Jak D3 się nie podoba nie graj... ale nie porównuj 2 różnych gier (z czego w jedną nie grałeś).
A jak mroku brakuje polecam monitory CRT B/W

Moderator: Zaklinacz Kostek
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
True true,Błażej pisze:W kwestii wersji językowej...
Można zainstalować z płytki grę w wersji PL, w opcjach kliknąć zmianę języka na EN. Gra zaciąga wówczas 2,5gb (po 1gb można już grać) i mamy wersję w pełni angielską. Ściągamy 2,5gb a nie 8
Odkryłem bo mi się instalator spierdzielił i nie moglem zainstalować gry a nie wytrzymałbym czekania kolejnej godziny na nowy ;p
Postacie nie są przenoszone między serverami czyli grajac na Azja, USA - nie mamy dostępu do postaci z EU oraz listy znajomych z regionu EU.^Karpiu^ pisze:True true,Błażej pisze:W kwestii wersji językowej...
Można zainstalować z płytki grę w wersji PL, w opcjach kliknąć zmianę języka na EN. Gra zaciąga wówczas 2,5gb (po 1gb można już grać) i mamy wersję w pełni angielską. Ściągamy 2,5gb a nie 8
Odkryłem bo mi się instalator spierdzielił i nie moglem zainstalować gry a nie wytrzymałbym czekania kolejnej godziny na nowy ;p
Mozna tak a jak komos wywala blad z zajetoscia serwerow mozna zawsze zmienic region giery i sama bedzie sie potem rejestrowac na serwerach np z USA. Niestety nie wiem czy postacie przenasza sie pomiedzy regionami, nie testowal jeszcze
Dzięki za testyMomoTheKiller pisze: Postacie nie są przenoszone między serverami czyli grajac na Azja, USA - nie mamy dostępu do postaci z EU oraz listy znajomych z regionu EU.
Wczoraj od 3 w nocy działa płynnie i pięknie
Thx za linka poczytam w wolnej chwili, jednak odnosnie gildii itp raczej nie planuje sie w to pakowac raczej jakies granie ze znajomymi i pod tym kontem pytalemMomoTheKiller pisze:Dla osób mających problemy z instalką itp...
http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/4904620655
Dodatkowo pojawiła się informacja że stopniowo wszystko się pojawi - chodzi o zaległe achivy, czy też loot który powinien wypasc a nie wypadł. Ogólnie Diablo wróciło do życia - nic tylko grać
@Karpiu - warto, warto grać na EU, patrząc przyszłociowo na gildie, klany itp... + RMAH
Jak ktos szuka grupy do grania to mamy male party - ok. 36 osób... ciągle ktos gra - zapraszamy do Co-Op.
Na pm podam namiar na Real ID lub Battle Tag.
kubencjusz pisze:Młody. Było powiedziane czwartek. Spójrz na kalendarz. Spójrz na ten post. Spójrz jeszcze raz na kalendarz. Dziś nie jest czwartek. Siedzę na koniu.
Jak dla mnie, wbrew temu co wielu mówi, to polska wersja językowa naprawdę daje radęKarli pisze:A jak wersja PL? Zaraz instaluje grę i nie wiem, czy od razu zasysać eng czy dać szansę pl?
Uratuj Sanktuarium i zabij Diablo po raz 3ci.loko pisze:streści mi ktoś fabułę d3?