Nowe modele od GW
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Re: Nowe modele od GW
Kurde, naprawdę dobre, złego słowa nie można powiedzieć.
Za te modele to moga sobie spiewac. Cos jak te slodziaki do shadeskpeara, warto
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Ten guo musi byc na 100x150 lub na odwrot
Kozackie te pacyny :O
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
Fajne modele - GUO nie utraciłe swego klimatu (aczkolwiek można nowsze wersje potworzyć jak kto woli).
Widzę, że GW idzie z nurglowymi demonami w jakimś komicznym kierunku. Nie wiem, czy to wszystkim może się akurat spodobać.
Widzę, że GW idzie z nurglowymi demonami w jakimś komicznym kierunku. Nie wiem, czy to wszystkim może się akurat spodobać.
Nowe malowanie mi sie nie podoba, ale to raczej detal
Fajnie że się pojawiają, mag plagusowy mi się podoba Ale wolałbym jakby poszli w stronę bardziej realistyczną aby modele były groźniejsze, mroczniejsze i przerażające , pełne horroru jak to demony
"Realistyczne" demony. Dobre
Co jest bardziej przerażającego od jednookiego muzyka z trąbką z ogromnego serca i różdżka/totemem z zasuszonej głowy swojego ziomka? Cmon ;P
Mi sie to cos na ramieniu skryby mało podoba. Za mało nurglowe troche.
Ten z tą kobzą straaasznie mi przypomina stary carnival of chaos. Cudo!
Co jest bardziej przerażającego od jednookiego muzyka z trąbką z ogromnego serca i różdżka/totemem z zasuszonej głowy swojego ziomka? Cmon ;P
Mi sie to cos na ramieniu skryby mało podoba. Za mało nurglowe troche.
Ten z tą kobzą straaasznie mi przypomina stary carnival of chaos. Cudo!
Ponieważ właściwy demoniczny book na 2.0 dopiero się pisze, proponowałbym zrobienie jakiegoś ulepszenia do GUO w stylu za 100pkt dostaje +1hp +1str +1res ale zajmuje podstawkę 100x150. Byłaby to nie tylko możliwość wystawienia nowej pacyny od GW ale też ukłon w stronę posiadaczy modelu z FW.-Qc- pisze:Ten guo musi byc na 100x150 lub na odwrot
Ale z drugiej strony, może być niechęć, bo przecież nie lubimy GW...
Kiedyś grejtsłordy to były grejtsłordy, a nie jakieś "miecz + tarcza"...