Jurki nie mają frenzy (piętna Khorna).Przemcio pisze:to co jurki mają +1 atak za frenzy
Orcze Gniazdo 24-25 maja Szczyrk
Re: Orle Gniazdo 24-25 maja Szczyrk
Tak, drukujemy rozpiski.
(jak ktoś nie zada tego pytania kiedyś to uznam że nie mamy już świeżych graczy masterowych
)
Jelonki mają atak z frenzy, skulle nie mają.
(jak ktoś nie zada tego pytania kiedyś to uznam że nie mamy już świeżych graczy masterowych

Jelonki mają atak z frenzy, skulle nie mają.
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
Cieszę się, że mogę być powiewem świeżości.Laik pisze:Tak, drukujemy rozpiski.
(jak ktoś nie zada tego pytania kiedyś to uznam że nie mamy już świeżych graczy masterowych)
Ostatnio zmieniony 16 maja 2014, o 12:45 przez Heretic, łącznie zmieniany 1 raz.
Wiara, że istnieje bóg i Niebo, że Maria nigdy nie umarła, że Jezus nie miał ziemskiego ojca i chodził po wodzie, że modlitwy zostają spełnione, — żadne z tych przekonań nie jest poparte dowodami. A jednak wierzą w nie miliony ludzi. Być może jest tak dlatego, że powiedziano im, by w to wierzyli, kiedy byli tak mali, że wierzyli we wszystko.
- profesor Richard Dawkins
Księcia z Pola za darmo pewnie nie bedzie, ale mogę Ci dać okulary przeciwsłoneczne za darmo. Solo jedzie, więc będą Ci potrzebne. Brać??
Wiara, że istnieje bóg i Niebo, że Maria nigdy nie umarła, że Jezus nie miał ziemskiego ojca i chodził po wodzie, że modlitwy zostają spełnione, — żadne z tych przekonań nie jest poparte dowodami. A jednak wierzą w nie miliony ludzi. Być może jest tak dlatego, że powiedziano im, by w to wierzyli, kiedy byli tak mali, że wierzyli we wszystko.
żebyś się nie zdziwił z tymi ciastkamiHeretic pisze:Księcia z Pola za darmo pewnie nie bedzie, ale mogę Ci dać okulary przeciwsłoneczne za darmo. Solo jedzie, więc będą Ci potrzebne. Brać??

Dział gier planszowych oraz turnieji został właśnie zaktualizowany na naszym forum. http://www.gnom.pun.pl/viewtopic.php?id=93
O to jest dobre pytanie. I na jakie stawki gracie, cos konkretniejszego czy zabawy za drobne?
To jakby co, to chętnie wrzuce coś do puliKalesoner pisze:Pewnie standardowo po 10zł. Dla niektórych drobniaki, dla innych dniówka.

Hej,
najpierw zapytam, czy ktoś w piątek wieczorem będzie w okolicy Bielsko Białej lub jedzie w piątek przez Katowice? Planuję wyjazd koło godziny 18 z Katowic do Bielska (pociąg). W bielsku będę koło 19:40. Byłby wdzięczny za transport przynajmniej w tę stronę. Oczywiście kierowcę i potencjalnych pasażerów czeka zaszczyt picia ze mną brązowej 800‰ słodyczy prosto z Czech. Napoju, który już niedługo zapisze się w annałach imprez Szczyrkowych.
Teraz mniej istotny temat. Gramy na Polskie Uściślenia Sędziowskie. Wszelkie pytania proszę kierować do mnie. Tutaj znajdziecie szczegóły dotyczące WE: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 5#p1233685. Proponuję również pytać w dziale kwestii zasad.
Co do transportu proszę o kontakt poprzez PW. Wiem, że Kraków, Poznań i Warszawa pojawi się już w piątek. Jeśli macie wolne miejsce i będziecie w okolicy to proszę o kontakt.
najpierw zapytam, czy ktoś w piątek wieczorem będzie w okolicy Bielsko Białej lub jedzie w piątek przez Katowice? Planuję wyjazd koło godziny 18 z Katowic do Bielska (pociąg). W bielsku będę koło 19:40. Byłby wdzięczny za transport przynajmniej w tę stronę. Oczywiście kierowcę i potencjalnych pasażerów czeka zaszczyt picia ze mną brązowej 800‰ słodyczy prosto z Czech. Napoju, który już niedługo zapisze się w annałach imprez Szczyrkowych.

Teraz mniej istotny temat. Gramy na Polskie Uściślenia Sędziowskie. Wszelkie pytania proszę kierować do mnie. Tutaj znajdziecie szczegóły dotyczące WE: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 5#p1233685. Proponuję również pytać w dziale kwestii zasad.
Co do transportu proszę o kontakt poprzez PW. Wiem, że Kraków, Poznań i Warszawa pojawi się już w piątek. Jeśli macie wolne miejsce i będziecie w okolicy to proszę o kontakt.
Ja biorę.Shino pisze:znajdzie sie wieczorem jakis stolik pokerowy?
oraz Dymitr boierzesz zetony?
Gramy cash game. Ostatnio chyba 50 zł było max buy-in.Galharen pisze:O to jest dobre pytanie. I na jakie stawki gracie, cos konkretniejszego czy zabawy za drobne?
Jankiel pisze: Allstars w ch... Cały jeden reprezentant, który nie umie zmierzyć 12" od bsb, specjalista od rzucania kostkami i kręcenia o tym filmów, człowiek, który próbował się wcisnąć do repy grając każdą armią po kolei (ale wszystkimi obsysał), kolejny, który cały rok nie grał i ostatni, który zamiast ćwiczyć skilla, to podbudowuje ego politykowaniem na LL. Nie da się wygrać.
Z tym jest różnie. Staramy się żeby był full ring. Ale chętnych zawsze jest więcej, więc na początku tworzą się 2 stoły 7-8.
Jankiel pisze: Allstars w ch... Cały jeden reprezentant, który nie umie zmierzyć 12" od bsb, specjalista od rzucania kostkami i kręcenia o tym filmów, człowiek, który próbował się wcisnąć do repy grając każdą armią po kolei (ale wszystkimi obsysał), kolejny, który cały rok nie grał i ostatni, który zamiast ćwiczyć skilla, to podbudowuje ego politykowaniem na LL. Nie da się wygrać.
Kurde do pokera to nawet i ja chętnie usiądę 
Tak btw jak my się w piątek odnajdziemy ?

Tak btw jak my się w piątek odnajdziemy ?

Zwyciężaj bez przechwalania się, przegrywaj bez biadolenia, a inni wkrótce zaczną cię szanować - Napoleon Hill
kudłaty pisze:80+ siekier dwuręcznych to odkryta opcja ofensywna.