Arena 2011 BIS, 22/23 X, 2800 pkt. WYNIKI STR 22

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Andrzej
Pan Spamu

Re: Arena 2011 BIS, 22/23 X, 2800 pkt.

Post autor: Andrzej »

Jest opcja, zeby zorganizowac impreze w akademiku, Pawel powininien niedlugo rzucic wiecej szczegolow :)
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.

Awatar użytkownika
ksch
Masakrator
Kontakt:

Post autor: ksch »

Kołata pisze:Witam. Siedzę w Nowym Sączu do piątku włącznie. Jacyś garcze z tego miasta lub okolic się wybierają na Arenę? Kombinuję jak się dostać do Krakowa.
EDIT: Nie chce mi się przekopywać tematu. Czy jest organizowana jakaś opcja noclegu z piątku na sobotę w Krakowie?
Po chatach niestety ciężko (i Dibo i Skaven, którzy mieli mieć warunki, niestety mają lipę, czyt. rodzinę na głowie), ale można znaleźć coś w całkiem rozsądnej cenie, a pomaga w tym Dibo właśnie.

So far 45 zgłoszeń.
--
Krzysztof "ksch" Schechtel
ksch@gazeta.pl
gg 7052764
http://www.veto2ed.pl

Gremlin
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Gremlin »

Kołata pisze:Witam. Siedzę w Nowym Sączu do piątku włącznie. Jacyś garcze z tego miasta lub okolic się wybierają na Arenę? Kombinuję jak się dostać do Krakowa.
EDIT: Nie chce mi się przekopywać tematu. Czy jest organizowana jakaś opcja noclegu z piątku na sobotę w Krakowie?
Pisz do PiotrekN , ale szczerze watpie aby ktoś sie z sącza wybierał na Arene - wiekszość juz studiuje z tego środowiska.
xYz

Guldur
Mudżahedin

Post autor: Guldur »

jest jeszcze jedno miejsce w aucie z Warszawy

tak jak pisałem - wyjazd w piątek koło 18

pisać na priv jak ktoś jest zainteresowany

Awatar użytkownika
Scimitar
Postownik Niepospolity

Post autor: Scimitar »

ksch pisze:
Po chatach niestety ciężko (i Dibo i Skaven, którzy mieli mieć warunki, niestety mają lipę, czyt. rodzinę na głowie), ale można znaleźć coś w całkiem rozsądnej cenie, a pomaga w tym Dibo właśnie.

So far 45 zgłoszeń.
Czyli jak to tam z noclegami jest - z piątku na sobotę nic nie przewidujecie, natomiast normalnie z soboty na niedzielę gdzieś tam będzie (bo widzę, że sala ma być zamykana, a całego wątku strona po stronie nie śledziłem)?
Draconis - FOR EVER !!!

Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild

Awatar użytkownika
ksch
Masakrator
Kontakt:

Scimitar - jest sala zamykana, owszem - do grania, żeby nikomu nic nie zginęło. Natomiast sale do spania są 4 (czy może nawet 5, zależnie od potrzeb). Z pt na sb chcieliśmy ogarniać domowo, ale wyszło kakao.
--
ksch@gazeta.pl
gg 7052764

Awatar użytkownika
Scimitar
Postownik Niepospolity

A dobra luz, bo myślałem, by się przykulać wcześniej, a tak to wtedy dobijemy nocnym na 8mą w Kraku w sobotę :)
Draconis - FOR EVER !!!

