Przecież napisałem, że mam 4 pkt stronę wcześniej.Daw pisze:Zmieniłem... dzięki.
Lenart podał swoje punty i zmieniła się sytuacja u mnie
Nowa Liga Cytadeli 2800
Re: Nowa Liga Cytadeli Pre-Bazyliszek!!!
Bearded Unclean 'Un pisze:Fuck, będe miał na pieńku z Drobnymi Wałeczkami

- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
nie napisal też co się dzieje gdy oleje paringiManfred pisze:organizator nie napisał w regulaminie nic o tym że zmieniamy rozpiski w razie zmiany AR

Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Co to za organizator za którego musimy sami paringi ustalać?
nie napisal też co się dzieje gdy oleje paringi
LOL.Mnie to juz ta liga w*k*u*r*w*i*A!!!
Nie jesteście w stanie zrozumieć, że niektórzy posiadają życie poza figurkami?
Falko jest teraz za granicą, przypuszczalnie bez dostępu do neta. Poczekajcie łaskawie aż wróci i się wypowie we wszystkich sprawach.
Radziłbym też wstrzymać się po prostu z grami na jeden tydzień, ale róbcie jak chcecie.
Bicie piany jest w sumie łatwiejsze, cioty.

- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Cudownie skomentowałeś swój post.Kielon pisze:Bicie piany jest w sumie łatwiejsze, cioty.
Ogarnij się Kielon, Bazyl za dwa tygodnie, mamy po dwie bitwy do rozegrania a falko nie wiadomo kiedy wróci.
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Przede wszystkim, jak sie wyjezdza, to sie o tym informuje, a sprawy takei jak paringi i kajecik z wynikami, przekazuja innym ( np stefanowi ) i ine ma to nic wspolnego z ZYCIEM POZA FIGURKAMI, lecz z poczuciem odpowiedzialnosci...

Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".