MASTER BLASTER 30-31.05.2009 Gorzów Wlkp.
- Kedziorson
- Masakrator
Re: MASTER BLASTER 30-31.05.2009 Gorzów Wlkp.
ja robie print screen i wrzucam do painta
W poniższym XML:Dibo pisze:Tak tak wiem . Następnym razem dam ;] ... hmm da sie jakoś ściągnąć te zdjecia ??
http://dwsiimson.pl/mb09gal/gallery.xml
Mamy wpisy postaci:
<image>
<filename>P1030503.jpg</filename>
...
</image>
Adres do podanego pliku:
http://dwsiimson.pl/mb09gal/images/P1030503.jpg
natomiast do miniaturki:
http://dwsiimson.pl/mb09gal/thumbs/P1030503.jpg
Dzięki Rogatemu na czele ze Szmajsonem, że zrobili jak co roku bardzo fajny turniej - jedyny mankament jaki moim zdaniem się rzucał w oczy to brak sędziów, ale cała reszta była super - zresztą idelnego turnieju zrobić się nie da, bo zawsze z przyczyn niezależnych może się coś wysypać - jak było zresztą teraz.
Dzięki przeciwnikom za bitwy i znajomym za towarzystwo - fajnie od czasu do czasu pogadać ze starymi znajomymi.
Jak widać DE mimo ich mnogości szału na pierwszym singlowym Masterze na 2000+ nie zrobiły (Bydgoszcz i Lubin były na małe pkt, a WI to Pary więc gra się zupełnie inaczej). DE zajeły w Top20 miejsca 3,9,14,15 co jest raczej słabym wynikiem jak na to ile się gada jaka to przegięta armia. Zresztą armia ta ma kilka bardzo istotnych słabych stron o czym mogłem się przekonać na własnej skórze debiutując nią na pierwszym Masterze.
Dzięki przeciwnikom za bitwy i znajomym za towarzystwo - fajnie od czasu do czasu pogadać ze starymi znajomymi.
Jak widać DE mimo ich mnogości szału na pierwszym singlowym Masterze na 2000+ nie zrobiły (Bydgoszcz i Lubin były na małe pkt, a WI to Pary więc gra się zupełnie inaczej). DE zajeły w Top20 miejsca 3,9,14,15 co jest raczej słabym wynikiem jak na to ile się gada jaka to przegięta armia. Zresztą armia ta ma kilka bardzo istotnych słabych stron o czym mogłem się przekonać na własnej skórze debiutując nią na pierwszym Masterze.
Yo
czy nie znalezliscie moze codexu do lizakow zagubionego? podpisany na pierwszej stronie w prawym dolnym rogu
wiem ze było duzo codexow lizakow z nagrod i moglo sie pomieszac lub nie zwrociliscie uwagi ale mam prosbe czy mozecie sprawdzic i mi powiedziec
pozdro
czy nie znalezliscie moze codexu do lizakow zagubionego? podpisany na pierwszej stronie w prawym dolnym rogu
wiem ze było duzo codexow lizakow z nagrod i moglo sie pomieszac lub nie zwrociliscie uwagi ale mam prosbe czy mozecie sprawdzic i mi powiedziec
pozdro
Jeżeli masz AB po polsku to mnie zdziwiłeś
Jeżeli nie masz, to może chcesz kupić?
Jeżeli nie masz, to może chcesz kupić?
haha wlasnie otworzylem walize do odbioru na Wielkim DraconieCrusader pisze:Yo
pozdro
pzdr !!
taka glupia sprawa mialy byc doslane po turnieju nagrody chyba ze Sfanu, pare razy ktos sie mnie pytal o adres itp, ale sprawa jakos umarla... nie zeby mi jakos kosmicznie zalezalo, ale tak troche dziwnie ze sprawa ucichla diametralnie