Awatar użytkownika
Górken
Falubaz

Post autor: Górken »

Andrzej pisze:Jest opcja, zeby zorganizowac impreze w akademiku, Pawel powininien niedlugo rzucic wiecej szczegolow :)
ano właśnie proponuję zamiast iść do pubu na pokera, picie i szamke zrobic impreze w akademiku Żaczku- 5 minut drogi od turnieju
w srodku stoly 2 sa to sie jakos polaczy je + korytarzowka + zamowi sie pizze- wyjdzie znacznie taniej i jest znacznie blizej;)
Podpis usunięty - nieregulaminowy. Administracja

Awatar użytkownika
ksch
Masakrator
Kontakt:

Hm, wszystko spoko, tylko ja muszę wiedzieć nieco wcześniej, żeby rezerwację do knajpy odmówić :roll:
--
ksch@gazeta.pl
gg 7052764

Awatar użytkownika
Górken
Falubaz

a do kiedy mozna ja odmowic? proponuje zrobic jakas mala ankietke czy cos

Awatar użytkownika
ksch
Masakrator
Kontakt:

Hm, no jeśli będzie minimum 10 osób chętnych do knajpy to ja wciąż rezerwację pozostawiam, bo bez niej w sobotę może być w Krk lipa z miejscem.

Aha przypominam o obuwiu zamiennym na salę [-o<
--
ksch@gazeta.pl
gg 7052764

Awatar użytkownika
Scimitar
Postownik Niepospolity

Znam ten ból organizatora :D:D:D

Kapcioszki będą :)
Draconis - FOR EVER !!!

Awatar użytkownika
ksch
Masakrator
Kontakt:

Scimitar pisze:Znam ten ból organizatora :D:D:D
Z knajpą, czy butami na zmianę :?: :wink: :mrgreen:
--
ksch@gazeta.pl
gg 7052764

Awatar użytkownika
Scimitar
Postownik Niepospolity

ksch pisze:
Scimitar pisze:Znam ten ból organizatora :D:D:D
Z knajpą, czy butami na zmianę :?: :wink: :mrgreen:
Z obuwiem :) też taki wymóg u nas dyrektorka dawała :)
Draconis - FOR EVER !!!

Awatar użytkownika
Górken
Falubaz

to najwyzej w grupie sie zdecyduje kto co woli;) akurat impreze w akademiku nie problem zrobic- w kazdej chwili byc ona moze:)

Andrzej
Pan Spamu

Myślę, ze knajpe można zostawić, nie wszyscy lubią klimaty akademikowe (nie rozumiem ich, ale ok, mają takie prawo :wink: ) więc 10 osób powinno się uzbierać. No i akademik ma ten plus, że spokojnie można się przespać na krzywy ryj, oczywiście mowię o liczbi ok 10 osób, a nie 50 :P
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?

Awatar użytkownika
ksch
Masakrator
Kontakt:

Andrzej pisze:Myślę, ze knajpe można zostawić, nie wszyscy lubią klimaty akademikowe (nie rozumiem ich, ale ok, mają takie prawo :wink: ) więc 10 osób powinno się uzbierać.
Mądrość przemawia z Twoich ust Andrzeju =D>
--
ksch@gazeta.pl
gg 7052764

Awatar użytkownika
Skaven
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Skaven »

Zależy w jakim akademiku. Na miasteczku agh trzeba zostawiać dowód w portierni i jeżeli się zostaje dłużej niż do 23:00 to trzeba to zgłosić i zapłacić 10 zł za nocleg.

Co do knajpy to Krisu nie odwołuj żadnej rezerwacji bo na pewno ludzie się zbiorą. Nie każdy ma 20 lat i jest zafascynowany nowo poznanymi akademikami :wink:

Swoją drogą pytałeś może w HoB o rezerwację?

Awatar użytkownika
Rince
Ciśnieniowiec

Post autor: Rince »

Poszlo zgloszenie.
Obrazek
Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".

Andrzej
Pan Spamu

Skaven pisze:Zależy w jakim akademiku. Na miasteczku agh trzeba zostawiać dowód w portierni i jeżeli się zostaje dłużej niż do 23:00 to trzeba to zgłosić i zapłacić 10 zł za nocleg.
Akurat to mam sprawdzone, zawsze zostaje tam dłuuugo po 23 i nigdy się nie czepiają :) A nawet jak coś, to 10 zł to chyba nie taka tragedia, taniej nigdzie nie ma. Ale powtarzam, z moich doświadczeń wynika, iż nie robią z tym żadnych problemów.

ODPOWIEDZ