Master w Babicach 17-18.11.2012
-
- Wałkarz
Re: Master w Babicach 17-18.11.2012
Jezeli poraz kolejny nie zapytal to zapewne Shino juz mu odpisal.
Jezeli Shino nie zezwolil to ja tymbardziej.
Jezeli Shino nie zezwolil to ja tymbardziej.
Tak, czy siak, uwazam, ze wyswig na herosach jest kompletnie niepotrzebny. Nie mam zamiaru rozklejac figurek, zeby np moj pegazista mial lance zamiast miecza. Sorry.
A wszyscy ci, ktorym ocena sie tak podoba, maja wypasione armie i nic dziwnego, ze tak tu owa ocena zachwalaja, bo zwyczajnie maja na nia wyj... Ja wiem Pasiaczku, ze wieczne maksy z malowania podbijaja twoim woodelfikom miejsca na masterach, ale let's face it - wyswig na herosach to bzdura na resorach.
A wszyscy ci, ktorym ocena sie tak podoba, maja wypasione armie i nic dziwnego, ze tak tu owa ocena zachwalaja, bo zwyczajnie maja na nia wyj... Ja wiem Pasiaczku, ze wieczne maksy z malowania podbijaja twoim woodelfikom miejsca na masterach, ale let's face it - wyswig na herosach to bzdura na resorach.
Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".
Ja sie nie zgadzam - wysiwyg na herosach jest potrzebny!Rince pisze:Tak, czy siak, uwazam, ze wyswig na herosach jest kompletnie niepotrzebny. Nie mam zamiaru rozklejac figurek, zeby np moj pegazista mial lance zamiast miecza. Sorry.
pozdrawiam
Furion
Furion, Jeżeli uważasz że np trzeba ciąć zajebistą z rzeźby figse GW dla innej broni to spoko Tylko niech wtedy ktoś uczciwie zdejmie Ci goblina na bacie robiacego za capitana na epgazie o krokodylu który nie wiedziec czemu robi za smoka nie wspomnę ; p
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
W W40k to ma znaczenie bo tam każdy model może mieć inne wyposażenie i od tego jaki model zdejmiemy po ostrzale zależy czym strzelimy/zajebiemy w najbliższej turze. W WFB póki co to każdy model z regimentu free companies nie może mieć: jeden halabardy, drugi dwuraka, trzeci handguna, czwarty hand weapon i tarczy
Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!
Zdaje się iż maneaterzy mogąKarli pisze:W WFB póki co to każdy model z regimentu free companies nie może mieć: jeden halabardy, drugi dwuraka, trzeci handguna, czwarty hand weapon i tarczy
Nic nie trzeba ciąc, trzeba troszkę pomysleć i wykazać się kreatywnością.-Qc- pisze:Furion, Jeżeli uważasz że np trzeba ciąć zajebistą z rzeźby figse GW dla innej broni to spoko Tylko niech wtedy ktoś uczciwie zdejmie Ci goblina na bacie robiacego za capitana na epgazie o krokodylu który nie wiedziec czemu robi za smoka nie wspomnę ; p
Kiedyś trzeba było przysiąść i podjąć decyzję czy robić tę armię a następnie ją zrealizować i doprowadzić do stanu obecnego. Jak weszła możliwość grania Eternalami to zrobiłem sobie nowego herosa a nie używałem jakiegoś randomowego warhawk ridera bo mam wyj... na to co i jak będzie wyglądał. Zazdrosny o maxy? Let's face it - trzeba poświęcić trochę swojego czasu i spróbować zrobić armię a nie tylko marudzićRince pisze:Ja wiem Pasiaczku, ze wieczne maksy z malowania podbijaja twoim woodelfikom miejsca na masterach, ale let's face it - wyswig na herosach to bzdura na resorach.
Teraz jak zauważył Młody jest bardzo ale to baaaardzo liberalna ocena malowania w porównaniu do tego co było kilka lat temu. Tamta do czegoś mobilizowała, ta...? Tą większość olewa i ma wyj...
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
Abandoned
Zastanawia mnie sens porównywania gry na kilka oddziałów po 10 luda + jakieś pojazdy z grą w której masz średnio po 100 modeli na stronę. Maneaterzy to pomyłkabigpasiak pisze: Zdaje się iż maneaterzy mogą
EDIT:
A jak już chcesz tak bardzo promować własnoręczne dłubanie się z malowaniem i konwertowaniem, to może od razu wprowadźmy zapis o ściąganiu ze stołu wszystkich modeli których właściciel nie może udokumentować, że pomalował tudzież skonwertował je samodzielnie.
Yes they drink blood. Yes, some of them have been known to command armies of the damned. But at least they're not Elves.
- Niles Valera, Agitator
- Niles Valera, Agitator
To już czysta demagogia.panterq pisze: EDIT:
A jak już chcesz tak bardzo promować własnoręczne dłubanie się z malowaniem i konwertowaniem, to może od razu wprowadźmy zapis o ściąganiu ze stołu wszystkich modeli których właściciel nie może udokumentować, że pomalował tudzież skonwertował je samodzielnie.
Tak trudno mieć ze dwie postacie z różnym ekwipunkiem tudzież z "wymiennym"?
Prawie zawsze grasz zapewne na takim samym zestawie przedmiotów dla konkretnych postaci więc zrobić coś takiego to ... za dużo...?
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
Abandoned
Abandoned
Tak, zazdrosny o maksy Ocena jest spoko, poza DURNOTA, jaka jest wyswig na herosach.bigpasiak pisze: Zazdrosny o maxy? Let's face it - trzeba poświęcić trochę swojego czasu i spróbować zrobić armię a nie tylko marudzić
.
Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".
Oj tam, oj tam
Nie jest to taką durnotą... spokojnie zrobisz bazowy ekwipunek na herosie, to wcale nie jest trudne
Nie jest to taką durnotą... spokojnie zrobisz bazowy ekwipunek na herosie, to wcale nie jest trudne
Abandoned
Abandoned
a nie lepiej robić rozpiski pod WYSWIG figurek które się ma?
https://www.youtube.com/watch?v=m3pqEA5AXTE#t=33
posłuchaj tego islamofilu.....
http://www.youtube.com/watch?v=CMEwoGGL6dg
"nie dyskutuj z głupcem, sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem"
posłuchaj tego islamofilu.....
http://www.youtube.com/watch?v=CMEwoGGL6dg
"nie dyskutuj z głupcem, sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem"