Ciekawostki odnosnie zasad lizakow
Moderator: Ziemko
Re: Ciekawostki odnosnie zasad lizakow
I paradoksalnie często konie zabijają więcej niż jezdzcy
2 pytania:
1) Czy jak ma na Stagedonie Bolca - a Steg. sie ruszy to czy mam -1 do strzelania ?
2) Czy jak Skink Chef siedzi na teradonie to ten teradon może zrzucić kamienie ? Bo zakładam ze jak sie ruszy a ma np łuk to mam -1 do stzrelania.
1) Czy jak ma na Stagedonie Bolca - a Steg. sie ruszy to czy mam -1 do strzelania ?
2) Czy jak Skink Chef siedzi na teradonie to ten teradon może zrzucić kamienie ? Bo zakładam ze jak sie ruszy a ma np łuk to mam -1 do stzrelania.
Tak, może zrzucac kamienie.2) Czy jak Skink Chef siedzi na teradonie to ten teradon może zrzucić kamienie ? Bo zakładam ze jak sie ruszy a ma np łuk to mam -1 do stzrelania.
Tak ma -1 do trafienia po ruchu. Może strzelac pod warunkiem ze nie marzerowal1) Czy jak ma na Stagedonie Bolca - a Steg. sie ruszy to czy mam -1 do strzelania ?
- PapaProtoss
- Wałkarz
SauruS PoweR pisze:A w czym by miały atakowac jak nie w cc?? Pierdami zabijać?PapaProtoss pisze:Pytanie mam takie - czy Cold Ony z oddziału CO Cavalry w odróżnieniu od zwyczajnych koni atakują w cc? Gdzieś widziałem takie stwierdzenie, dlatego wolę się upewnić.
Cóż, po raz ostatni zaufałem znajomym w kwestii zasad...
"Jestem Żółtą Magnetyczną Gwiazdą, która otacza centralny, zielony Zamek Symbolizacji
Przewodnikiem mi Żółty Samoistny Człowiek
Jestem otwarty dla wyższych wymiarów
I przekraczam granice wyobraźni..."
- PapaProtoss
- Wałkarz
A wiesz, że masz racje bo był to skaveński gracz?
"Jestem Żółtą Magnetyczną Gwiazdą, która otacza centralny, zielony Zamek Symbolizacji
-
- Plewa
Ja mam jeszcze takie pytanie czy można terkami zrzucić kamienie, lecąc nad magiem kryjącym się w lesie?
A czemu nie? Terki mogą wlatywać do lasu więc można. Mozesz zrzucic kamienie i nawet poprawić javelinem jak nie zabijesz
Czy możliwe jest, żeby Saurus Scar-Veteran miał armour savea na 2+ jeśli dam mu takie rzeczy:
light armour, shield, BSof Quetzl
Byłby prawie, że nie do zabicia. Jeśli coś znoobiłem to mnie nie bluzgajcie, bo się nie znam...
light armour, shield, BSof Quetzl
Byłby prawie, że nie do zabicia. Jeśli coś znoobiłem to mnie nie bluzgajcie, bo się nie znam...
Cannon, bolec albo czar bez save, KB...