racja - pytanie tylko skąd wziąć tyle dzików?-Qc- pisze:Z prezesem orkiem to najwyzej wodz orkow ^^
Fajne listy paulinek, wszystko powinno grac i buczec. Szkoda ze po tylu latach od 8mej dalej trzeba grac tylko na savejdzach w corach.

Moderator: Kołata
racja - pytanie tylko skąd wziąć tyle dzików?-Qc- pisze:Z prezesem orkiem to najwyzej wodz orkow ^^
Fajne listy paulinek, wszystko powinno grac i buczec. Szkoda ze po tylu latach od 8mej dalej trzeba grac tylko na savejdzach w corach.
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
akurat troche dzików mam - zboczenie kolekcjonerskie ;P 17 metalowych savagy na dzikach, a zwykłych ok 20 chyba mam nawet pomalowanychLaik pisze:racja - pytanie tylko skąd wziąć tyle dzików?-Qc- pisze:Z prezesem orkiem to najwyzej wodz orkow ^^
Ha! Były, ale powygasały ; ) Czytałem mojego bloga z 2014 roku, wtedy to była zabawa, granie byle czym i kombinowanieDruchii pisze:To dawaj jakieś fotki w galerii orkowej!
Ja też, armia wygrała mi best hobbyste na jednym z DMPDruchii pisze:Widziałem
Straaaaaszny mam sentyment do starych o&g <3
Niestety, wole bardziej przewidywalne rzeczy niz granie w wfbEltharion pisze:Dlatego też armia stoi na półce, a ja gram w jakaś tam warmaszyne w figurkami które wyglądają jak by ktoś je rzeźbił ( a raczej ciosał) tępym toporem...gdzie tu logika ? Gdzie tu sens?
ja też, dlatego gram w T9A-Qc- pisze:Niestety, wole bardziej przewidywalne rzeczy niz granie w wfbEltharion pisze:Dlatego też armia stoi na półce, a ja gram w jakaś tam warmaszyne w figurkami które wyglądają jak by ktoś je rzeźbił ( a raczej ciosał) tępym toporem...gdzie tu logika ? Gdzie tu sens?
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.