Nowa Liga Cytadeli 2800
Re: Nowa Liga Cytadeli Pre-Bazyliszek!!!
No ale wymagało by to zmian w rozpach nie? a to już nie bardzo:/ helion kiedy możesz?
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
LOL, zmieniać rozpy w połowie ligi
A jak by nowy AR wyszedł w połowie turnieju na Narbutta to też byście chcieli zmieniać?
Bez jaj.

A jak by nowy AR wyszedł w połowie turnieju na Narbutta to też byście chcieli zmieniać?
Bez jaj.
Ostatnio zmieniony 8 lut 2011, o 19:07 przez Arbiter Elegancji, łącznie zmieniany 1 raz.
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
zgadzam się, w końcu to trening, jeden z ostatnich swoją drogąSzwentas pisze:Ja wole cisnąć na nowy AR nie ze względu na rozpe swoją ale właśnie ze względu na inne rozpy przeciwników;)
@Szwentas miałbyś jakiegoś magusa pieszego (HE) do pożyczenia na bazyla

tak tak, niezwyciężona gwardia góruje, ale Maniek, to ostatnia próba przed Bazylem, tak więc dopuściłbym do zmian w rozpiskachManfred pisze:nigdy nie robi się zmian w rozpisce w czasie turnieju, a liga w pewnym sensie jest turniejem
przecież na Bazylu będziesz grał czym innym, a trza się ograć z nowymi zasadami
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
zróbmy po prostu glosowanie, niech zagłosują wszyscy uczestnicy ligi. tak chyba będzie najlepiej. co wy na to?
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
nad rozpą już pracuję, spokojnie o to się nie martwcie 
na bazylu nie gram, nie mam armii pomalowanej
nie chodzi o gwardię, w czwartek gram z Kalafiorem na nowe zasady więc nie płacze
*edit kurwa ludzie nie każcie mi dzwonić do fallusa za granice

na bazylu nie gram, nie mam armii pomalowanej
nie chodzi o gwardię, w czwartek gram z Kalafiorem na nowe zasady więc nie płacze

*edit kurwa ludzie nie każcie mi dzwonić do fallusa za granice

Świetna liga.
Dziękuję Ci Cytadelo za to, że bierzesz ode mnie pieniążki za możliwość grania w Twoim sklepie.
I że tak profesjonalnie opiekujesz się mną, graczem.
Dziękuję.
Dziękuję Ci Cytadelo za to, że bierzesz ode mnie pieniążki za możliwość grania w Twoim sklepie.
I że tak profesjonalnie opiekujesz się mną, graczem.
Dziękuję.

Bearded Unclean 'Un pisze:Fuck, będe miał na pieńku z Drobnymi Wałeczkami

Daw pisze:1 Rocco 40
1 Kotlet hordą hordaka 37
2 Coliflor 34
2 Przemcio12345 29
3 Rafał.pl Imperio 28
3 Sherif Jason Here WE 26
4 helion Emporio Armani 26
4 Szwendacz 25
5 Rajstoper TK 24
5 gotih 23
6 Prince Rince Emoelfami 24
6 Arbiter krasnoludy 23
7 Semi HE 22
7 Baron Analny 20
8 Daw Wampami 16
8 Lenart WE 16
9 Oczek WE 15
9 ...
Ytsunkai O&G 0
bob O&G 7
Jacek 4
Groszek Hałosem
Adam Marciniak VC
Piotrosław Haosem
Kosmodrom?? 0 - czy nie zdublowałem?
Kilku wyników nie mamy...
Ostatnio zmieniony 8 lut 2011, o 21:49 przez Daw, łącznie zmieniany 2 razy.
Jeszcze Polska nie zginęła / Isten, áldd meg a magyart