Niedźwiedź & Łania gallery
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- ZOO Art Studio
- Chuck Norris
Re: Niedźwiedź & Łania gallery
Będą gotowe to wrzucę, bo sam nie mogę się doczekać efektu (a podstawka do Terrorgheista zapowiada się epicko )
Ave!
Niedźwiedź
Ave!
Niedźwiedź
Widze brak szpachli w kilku miejscach cala reszta zajebiscie
- ZOO Art Studio
- Chuck Norris
Witam forumowiczów!
Tym razem ostateczne fotki Terrorgheista i Mortisa. W sumie wyszły nieźle - teraz na warsztacie coś zielonego się kleci. Więcej fotek ze szczegółami na naszym blogu: zootales.eu.
Ave!
Niedźwiedź
Tym razem ostateczne fotki Terrorgheista i Mortisa. W sumie wyszły nieźle - teraz na warsztacie coś zielonego się kleci. Więcej fotek ze szczegółami na naszym blogu: zootales.eu.
Ave!
Niedźwiedź
- Cookie Monster
- Łysy oszukista
Super wyszło:D Choć wiecej świeżej krwi by nie zaszkodziło na podstawce terrogheista;p
Komentuję to co widzę na zdjęciach. Jeśli chcesz żeby ludzie oceniali Twoje prace to licz się z krytyką.
Więcej wszystkiego:http://lysymaluje.blogspot.com/
Więcej wszystkiego:http://lysymaluje.blogspot.com/
Terror świetny, technicznie fajnie i kolorystycznie. Fajna podstawka. Trochę brakuje może soczystości tym flakom, tyć zbyt pastelowe ale całościowo i tak robi fajny efekt.
Co do Mortara to już takie meh. Ale to już po prostu taki model, że ciężko coś z niego wykrzesać, żeby robił fajny efekt na widzu. Ta zieleń taka zwykła. Terror o wiele ciekawszy
Co do Mortara to już takie meh. Ale to już po prostu taki model, że ciężko coś z niego wykrzesać, żeby robił fajny efekt na widzu. Ta zieleń taka zwykła. Terror o wiele ciekawszy
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Wczoraj nie miałem czasu, więc teraz skrobnę parę słów.
Terrorgeist:
- generalnie imho ciężki model do malowania, tutaj bardzo fajnie wszystko wyszło, szczególnie skrzydła
- podstawka świetna, nie uważam, żeby czacha była za duża, generalnie dobrze, że nieco odciąża w odbiorze terrorka, bo sam figs uważam za niezbyt przyciągajacy oko jeśli chodzi o rzeźbę
- to czerwone "coś" na podstawce supcio.
Mortis:
- jednak dalej bym ciągnął rozjaśnianie tych eteryków do zółtego lub białego na końcówkach. Jest tego duzo i wydaje się to być nieco zbyt jednolite
- księga i szata gostka wpytkę
- kości i metaliki fajne, jedynie ostrza bym troszkę "zaostrzył", tj. ciutkę rozjaśnił
- brakuje mi czegoś charakterystycznego na podstawce.
- generalnie jeden z najfajniejszych mortisów, jakie widziałem.
Wielkie brawa i szacun za obie prace... Zawsze warto tu do Was zaglądać .
Terrorgeist:
- generalnie imho ciężki model do malowania, tutaj bardzo fajnie wszystko wyszło, szczególnie skrzydła
- podstawka świetna, nie uważam, żeby czacha była za duża, generalnie dobrze, że nieco odciąża w odbiorze terrorka, bo sam figs uważam za niezbyt przyciągajacy oko jeśli chodzi o rzeźbę
- to czerwone "coś" na podstawce supcio.
Mortis:
- jednak dalej bym ciągnął rozjaśnianie tych eteryków do zółtego lub białego na końcówkach. Jest tego duzo i wydaje się to być nieco zbyt jednolite
- księga i szata gostka wpytkę
- kości i metaliki fajne, jedynie ostrza bym troszkę "zaostrzył", tj. ciutkę rozjaśnił
- brakuje mi czegoś charakterystycznego na podstawce.
- generalnie jeden z najfajniejszych mortisów, jakie widziałem.
Wielkie brawa i szacun za obie prace... Zawsze warto tu do Was zaglądać .
- ZOO Art Studio
- Chuck Norris
Ahoj!
Na początek dziękuję za wszystkie komentarze!
Jeszcze raz dzięki za wszystkie komentarze - człowiek uczy się przez całe życie (a karierę malarską na pewno). Następne prace mam nadzieję w weekend!
Ave!
Niedźwiedź
Na początek dziękuję za wszystkie komentarze!
wikol+cyjanoakryl naciągane wykałaczką. Najważniejsze - dużo cierpliwości Mieszanka tężeje w 5-8 sekund.Kacpi 1998 pisze:jak robione bylły te ''ścięgna'' na podstawce geja ?
Hmmm... Generalnie nie zgadzam się z tą tezą. Być może na zdjęciach tak wygląda, ale jak pomyślę, że musiałbym podstawkę zmniejszyć o 2/3 to by było po prostu za mało na takiego smoka. Samolot nie ląduje na dachu wieżowca - potrzebuje sporo miejsca. Myślę, że smok też raczej nie chciałby się czuć klaustrofobicznieMirabelka i inni pisze:(...)Za wielka ta czacha, podstawka powinna mieć tak do 30% wielkości modelu a nie pół na pół
Jeszcze raz dzięki za wszystkie komentarze - człowiek uczy się przez całe życie (a karierę malarską na pewno). Następne prace mam nadzieję w weekend!
Ave!
Niedźwiedź
- ZOO Art Studio
- Chuck Norris
Witam wszystkich ponownie;
Tym razem prezentuję figurkę goblińskiego szamana firmy Gamezone. Niektórzy pewnie pamiętają, że już go małowałem. Tym razem wersja z lepiej dobranym OSLem .
Jak zwykle zapraszam na naszego bloga KLIK oraz zachęcam do polubienia naszego fejsbukowego profilu KLIK.
No i komentarze zawsze mile widziane
Ave!
Niedźwiedź
Tym razem prezentuję figurkę goblińskiego szamana firmy Gamezone. Niektórzy pewnie pamiętają, że już go małowałem. Tym razem wersja z lepiej dobranym OSLem .
Jak zwykle zapraszam na naszego bloga KLIK oraz zachęcam do polubienia naszego fejsbukowego profilu KLIK.
No i komentarze zawsze mile widziane
Ave!
Niedźwiedź
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Fajna praca. Jedyna rzecz, która mnie razi, to zestawienie kolorystyczne czapy i łaty. Po mojemu zbyt się gryzą w tej pracy te dwa kolory...
- ZOO Art Studio
- Chuck Norris
Witam wszystkich z Zoo!
I kolejna praca z figurkami od Gamezone Miniatures. Tym razem na warsztacie Goblin Hero Wolf Rider.
Jak zwykle zachęcam do odwiedzenia naszego bloga: http://www.zootales.eu .
Oczywiście komentarze także mile widziane
Ave!
Niedźwiedź
I kolejna praca z figurkami od Gamezone Miniatures. Tym razem na warsztacie Goblin Hero Wolf Rider.
Jak zwykle zachęcam do odwiedzenia naszego bloga: http://www.zootales.eu .
Oczywiście komentarze także mile widziane
Ave!
Niedźwiedź
- ZOO Art Studio
- Chuck Norris