóch orłów HE (czy WE albo JAKICHKOLWIEK ! orłów) obiecuję troszczyć się niczym o własne a nawet lepiej, będę wdzięczny za szybką odpowiedź ;)

Awatar użytkownika
Morog
Falubaz
Kontakt:

Post autor: Morog »

mogę ci pożyczyć orły, nawet z jeźdźcem jednego ;)
https://www.youtube.com/watch?v=m3pqEA5AXTE#t=33

posłuchaj tego islamofilu.....
http://www.youtube.com/watch?v=CMEwoGGL6dg

"nie dyskutuj z głupcem, sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem"

Organizator
Wałkarz

Post autor: Organizator »

Jak widac zdania sa podzielone.

Na dzien dzisiejszy zdania nie zmieniam - jezeli juz to tylko w kwesti tych Herosow, ale uwierzcie mi ze da sie to tak latwiutko przeskoczyc, ze nawet nie zdajecie sobie sprawy.
wystarczy troszke pomyslec co zrobic, a jako sedzie w tej sprawie nie bede tyranem :)

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Post autor: QQrydza »

Ocena hobby na dziesiejszych masterach jest po prostu taka, zeby wymusic granie estetycznymi armiami - naprawde jest bardzo bardzo łagodna. Nie wiem jak mozna na to narzekac ; p

A móienie ze "przez to ktos moze nie wygrac ligi" cóż - zrób z teamem 5x60 a jestem pewien że nikt Ci naleznego tytułu Pana Battle'a nie odbierze ; p
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Klops
Falubaz

Post autor: Klops »

najłatwiej z wysiwygiem będą miały demony

z drugiej strony ogry z ironfistami i zbrojami na magach, herosi we z łukami de z lifetakerem i wszechobecni herosi lizakowi z GW więc jest to na pewno krok naprzód.

QQrydza
Prawie jak Ziemko

WYSWIG już bardzo długo nie jest na herosach i jest to racjonalne bardzo bardzo. WYSWIG ma być na unitach
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Klops
Falubaz

Post autor: Klops »

tylko do czego ten wysiwyg ma się sprowadzać.
tak jak pisałem są armie jak Demony/vc
a na drugim biegunie woch gdzie jakby nie patrzeć każdy oddział trzeba mieć w 5 opcjach bogów x możliwy ekwipunek

Awatar użytkownika
Młynek
Chuck Norris

Post autor: Młynek »

miałby ktoś pożyczyć war altar do imperium?

Awatar użytkownika
Smiechu
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Smiechu »

Zalozcie temat z pozyczkami, bo te wszystkie prozby pogubia sie tu.

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

Post autor: PiotrB »

Ja tam lubię mieć figurkę jak trzeba ale moim zdanie wyswing na herosach to jest trochę przegięcie - każdy by musiał mieć niezłą kolekcję tych herosów żeby na masterach punkty za to łapać.
Lidder pisze:Nie kłopocz się. Miarkę i kostki też zostaw w domu, zbędny balast i trud z Twojej strony.
Obrazek

Awatar użytkownika
Przemcio
Postownik Niepospolity

Post autor: Przemcio »

No to możesz popracować nieco więcej i dać malarzowi. A tak na serio to chciałbyś grać na masterach, gdzie zamiast ładnych armii na stołach są szare, brzydkie modele, nie daj boże proxy.
Wiesz super jak się jest na studiach to i można sobie cały dzień nad pacynkami siedziec... ale jak się pracuje to już tyle czasu nie ma poza tym nie wazne czy siedze godzine czy trzy bo wychodzi tak samo...
Super ale szkoda mi kasy na malarza czasami tylko daje herosów ale rank and file maluje sam... ale np. dawanie pkt. za hobbystyke komuś kto dał całą armię malarzowi do malowania to pomyłka bo to jest tak jak by dawać pkt. za kase....

Klops masz rację z tym WYSIWYG demony i vc maja łatwo gorzej inne armie...
We Bust in, Fight Through the Carnage, let the BOOMSTIK do the Talking...

Awatar użytkownika
Durin
Niszczyciel Światów

Post autor: Durin »

Klops pisze:tylko do czego ten wysiwyg ma się sprowadzać.
tak jak pisałem są armie jak Demony/vc
a na drugim biegunie woch gdzie jakby nie patrzeć każdy oddział trzeba mieć w 5 opcjach bogów x możliwy ekwipunek
Nie no chyba czerwony oddział nurgla mimo wszystko przejdzie za maksa;p
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.

QQrydza
Prawie jak Ziemko

WYSWIG sprowadza się do muzyków sztandarów, champów, marków i broni - fakt cięzko, ale ułątwia to ze WYSWIG musza spełniac modele peirwszegoszeregu - to naprawde da się zrobic ;)

Awatar użytkownika
Quaki
Falubaz

Post autor: Quaki »

-Qc- pisze:ułątwia to ze WYSWIG musza spełniac modele peirwszegoszeregu
A skąd taka rewelacja?

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Pamietaj że WYSWIG i proxy to inna para kaloszy

Błażej
Kretozord

Post autor: Błażej »

Quaki pisze:
-Qc- pisze:ułątwia to ze WYSWIG musza spełniac modele peirwszegoszeregu
A skąd taka rewelacja?
Bo tych z tyłu i tak nie widać :)

mlepkows
Wodzirej

Post autor: mlepkows »

Zgłosiłem drużynę :D .

First?

Maciek

Organizator
Wałkarz

Post autor: Organizator »

mlepkows pisze:Zgłosiłem drużynę :D .

First?

Maciek
Tak jest jako pierwsze :)

Doszlo i jutro zostanie sprawdzone - wrazie jakichs bledow bede odpisywal na maila.

Dotyczy to wszystkich wiec zeby nie bylo pozniej ze wyslalem zgloszenie, a nie mam punktow za nadeslanie w terminie.

Powtarzam - zgloszenie mam byc poprawne w 100% by miec punkty za wyslanie w terminie.
Tak wiec czytajcie uwaznie pierwsza strone zanim wyslecie cos w niedziele o 23:50.

Awatar użytkownika
Karli
Postownik Niepospolity

Post autor: Karli »

No dobra ale jak mamy wysłać rozpy jak ciągle nie wiemy czy Furion może grać DoW??
Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!

Awatar użytkownika
bigpasiak
Ciśnieniowiec

Post autor: bigpasiak »

Klops pisze: herosi we z łukami
Gdzie tu wdzisz problem...? 8)
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...

Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned

ODPOWIEDZ