Master w Babicach 17-18.11.2012
-
- Warzywo
Re: Master w Babicach 17-18.11.2012
Prośba wielce ogromna - potrzebuję dwóch orłów HE (czy WE albo JAKICHKOLWIEK ! orłów) obiecuję troszczyć się niczym o własne a nawet lepiej, będę wdzięczny za szybką odpowiedź
mogę ci pożyczyć orły, nawet z jeźdźcem jednego
https://www.youtube.com/watch?v=m3pqEA5AXTE#t=33
posłuchaj tego islamofilu.....
http://www.youtube.com/watch?v=CMEwoGGL6dg
"nie dyskutuj z głupcem, sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem"
posłuchaj tego islamofilu.....
http://www.youtube.com/watch?v=CMEwoGGL6dg
"nie dyskutuj z głupcem, sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem"
-
- Wałkarz
Jak widac zdania sa podzielone.
Na dzien dzisiejszy zdania nie zmieniam - jezeli juz to tylko w kwesti tych Herosow, ale uwierzcie mi ze da sie to tak latwiutko przeskoczyc, ze nawet nie zdajecie sobie sprawy.
wystarczy troszke pomyslec co zrobic, a jako sedzie w tej sprawie nie bede tyranem
Na dzien dzisiejszy zdania nie zmieniam - jezeli juz to tylko w kwesti tych Herosow, ale uwierzcie mi ze da sie to tak latwiutko przeskoczyc, ze nawet nie zdajecie sobie sprawy.
wystarczy troszke pomyslec co zrobic, a jako sedzie w tej sprawie nie bede tyranem
Ocena hobby na dziesiejszych masterach jest po prostu taka, zeby wymusic granie estetycznymi armiami - naprawde jest bardzo bardzo łagodna. Nie wiem jak mozna na to narzekac ; p
A móienie ze "przez to ktos moze nie wygrac ligi" cóż - zrób z teamem 5x60 a jestem pewien że nikt Ci naleznego tytułu Pana Battle'a nie odbierze ; p
A móienie ze "przez to ktos moze nie wygrac ligi" cóż - zrób z teamem 5x60 a jestem pewien że nikt Ci naleznego tytułu Pana Battle'a nie odbierze ; p
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
WYSWIG już bardzo długo nie jest na herosach i jest to racjonalne bardzo bardzo. WYSWIG ma być na unitach
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
Wiesz super jak się jest na studiach to i można sobie cały dzień nad pacynkami siedziec... ale jak się pracuje to już tyle czasu nie ma poza tym nie wazne czy siedze godzine czy trzy bo wychodzi tak samo...No to możesz popracować nieco więcej i dać malarzowi. A tak na serio to chciałbyś grać na masterach, gdzie zamiast ładnych armii na stołach są szare, brzydkie modele, nie daj boże proxy.
Super ale szkoda mi kasy na malarza czasami tylko daje herosów ale rank and file maluje sam... ale np. dawanie pkt. za hobbystyke komuś kto dał całą armię malarzowi do malowania to pomyłka bo to jest tak jak by dawać pkt. za kase....
Klops masz rację z tym WYSIWYG demony i vc maja łatwo gorzej inne armie...
We Bust in, Fight Through the Carnage, let the BOOMSTIK do the Talking...
Nie no chyba czerwony oddział nurgla mimo wszystko przejdzie za maksa;pKlops pisze:tylko do czego ten wysiwyg ma się sprowadzać.
tak jak pisałem są armie jak Demony/vc
a na drugim biegunie woch gdzie jakby nie patrzeć każdy oddział trzeba mieć w 5 opcjach bogów x możliwy ekwipunek
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
WYSWIG sprowadza się do muzyków sztandarów, champów, marków i broni - fakt cięzko, ale ułątwia to ze WYSWIG musza spełniac modele peirwszegoszeregu - to naprawde da się zrobic
Pamietaj że WYSWIG i proxy to inna para kaloszy
-
- Wałkarz
Tak jest jako pierwszemlepkows pisze:Zgłosiłem drużynę .
First?
Maciek
Doszlo i jutro zostanie sprawdzone - wrazie jakichs bledow bede odpisywal na maila.
Dotyczy to wszystkich wiec zeby nie bylo pozniej ze wyslalem zgloszenie, a nie mam punktow za nadeslanie w terminie.
Powtarzam - zgloszenie mam byc poprawne w 100% by miec punkty za wyslanie w terminie.
Tak wiec czytajcie uwaznie pierwsza strone zanim wyslecie cos w niedziele o 23:50.
Gdzie tu wdzisz problem...?Klops pisze: herosi we z łukami
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned