Niezwykli

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

Zablokowany
Awatar użytkownika
Tiger Brown
Kradziej

Post autor: Tiger Brown »

Skavenblight pisze:Kolejny się przeze mnie wykoleił :(
O Boże! :shock2: Czyżby... kapitan Hak...? a taki był porządny chłop.

:wink: :lol: :lol:
"Pomaluję wasze figsy" - w przypadku niektórych to brzmiałoby jak groźba.

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Post autor: Skavenblight »

Nie, Kapitan Hak sam jest wykolejony i wykoleił mnie :badgrin: takie życie!

Wróciłam ze ślubu koleżanki. Była najpiękniejszą panną młodą, jaką do tej pory widziałam... gwoli ścisłości, jedną z dwóch, które do tej pory widziałam, ale była piękna. Serio. Aż mnie zatkało i trudno było coś sensownego w życzeniach powiedzieć.

I czy ktoś mógłby mi, babie plującej na holywoodzki melodramatyzm, poniewierającej komediami romantycznymi z happy endem, poradzić, jak do cholery ma nie płakać na ślubach? Wkurzają mnie te resztki sentymentalizmu ;)

Awatar użytkownika
Fanatyk
Masakrator

Post autor: Fanatyk »

Popłakując głośno mów "nie, nie z tą szmatą, on miał iść ze mną" wystarczająco głośno żeby inni słyszeli ale państwo młodzi nie. Do tego jak ksiądz zapyta czy są jakieś powody dla których młodzi nie mogą się pobrać mogłabyś przez łzy powiedzieć głośno "bo jest ze mną w ciąży". Wrażenia nie do opisania :badgrin:

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Katylina pisze:Popłakując głośno mów "nie, nie z tą szmatą, on miał iść ze mną" wystarczająco głośno żeby inni słyszeli ale państwo młodzi nie. Do tego jak ksiądz zapyta czy są jakieś powody dla których młodzi nie mogą się pobrać mogłabyś przez łzy powiedzieć głośno "bo jest ze mną w ciąży". Wrażenia nie do opisania :badgrin:
Rozumiem, że sposób wypróbowałeś? :badgrin:

EDIT: Niniejsze zdjęcie z naszego ostatniego wyjazdu i poznawania lokalnych wyrobów dedykuję jednemu z szanownych Adminów forum ;)
Obrazek

Awatar użytkownika
max
Dziecię Zarazy
Kontakt:

Post autor: max »

a dobre te lody chociaz ]:->
Malowanie, konwertowanie, rzeźbienie od zera ... ceny do uzgodnienia
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

max pisze:a dobre te lody chociaz ]:->
Nie wiem, to Hak z Bomberem jedli ;)

Mam taką prośbę do tych, co zamierzają ewentualnie SMSy do mnie pisać. Podpisujcie się proszę, kto jest kto, bo całą książkę tel. mam w pamięci telefonu, a nie na karcie, a kartę musiałam przełożyć do cegiełki przedpotopowej, bo do mojej komórki padła mi ładowarka...

Awatar użytkownika
Fanatyk
Masakrator

Skavenblight pisze:
Mam taką prośbę do tych, co zamierzają ewentualnie SMSy do mnie pisać. Podpisujcie się proszę, kto jest kto, bo całą książkę tel. mam w pamięci telefonu, a nie na karcie, a kartę musiałam przełożyć do cegiełki przedpotopowej, bo do mojej komórki padła mi ładowarka...
Spoko. Ten "mam na sobie czarne stringi, a ty jakie nosisz?" jest ode mnie.

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Katylina pisze:
Skavenblight pisze:
Spoko. Ten "mam na sobie czarne stringi, a ty jakie nosisz?" jest ode mnie.
Spoko. Nie mogę znaleźć moich osiemnastkowych stringów z pentagramem :(
;)

Awatar użytkownika
Fanatyk
Masakrator

Powiem Ci tyle - ładnie pachną.

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Katylina pisze:Powiem Ci tyle - ładnie pachną.
:*
Aż nie zapytam, co dziś piłeś ;)

Awatar użytkownika
Fanatyk
Masakrator

Teraz patrz:

Nic.

