Fuxiorr Galeria - Demony, Vampiry

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Re: Fuxiorr Galeria - Dwarf warriors

Post autor: smiejagreg »

A co Ci szkodzi jeszcze raz wrzucić figsy? Ja tam zawsze wolę doczyścic figsa, jeśli się da. Natomiast z majstrowaniem na figsach nożem celem usunięcia farby - bądź ostrożny. Można uszkodzić figsa w ten sposób, jak się ma świńską siłę :wink: .

Awatar użytkownika
dzikki
Kretozord

Post autor: dzikki »

Mam takie pytanie,bo nie wiem czy dobrze widzę - ta tarcza speardwarf'a to tarcza od plastikowych strzelców/kuszników?
""A Dwarf is'n short, he is concentrated in every aspect" !"

Awatar użytkownika
Fuxiorr
Masakrator

Post autor: Fuxiorr »

dzikki pisze:Mam takie pytanie,bo nie wiem czy dobrze widzę - ta tarcza speardwarf'a to tarcza od plastikowych strzelców/kuszników?
Tak, dobrze widziesz:P nie majac innych to dalem taka :P i wyglada jak gladiatorr :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy :)

Awatar użytkownika
dzikki
Kretozord

Post autor: dzikki »

E tam, dzięki temu widzę,że działa. Bo u mnie z tarczami krucho i dla wszystkich mi nie starczy a w sumie chciałbym mieć jedność w regimentach.
""A Dwarf is'n short, he is concentrated in every aspect" !"

Awatar użytkownika
Fuxiorr
Masakrator

Tych tarczy jest fulll :P ja uzywam tez z regimentu warirosow tak ciut wymieszanie i tyz fajnie wychodzi :D
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy :)

Awatar użytkownika
Rasti
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Rasti »

Ja to nie wiem co tak wszyscy o jakimś specjalnym rozpuszczalniku nitro piszą do metali. 11zł? Ja kupuję rozpuszczalnik uniwersalny za 3,5zeta 0,5l i mam na hoho.

Awatar użytkownika
Fuxiorr
Masakrator

Rasti pisze:Ja to nie wiem co tak wszyscy o jakimś specjalnym rozpuszczalniku nitro piszą do metali. 11zł? Ja kupuję rozpuszczalnik uniwersalny za 3,5zeta 0,5l i mam na hoho.
Ja tam nie wiem:P znalazlem takie cus to mam i sie modele kompia caly czas w jednym plynie :P

Awatar użytkownika
Fuxiorr
Masakrator

Pierwsza fotka ukazuje model bez niczego.
Wipki:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Hihi malo sie na tym znam ale cos robie:P
Beda jeszcze mieli kolczugi

Awatar użytkownika
Lechu
Kretozord

Post autor: Lechu »

Świetna robota z tym GSem :D

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Dla mnie jak najbardziej na plus. Fajnie to wygląda. Nie zapomnij tylko zeskrobać nadlewek :!:

Awatar użytkownika
Fuxiorr
Masakrator

Kraskowi w czapaji juz koncze kolczuge :D. Potem jeszcze 5 modeli mi zostanie
PS: Zna ktos patent na plytowa zbroje?

Awatar użytkownika
The WariaX
Falubaz

Post autor: The WariaX »

Co Ty masz z tymi fotkami? Jak na nie patrzę to mam wrażenie, że jakaś zaćma mnie bierze.
Zrób fotę, z DOBRĄ ostrością (jak np na focie nr 2 z tych nowych), zapodaj do piccasy, tam włącz auto kolor i kontrast, i wykadruj używając przycinacza (czy jak to się tam zwie).

Praca z gs'em całkiem zacna ;-)

Awatar użytkownika
Fuxiorr
Masakrator

KONIEC, czyli zamiast 7 klonow mam 7 "roznych" kraskow :D :
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Moj faworyt to ten ostatni po prawo caly owlosiony z palka :D
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Kuźwa, jeden wali sztucznym fajfusem :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
A poważnie - jak krasie mi się podobają, tak ich broń już nie bardzo. Jest za duża/długa w stosunku do reszty armii i po prostu figsy nie będą pasować do regimentu. Tak mi się wydaje...

Awatar użytkownika
The WariaX
Falubaz

Post autor: The WariaX »

Brutal anal attack :lol2: :lol2: :lol2:
O mamo, czymś Ty się sugerował, robiąc mu TAKĄ "broń" :?: :mrgreen: :lol2: :lol2:

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

To jest krasnoludzkie ZOMO :lol2: :lol2: :lol2: Tarcza jest, pała jest, tylko kasku brakuje - pewnie zgubił, nieborak, w starciach z kibolami :mrgreen: . Tylko czemu taki nieogolony :?: :?: :?:

Awatar użytkownika
Fuxiorr
Masakrator

On jest do walk z demonetkami :P wiecie taki 10sily do "pokoniania" :twisted: :twisted: :twisted:

Awatar użytkownika
kubencjusz
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: kubencjusz »

Takim krasnoludem to można zrobić prawdziwe anal intruder :D

Awatar użytkownika
Siena
Chuck Norris

Post autor: Siena »

Niezły dildas :mrgreen: Najsłabszy jest ten z koslawą halabardą. Generalnie świetna robota :)

Awatar użytkownika
Fuxiorr
Masakrator

Stwierdzilem ze zmienie bron kraskowi nr 2 i 3

ODPOWIEDZ