DMP 2009 - Dyskusja ogólna nad regulaminem
Re: DMP 2009 - Dyskusja ogólna nad regulaminem
jacy my? z tego co pamietam było własnie tak jak mowi Shino - jeden najemnik. I dla przykładu Thurion sam byłes zazwyczaj z poza klubu. 

ja nie mowie tutaj o zadnych najemnikowych ideach DMP, chociaz dla Barba to juz tez nie jest pierwszy klub w karierze, ale mowie tego sie nie czepiamShino pisze:a idea dmp nie byla taka, ze jedna osoba moze byc z poza klubu?
czemu nagle w tym roku roicie z tym problemy?
po prostu IMO idea DMP upada gdy wystawia sie team 'Euro', w takim wypadku teamy klubowe maja mniejsze szanse, kiedys zreszta o tym na jakims masterze w wiekszym gronie dyskutowalismy

chociaz moze turniej zweryfikuje moje obawy, jesli nie to jestem przekonany ze za rok beda juz 2-3 teamy 'Euro', a za dwa duzo nizsza frekwencja ze strony normalnych klubów
pzdr
kogo macie w skaldzie jeeszcze? oprocz malala, shina i crusa?
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
Ej nie czepiaj sieRobson pisze:kogo macie w skaldzie jeeszcze? oprocz malala, shina i crusa?

Jaki sklad EUro? ja bylem za slaby zeby sie dostac do eliminacji. Lepiej popatrz na sklad "Euro" JH. Reprezentant Debek, Kacper. Kandydaci Fisz, Kolata. To ci dopiero Euro skladthurion pisze: po prostu IMO idea DMP upada gdy wystawia sie team 'Euro', w takim wypadku teamy klubowe maja mniejsze szanse, kiedys zreszta o tym na jakims masterze w wiekszym gronie dyskutowalismy
pzdr

podpis nieregulaminowy - administracja
- swieta_barbara
- habydysz
Nie jestes za slaby. Jesli chodzi o poziom, to uwazam, ze nawet dajesz rade :] Poziom gry znaczy :]Malal pisze:Jaki sklad EUro? ja bylem za slaby zeby sie dostac do eliminacji. Lepiej popatrz na sklad "Euro" JH. Reprezentant Debek, Kacper. Kandydaci Fisz, Kolata. To ci dopiero Euro skladthurion pisze: po prostu IMO idea DMP upada gdy wystawia sie team 'Euro', w takim wypadku teamy klubowe maja mniejsze szanse, kiedys zreszta o tym na jakims masterze w wiekszym gronie dyskutowalismy
pzdrJH nie powinni w takim skladzie grac
Uzyj mocy kalendarza i sprawdź ostatni weekend Sierpnia. 29-30 Sierpien
No K**wa mam nadzieje ze WCG wtedy nie wypadnie bo to bedzie juz szczyt ch*jostwa. 

kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
jest to baaaardzo sztywna dota znana od kilku miesiecy, albo i dłużej. DMP jak co roku podłaczone jest pod POLCON, wiecej mozesz znaleśc w sieci
- swieta_barbara
- habydysz
Defense of the Ancients?Gremlin pisze:[...]dota[...]
hehe widze wtajemniczeni na tym forum tez sie znajda ; D , aler było to tylko przejezyczenie ;P ew. jak bedziesz miał ochote zagrac dote to np wal ma gg ; Dswieta_barbara pisze:Defense of the Ancients?Gremlin pisze:[...]dota[...]
ale ja serio pytalem kogo wystawia ordin? bo widze tylko 2 aktywnych graczy ordinu, dlatego pytam kogo macie jako czwartego i piątego. rok temu byla moria więc grali tam jerzyn i supeł a kto ich zastąpi?Ej nie czepiaj sie, rok temu też grali razem tylko jako Moria
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
O kurde, Biluś. Bym pojechał na DMP z wielkim kubłem popkornu i taką rękawicą kibica żeby to obejrzeć