Ja po prostu jestem człowiekiem chorym.

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Eee, to w takim razie sztama stary! ;)

Awatar użytkownika
Fanatyk
Masakrator

Jeszcze nie stary, mam kryzys wagi mocnoponadśredniej, nie wieku średniego :evil: :wink:

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Katylina pisze:Jeszcze nie stary, mam kryzys wagi mocnoponadśredniej, nie wieku średniego :evil: :wink:
Stary, stary, po 18 to już tylko zmarszczki, renta, kłopoty z prostatą i dyskryminacja w służbie zdrowia ;)

Ja mam znów kryzys słomiano-wdowi, ale na szczęście tym razem Hak wyjechał tylko na 5 dni.

Awatar użytkownika
Fanatyk
Masakrator

No to nie ma bata, trzeba się w Paradoxie umówić na piwko. Samej Cię nie zostawimy w potrzebie :wink:

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Katylina pisze:No to nie ma bata, trzeba się w Paradoxie umówić na piwko. Samej Cię nie zostawimy w potrzebie :wink:
Ani ja Was. Sztab kryzysowy, znaczy ludzi z kryzysami, musi się trzymać razem ;)

[w zasadzie przedmiotem kryzysu nie jest nieobecność Haka, bo tę mogę jakoś jeszcze wytrzymać. Natomiast ciągłe załatwianie różnych spraw, związanych z pisaniem prac semestralnych, umawianiem się do lekarza, uczeniem gry w Mordheim, głowieniem się, jak do cholery mam przewieźć tereny z Komorowa do Warszawy nie mając samochodu a także kto przyjedzie na turniej a kto zrezygnuje, oraz nieustannym używaniem kalkulatora celem spowodowania jeszcze większego wyjścia gałek z oczodołów, jest po prostu przytłaczające. Ave szatniarz, jutro idę kupić sobie buty i niech się wstydzi, kto butów nienawidzi, o!]

Awatar użytkownika
Fanatyk
Masakrator

To ustal datę i czas ws. Paradoxu. Może poprzedzone lekcją Kerima?

Sykstus
Masakrator

Post autor: Sykstus »

Qrde masakra tyle spraw na głowie :P Ja tam sie głowie jak malować żeby malować wszystko na czas :P Właśnie skończyłem Rhino ;) Jako że o tej porze męczy mnie inwencja twórcza to "pobrudziłem go błotem" i pasuje teraz do Macreage ;) Eh z tymi terenami to proponuje zebrać ekipę pomocnicza i przenieś to wszytko do PKS-u czy coś w tym stylu :P
Czemu ktokolwiek miałby rezygnować z Mordheima :P NAjgorsze ejst to że jutro wysyłają do meni z UK pieski (wraz z 40stkowym henchmenem z evisceratorem :twisted: i EXORCISTEM ;) )i nie wiem czy dotrą do 30tego ;/ Trzeba będzie kombinować rozpę bez psów ;/ Może wrzucę do niej ogórka ...

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Fanatyku - Może, choć póki co nie mam większych problemów w konwersjach... więc jak coś, to Wy się będziecie uczyć, a ja grać, bo obiecałam grę tylu ludziom, że się do turnieju chyba nie wygrzebię spod ruin...

Nie wiem na razie, kiedy. Nie jutro. A kiedy, to nie wiem, to zależy od wielu rzeczy, które ustalę jutro dopiero.

Sykstusie, chyba ciężko będzie nawet z ekipą przewieźć wyposażenie połowy stołów turniejowych tak "ręcznie"...
A masakra to nie jest jeszcze, masakrą jest świadomość, że masakra będzie postępowała i trwała jeszcze dłuuugi czas... :?

Jestem straszliwie zmęczona, dobranoc...
Ostatnio zmieniony 20 sie 2007, o 00:01 przez Skavenblight, łącznie zmieniany 1 raz.

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Lody - mistrzostwo świata :D
Mam nowego awatara :mrgreen:
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Zablokowany