Przy okazji, zmniejsz jakoś swój podpis, bo zajmuje 2/3 Twojego posta, a poza tym niektórzy moderatorzy bardzo takich nie lubią i potrafią kasować bez uprzedzenia

Moderator: Hoax
okon pisze:pot lał sie litrami , moje dupsko płoneło razem z jajami na szczęście mam długą parówę która nie zdążyła się sfaiczyć do końca więc zwycięstwo wydarłem![]()
Abomka nie może ovverunowaćDeus pisze:Napisałeś nie bo nie moze, czy nie bo nie nawidzisz gdy oweranuje? Bo jeśli na serio nie moze to nieświadomie zwalkowalem kilka osób.
RB str.74 pisze:(...)This is the distance they move, charge, pursue, overrun and flee- they cannot march.
Jeżeli coś ma random movoment to nie overanuje. Tak samo ma się sprawa z Doomwheelem. Wyjątkami są sytuacje kiedy jest uściślenie mówiące o tym że overunuje.Deus pisze:Nie wiem czy dobrze rozumiem ale chyba tak czy inaczej z tego zapisu co przytoczyłeś abomka owszem overrunuje i to za 3d6.
Ja tu piszę o overanie a to co innego niż gonienie:pNecromanter pisze:Potwierdź to zapisem zasady, bo w RB nic w tekście o random movement nie ma że jednostka posiadająca tą zasadę nie może gonić.